Najboljše kriptovalute

  SafeMoon: Najvarnejša in najbolj donosna naložba v kriptovalute?

  Kazalo vsebine

  ⚡️ Na kateri platformi lahko kupim SafeMoon?

  SafeMoon lahko najlažje kupite prek decentralizirane borze PancakeSwap v pametni verigi Binance. Nastaviti morate denarnico, ki podpira žetone BEP20, na primer MetaMask ali Trust Wallet. Ko imate denarnico nastavljeno, lahko SafeMoon kupite tako, da zanj zamenjate druge kriptovalute.

  ⚡️ Ali je kriptožeton SafeMoon vreden nakupa?

  SafeMoon je po podatkih CoinMarketCap trenutno vreden približno 900 milijonov dolarjev, kar ga uvršča na 214. mesto po tržni prevladi. Ni slabo za svežo kriptovaluto, ki tekmuje z več kot 9.000 drugimi kovanci, vendar ni nujno odlična naložba.

  ⚡️ Ali obstaja denarnica SafeMoon?

  SafeMoon je varna denarnica za nakup, prodajo in izmenjavo kriptovalut. Naša denarnica je preprosta za razumevanje tudi za novince na področju kriptovalut in veriženja blokov.

  ⚡️ Ali ima SafeMoon prihodnost?

  Na dolgi rok je naša napoved cene Safemoon bolj pozitivna. Menimo, da bi lahko premoženje do leta 2023 doseglo 1 dolar in se do leta 2025 povzpelo na 5 dolarjev.

  Družba Binance trenutno razvija aplikacijo za odstranjevanje parkirišč na podlagi veriženja blokov, imenovano SafePark.

  Znane osebnosti, kot so športni bloger David Portnoy, raper Lil Yachty in youtuber Jake Paul, so v letu 2021 pomagale povečati vrednost podjetja SafeMoon. Čeprav se je njena cena od najvišje vrednosti znižala za skoraj 90 %, je to prispevalo k hitri rasti vrednosti SafeMoon.

  Kaj je kovanec SafeMoon?
  Kako umakniti Safe Moon?

  Najbolj značilen vidik SafeMoona je, da za vsako prodajo žetonov zaračuna 10-odstotno provizijo. Z drugimi besedami, če bi prodali žetone SafeMoon v vrednosti 1 000 USD, bi morali plačati provizijo v višini 100 USD na transakcijo. To je dodatek k morebitnim provizijam za trgovanje, ki bi jih lahko imeli pri uporabi borze za prodajo svojih žetonov.

  Razvijalci storitve SafeMoon pojasnjujejo, da s tem spodbujajo dolgoročno lastništvo kriptovalut, saj odvračajo od prodaje in nagrajujejo imetnike kovancev. “To je strategija za odvračanje od špekulacij in spodbujanje dolgoročnega lastništva kovancev,” je povedal Sean Heng, podpredsednik za razvoj in operacije pri podjetju CoinMarketCap.

  Kje lahko kupim kovanec SafeMoon?
  Koliko je vreden Safeebull?

  Dobiček od vseh prodajnih provizij se trenutnim uporabnikom žetonov razdeli v obliki “refleksije”. Preostale provizije se vložijo v likvidnostni sklad, ki ga SafeMoon uporablja za vzdrževanje ravni cen.

  Storitev nima prednosti in je malo možnosti za zlorabo. Ne podpira avtomatiziranih pogodb Ethereum ali decentraliziranih aplikacij.

  Ali je vrednost kriptovalute safemoon dobra naložba?
  Ali je Safemoon dobra naložba v maju 2022?

  SafeMoon proti SafeMoon V2: V čem je razlika?

  SafeMoon je decembra 2021 predstavil nadgrajeno različico žetona, imenovano SafeMoon V2. Nova kriptovaluta naj bi prvotno različico združevala v razmerju 1 : 1000 in bistveno znižala provizije za transakcije.

  Uporabniki morajo svoje prvotne kriptožetone safemoon ročno prenesti na novo platformo V2. Uporabniki, ki imajo svoje prvotne žetone SafeMoon v kriptovalutah, jih ne bodo samodejno prenesli na platformo V2. Lastniki denarnic bodo morali svoje kriptožetone safemoon prenesti z uporabo vmesnika platforme V2.

