Top kriptografija

  Voyager: kripto posrednik, ki obljublja najnižje cene na več borzah

  ⚡️ Ali je Voyager boljši od Coinbase?

  Voyager je idealen za mobilne napredne trgovce s kriptovalutami, ki želijo preprost uporabniški vmesnik, nizke pristojbine in več alternativ za polog. Čeprav nima toliko funkcij ali storitev kot Coinbase, je za stave morda primernejša, ker omogoča zaslužek do 12 % RPSN (Coinbase dovoljuje le do 5 %).

  ⚡️ Kako dolgo traja izplačilo iz Voyagerja?

  Odvisno od več meril, med drugim od časa dneva, ko je bila predložena zahteva za izplačilo, in institucije, ki prejme vaša sredstva, lahko izplačilo traja od tri do štiri delovne dni.

  ⚡️ Kako dolgo traja, da Voyager opravi polog?

  Približno 5-10 delovnih dni
  Preden je celoten sistem obračunan, lahko trgujete za depozite prek postopka pred odobritvijo. Preden poskusite dvigniti denar ali kriptovaluto, počakajte, da bo vaš polog potrjen. Depoziti običajno potrebujejo približno 5-10 delovnih dni, da se v celoti potrdi postopek prijave.

  Voyager je aplikacija za trgovanje s kriptovalutami za iOS in Android, ki vas poveže z več kot ducatom borz kriptovalut za več kot 50 različnih sredstev in zagotavlja do 9-odstotno APR na izbrane naložbe. Preberite naš celoten pregled kriptovalut Voyager in preverite, ali je ta platforma primerna za vas.

  Popolna ocena Voyagerja

  Ta posrednik kriptovalut je idealen za: Vlagatelji, ki želijo trgovati z velikim številom kovancev, ne da bi jim bilo treba vzdrževati številne račune na borzi, so primerni za vmesne vlagatelje.

  Voyager je aplikacija za vlaganje v kriptovalute
  Značilnosti aplikacije Voyager

  Prednosti

  • ✔️ Z enim računom lahko trgujete na več borzah.
  • ✔️ Na voljo je več kot 50 različnih digitalnih sredstev.
  • ✔️ Brez provizij za transakcije
  • ✔️ Z naložbo v račun Certificate of Indebtedness lahko zaslužite do 9 % letnih obresti.
  • ✔️ Enostavna uporaba mobilne aplikacije
  • ✔️ Samodejno nakupovanje

  FDIC zavaruje vsa vaša denarna sredstva.

  Posrednik za kriptovalute Voyager
  Prednosti in slabosti Voyagerja

  Proti

  • ❌ Med kovanci ni treba opraviti nobenih transakcij.
  • ❌ Postopek je bil zapleten, saj je bilo treba predložiti več dokumentov in čakati več tednov.

  Na voljo so boljše ugodnosti.

  Z enim računom lahko iz enega profila dostopate do številnih borz.

  Celoten pregled kripto borznega posrednika Voyager Celoten pregled kripto borznega posrednika Voyager
  Kriptografija Voyager

  Voyager crypto vas poveže z več kot ducatom borz kriptovalut, tako da lahko kot posrednik trgujete z več kot 50 različnimi valutami. To pomeni, da si lahko ustvarite raznolik portfelj kripto sredstev, ne da bi se vam bilo treba registrirati na več borzah ali se ukvarjati s številnimi računi. Pri oddaji naročila izberete valute, ki jih želite kupiti ali prodati, ne pa tudi, s katere borze prihajajo.

  S kriptografskim programom Voyager lahko spremljate uspešnost vsakega svojega sredstva in celotnega portfelja.

  Voyager crypto pravi, da lahko letno zaslužite do 9 %
  Z aplikacijo Voyager lahko spremljate uspešnost vseh svojih sredstev.

  Na leto lahko zaslužite do 9 % donosa.

  Če na svojem računu Voyager ohranite določeno stanje, lahko sredstva na njem prinašajo obresti na katero koli od 24 valut. Obrestne mere se razlikujejo, vendar lahko po podatkih Voyagerja stabilni kovanci, kot je USDC, ponujajo do 9 % letno, bitcoini pa do 6,25 %.

  Znesek zasluženih obresti določata dnevna in mesečna obrestna mera, ki sta fiksni. Povprečno mesečno stanje za ustrezno menico mora biti vsaj enako minimalni vrednosti, da se za ta mesec obračunajo obresti. Obresti lahko prejmete za vsa odobrena sredstva na računu, ne glede na to, ali ste jih kupili v naši kriptoplatformi Voyager ali jih dodali z zunanjega računa.

  Kaj je Voyager crypto
  Kako deluje Voyager

  Nakup brez truda

  Nastavite ponavljajoče se nakupe za posamezne kovance in tako samodejno vlagajte v svoje kriptovalute. Za nakupe povežete zunanji bančni račun (tako kot pri običajnem naložbenem računu), Voyager crypto pa kupi izbrani kovanec po časovnem razporedu, ki ga določite. Sredstva se hranijo na vašem računu Voyager, ki lahko prejema obresti.

  Kateri rezultat je najpomembnejši za izboljšanje?

  Žeton Voyager
  Kako deluje Voyager

  Ni dveh kovancev, ki bi ju bilo mogoče zamenjati.

  Trenutno lahko trgujete le s kriptovalutami za ameriške dolarje, vendar je Voyager crypto v postopku dodajanja trgovanja s kovanci. Če želite uporabljati aplikacijo, morate svoj račun napolniti s sredstvi z zunanjega bančnega računa. V aplikaciji prodajate kriptovaluto in prejemate denar na svoj račun Voyager, dokler ne dvignete denarja na zunanji bančni račun.

  Za izpolnitev ankete boste potrebovali vsaj 20 minut.

  Pregled provizij Voyager crypto
  Ponudbe Voyager

  Storitev Voyager trenutno ne dohiteva rasti, zato so nove stranke uvrščene na čakalni seznam in imajo dostop do platforme sproti. Natančnega časovnega okvira za odobritev računa ne ponuja, zato boste morda morali nekaj časa počakati, preden boste lahko trgovali v aplikaciji.

  Kaj je Voyager in kako deluje?

  Voyager je posrednik kriptovalut, ki strankam omogoča trgovanje na več kot ducatu glavnih borz. To ni borza; namesto tega uporablja lastno tehnologijo, imenovano Voyager crypto Smart Order Router, ki omogoča dostop do več deset valut na številnih platformah.

  Ali je vaša kriptovaluta varna pri Voyagerju?
  Voyager vam omogoča dostop do trgovanja s 57 valutami

  Borza sprejema prebivalce vseh 50 zveznih držav Združenih držav, razen New Yorka. Leta 2021 se namerava Voyager razširiti na mednarodno raven, tako da se bo takrat lahko seznamu pridružil tudi kdor koli zunaj Združenih držav Amerike.

  Za delovanje morate prenesti aplikacijo Voyager. Na voljo je za iOS in Android. Ustvariti morate račun in predložiti podatke za preverjanje identitete, kar v Združenih državah Amerike zahteva zakon (in večina finančnih institucij). Ko je račun preverjen, ga lahko napolnite in začnete trgovati.

  Platforma Voyager crypto
  Voyager za vlagatelje

  Za trajno odobritev platforme je na voljo čakalna lista, zato boste morda čakali, preden boste lahko trgovali v aplikaciji.

  Sredstva na svoj račun lahko položite na naslednje načine:

  • Vplačila lahko opravite v ameriških dolarjih prek svojega bančnega računa pri Plaidu, tako da ga povežete z njim. Za nove račune velja dnevna omejitev vplačil v višini 10.000 USD.
  • Odprite denarnico, ki podpira žetone Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Tether (USDT), US Dollar Coin (USD) ali Voyager Token, in kopirajte naslov za polog, ki ste ga dobili iz aplikacije. Vplačila v kriptovalute niso na noben način omejena.
  • Svoje naložbe lahko avtomatizirate z ustvarjanjem ponavljajočih se transakcij na svojem računu. Ta z vašega zunanjega bančnega računa dvigne sredstva in kupi izbrano kriptovaluto v časovnem intervalu, ki ga določite.
  Pregled kriptovalute Voyager
  Kriptografija Voyager

  Obrestna mera za sredstva na računu Voyager znaša od 10 % do 10 % letno, odvisno od valute.