  Kaj je kriptovaluta safemoon crypto?
  Koliko je vreden moj SafeMoon?

  Preprosto je pretvoriti lastništvo iz V1 v V2. Preprosto posodobite aplikacijo SafeMoon na najnovejšo različico, sledite navodilom za konsolidacijo in končano je. Če uporabljate drugo vrsto denarnice s kriptovalutami, za konsolidacijo obiščite spletno mesto SafeMoon Swap.

  Če imate kriptovaluto safemoon na borzi, vam ni treba ukrepati; borze bodo upravljale migracijo in vas obvestile, ko bo končana.

  Nova pristojbina za transakcije za SafeMoon V2 znaša 2 %. V prvotni različici so 50 % provizije prejeli trenutni imetniki žetonov. Preostala polovica zneska (50 %) se razdeli med likvidnostni sklad in upravljavce v celotnem ekosistemu SafeMoon.

  Kaj se je zgodilo s kriptovaluto safemoon?
  Ali ima SafeMoon prihodnost?

  Kako kupiti SafeMoon

  Najpomembnejša ovira za prve kupce je, da morate za nakup SafeMoon uporabljati druge kriptovalute. To je posledica dejstva, da trenutno ni na voljo na nobeni borzi, ki sprejema fiat denar, kot so dolarji.

  Druga težava pri SafeMoonu je, da ni na voljo na večjih borzah, kot sta Coinbase ali Kraken. Prav tako je ni v storitvah, kot sta Robinhood in SoFi Invest.

  Kriptožeton Safemoon DEFI
  SafeMoon je trenutno 217. najbolj priljubljen

  SafeMoon je mogoče pridobiti z zamenjavo drugih kriptovalut, kot je Binance Coin (BNB), za žetone SafeMoon. Več dodatnih borz kriptovalut sprejema trgovanje s SafeMoon.

  Če še nimate kriptovalute, boste morda morali odpreti račun na drugi borzi, ki vam omogoča trgovanje z dolarji za kovance, podobno kot Forbesov svetovalec za najboljše borze kriptovalut. Nato boste morali sredstva dvigniti z borze in jih poslati v svojo denarnico, preden jih boste z uporabo storitve SafeMoon poslali na borzo.

  Katere so slabosti nakupa SafeMoon?

  Ali je kriptovaluta safemoon varna
  SafeMoon ima številne pomanjkljivosti

  Zaradi visoke volatilnosti je SafeMoon naložba z velikim tveganjem, saj lahko cena drastično poskoči navzgor in navzdol. To velja za vsako kriptovaluto, vendar če se odločite za prodajo SafeMoon, ne boste izgubili le denarja za svojo naložbo, ampak boste izgubili tudi 10 % stroškov provizije za prodajo.

  Po drugi strani pa SafeMoon zaradi visokih pristojbin in provizij ni idealen za pogosto trgovanje. Ob vsaki prodaji plačate visoke pristojbine in provizije. Poleg tega je SafeMoon, ker ne kotira na nobeni od večjih borz, manj likviden, njegova pretvorba v denar pa zahteva več dela, saj ga morate najprej pretvoriti v drugo kriptovaluto.

  prednosti in slabosti safemoon crypto
  SafeMoon se lahko zruši

  Po mnenju Jeremyja Brittona, finančnega direktorja podjetja Boston Trading Co., je odsotnost podjetja SafeMoon na večjih borzah veliko opozorilo. “Borze so opravile domačo nalogo in ugotovile, da projekt ni izvedljiv. Na lastno odgovornost tvegajte, da ne boste upoštevali strokovnjakov,” opozarja.

  Kakšne so prednosti nakupa SafeMoon?

  SafeMoon v SafeMoon V2
  SafeMoon V2

  SafeMoon lahko tako kot memcoin postane viralen, in če se to zgodi, se lahko njegova vrednost znatno poveča. Pomislite, kaj se je zgodilo z Dogecoinom: v samo nekaj mesecih leta 2021 se je vrednost Dogecoina povečala za več kot 200-krat zgolj zaradi ustnega izročila.

  Če nameravate SafeMoon obdržati dlje časa, vam bo to koristilo tudi zato, ker boste prejeli delež provizije, ki se izplača, ko drugi ljudje prodajo svoje žetone. To je finančna spodbuda, ki je večina drugih znanih kriptovalut ne zagotavlja, saj pri njih zaslužite le, če se cena dvigne.