  Usposabljanje za kriptografijo za Voyager   

  Uporabite lahko program za avtomatsko trgovanje na Voyager Crypto, da samodejno in učinkovito pridobivate dobiček iz kriptovalut. Ima tudi številna edinstvena orodja, ki vam bodo pomagala bolje razumeti trg kriptovalut, preden začnete vlagati.

  Žeton Voyager
  Voyager širi trgovanje s kriptovalutami v svoji mobilni aplikaciji

  Izbrali smo le najboljše lastnosti vsake rešitve, da bi vam zagotovili dobro informirano primerjavo. To je nekaj naših najljubših funkcij za poučevanje:

  • Z veseljem sporočamo, da Voyager integrira Chainlink v vozlišče Node by Voyager. Na blogu Voyager Crypto, ki ga vodi podjetje Voyager, je objavljenih več preprostih člankov za začetnike. V nekaj minutah se seznanite z zgodovino vsakega žetona in kako ga lahko dodate v svoj portfelj.
  • V aplikaciji Voyager je na voljo posodobljen vir novic. Aplikacija Voyager vključuje stalno posodobljen vir novic o kriptovalutah, ki vam zagotavlja najnovejše informacije o trgu na splošno ter o posameznih žetonih in kovancih, ki jih imate v svojem portfelju. Če si želite ogledati ustrezne novice o tem projektu, kliknite na označevalnik; lahko pa tudi obiščete zavihek z novicami na spletnem mestu Voyager.
  Pregled aplikacije Voyager Crypto 2022
  Pregled kriptovalute Voyager

  V aplikaciji si lahko ogledate, kaj je v trendu v svetu kriptovalut, ali razvrstite tržne novice po kriptovalutah.

  S kalkulatorjem lahko ustvarite tudi primerjavo obeh strategij za nadaljnjo analizo. Ali je mogoče vlagati v kriptovaluto in zaslužiti denar? Ocena, koliko denarja potrebujete glede na svoje cilje, časovni okvir in želeno stopnjo donosa, je eden od načinov, kako ugotoviti, koliko časa boste želeli obdržati posamezno naložbo. To vam lahko pomaga pri določitvi ciljne cene za nakup ali prodajo.

  Kaj je Voyager 2022
  Kako deluje Voyager 2022

  Pregled seznama pristojbin

  Pri transakcijah Voyager se oprostite provizij, saj za transakcijo nikoli ne plačate več, kot je določena provizija. Če Voyager najde ceno, ki je nižja od njegove ponudbe, vam namesto tega odvzame skromen delež, preostanek pa obdrži. Tako Voyager vzame denar le, če vam pomaga prihraniti denar.

  Kriptovaluta je ena od možnosti

  Aplikacija Voyager
  Kako deluje Voyager Crypto 2022

  Voyager vam omogoča trgovanje s 57 valutami prek povezav z več kot deset borzami. Platforma podpira bitcoin, etherium, lightcoin in številne druge kovance DeFi in altcoin.

  • Bitcoin (BTC)
  • Cardano (ADA)
  • Algorand (KAJ)
  • Kozmos (ATOM)
  • Avalanche (AVAX)
  • Protokol območja (BAND)
  • Osnovni žeton pozornosti (BAT)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Bitcoin Satoshi Vison (BSV)
  • BitTorrent (BTT)
  • Mreža Nervos (CKB)
  • Povezava (COMP.)
  • Dai (DAI)
  • Dash (DASH)
  • Digibyte (DGB)
  • Dogicoin (DOGE)
  • Grah (DOGE)
  • Elrond (EGLD)
  • MOTOR (ENJ)
  • Eocio (EOS)
  • Etherium Classic (ETC)
  • Eterij (ETH)
  • Filecoin (FIL)
  • Golem (GLM)
  • Ivy Hashgraf (HBAR)
  • ICX.
  • IOTA (IOT)
  • Kibernetsko omrežje (KNC)
  voyager Brezplačna aplikacija
  Voyager 2022

  Z brezplačno aplikacijo za naprave iPhone, iPad in Android lahko poiščete veliko različnih filmov.

  Mobilna aplikacija Voyager je fantastično orodje, ki ponuja popolne možnosti trgovanja in vlaganja ter preproste funkcije za uporabo.

  Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je vlagateljem všeč mobilna aplikacija Voyager:

  Invest voyager
  voyager Brezplačna aplikacija
  • Naročila so vedno oddana v najbolj naravnem zaporedju. Izdelava naročil po meri za mobilne naprave je preprosta in enostavna. Preprosto vnesite podatke o naročilu, povlecite navzgor in počakajte, da se nakup zaključi. Voyager je sprejel ukrepe za pospešitev oddaje naročila, hkrati pa še vedno zagotavlja, da je za to potrebnih le nekaj dotikov na vašem telefonu.
  • Na voljo so različni grafikoni, s katerimi lahko spremljate rast vrednosti Bitcoina in predvidevate njegovo prihodnje gibanje cen. Nova aplikacija Voyager izboljšuje prejšnjo, saj vam omogoča ustvarjanje lastnih prikazov grafov. Aplikacija Voyager podpira tako vodoravne kot navpične poglede grafov. Za boljše razumevanje razponov med ponudbo in povpraševanjem imejte telefon v pokončnem položaju.
  • Mobilna aplikacija Voyager Crypto podpira tudi dvofaktorsko preverjanje pristnosti, ki zagotavlja, da imate dostop do svojega računa v kriptovaluti samo vi. Ko se prijavite v aplikacijo Voyager Crypto, boste pozvani k vnosu kode, ki vam bo poslana prek sporočila SMS ali e-pošte. S tem so vaši osebni podatki in sredstva zaščiteni pred nezakonitimi vsiljivci.

  Kriptovaluta je ena od možnosti

  • Podatki v realnem času. Ko se prijavite v mobilno aplikacijo, lahko vidite, kako se cena vsake razpoložljive valute spreminja glede na spremembe na trgu. Ko vrednost postane zelena, to pomeni, da se je cena zvišala. Če se cena zniža, postane rdeča, če se zviša, pa postane modra. Odstotna sprememba, tržna kapitalizacija, 24-urni obseg, 24

  Programska oprema Voyager Crypto je na voljo za brezplačen prenos v trgovinah Apple App Store in Google Play ter deluje z napravami Apple in Android.

  Voyager lahko poskrbi za varnost vašega digitalnega premoženja.
  Voyager je aplikacija za vlaganje v kriptovalute

  Voyager lahko poskrbi za varnost vašega digitalnega premoženja.

  Voyager je podjetje, s katerim se javno trguje, ima sedež v ZDA in je regulirano. Zaradi sodelovanja s partnerskimi bankami je do 250.000 USD na vašem računu Voyager zavarovanih s kritjem FDIC.

  V sistemu Plaid so vaši osebni in finančni podatki zaščiteni z varnostnimi ukrepi po industrijskih standardih, vključno s šifriranim shranjevanjem in varnim prenosom podatkov. Več kot 2.000 finančnih institucij v Severni Ameriki zaupa in uporablja sistem Plaid, ki vaš bančni račun poveže s platformo.

  Značilnosti aplikacije Voyager
  Kripto posrednik Voyager

  Voyager je pravi za vas, če:

  • Z izjemo mesta New York prebivate v Združenih državah Amerike.
  • Imate veliko izkušenj z vlaganjem v kriptovalute.
  • Želite lahko trgovati z različnimi valutami, ne da bi vam bilo treba vzdrževati številne račune za menjavo.
  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..