  Kriptožeton safemoon se bo predvidoma povečal na 0,00179 USD
  Cena podjetja SafeMoon bi se lahko povečala z 0,0038 $ na 0,018 $

  Z nedavno nadgradnjo SafeMoon 2.0 so se zmanjšali tudi stroški transakcij, zaradi česar bo SafeMoon v prihodnosti privlačnejši za borze in druge primere uporabe.

  Avtopilot za združevanje likvidnosti (LP)

  “Skrivna sestavina” sistema SAFEMOON so po besedah ekipe SafeMoon samodejni skladi likvidnosti. Pametna pogodba se uporablja za zaklepanje odstotka 5-odstotne provizije, ki se zasluži s tržnimi dejavnostmi, zlasti z zamenjavami in prenosi.

  Kaj pomeni SafeMoon V2?
  Kako lahko preklopim s programa SafeMoon na SafeMoon V2?

  Projekt Smart Chain ima lasten sklad žetonov. Ti žetoni se hranijo v lastnem skladu. Ko žetoni dosežejo določeno količino (trenutno je ta določena na 500 milijard), se pretvorijo nazaj v likvidnostni bazen, ki ustvarja lasten dotok denarja, namesto da bi se v celoti zanašal na ponudnike likvidnosti. Po navedbah ekipe Automatic LP zagotavlja podjetju SAFEMOON

  Ali je vlaganje v kriptovaluto SafeMoon donosno?
  Kakšna je cena izdelka SafeMoon V2?

  Prvi korak je, da pametna pogodba pritegne kupce in prodajalce ter jih vplača v LP, s čimer določi najnižjo ceno.

  Drugič, 10-odstotni davek na prodajo kriptožetonov safemoon deluje kot mehanizem za zaščito pred arbitražo, zaradi česar je safemoon nagrada za lastnike in ne špekulativni instrument.

  Ali je kriptovaluta SafeMoon V2 realna?
  Ali lahko SafeMoon V2 doseže 1 dolar?

  Ali je SafeMoon varen spletni brskalnik?

  Volatilnost trga kriptovalut je dobro znana in nihanja vrednosti žetona SAFEMOON to odražajo. Zato lahko tisti, ki želijo vlagati, pričakujejo velike dobičke v kratkih obdobjih in velike izgube, pogosto še hitreje.

  SafeMoonova nihanja so skoraj nezaslišana. Nekateri so projekt označili za Ponzijevo shemo, drugi pa za šikono. Spet drugi pa ga označujejo preprosto kot prevaro.

  Ali lahko SafeMoon kupim neposredno?
  Kako kupujem na SafeMoonu?

  Ta vrsta kriptovalute se imenuje Ponzijeva shema, ker temelji na modelu, pri katerem so zaslužki prvih uporabnikov odvisni od poznejših uporabnikov, ki za žeton plačajo več. In tako kot pri piramidni strukturi v Ponzijevi shemi je tudi metoda razdeljevanja prihodkov precej podobna.

  safemoon crypto pa ima robustno in stabilno platformo, ki ponuja tako trgovcem kot vlagateljem. Kot trgovec lahko na SafeMoonu še vedno zaslužite denar, čeprav je njegov trg kriptovalut nerazvit. Le zavedajte se, v kaj se spuščate.

  Ali lahko SafeMoon kupim na Coinbase?
  Na kateri platformi lahko kupim SafeMoon?

  Dodatne kritike SafeMoon so temeljile na dejstvu, da so ustvarjalci omejili več kot polovico lastnega likvidnostnega sklada. Predlagano je bilo, da bi to lahko povzročilo, da bi razvijalec “potegnil preprogo ven”.

  To je primer izstopne goljufije, pri kateri se likvidnost namerno umakne s trga, zaradi česar vlagatelji, ki so lastniki žetonov, ne morejo prodati svojih žetonov. Izvršni direktor SafeMoon John Caroni trdi, da je likvidnost zadržana, da bi bil žeton bolj varen.

  Kaj je SafeMoon liquidity pool?
  Kaj je sklad likvidnosti?

  Je SafeMoon pametna naložba?

  O tem, da je SafeMoon morda Ponzijeva shema, smo že pisali, kar bi moralo sprožiti nekaj rdečih zastavic in vas pripraviti do dvomov o sodelovanju. Vendar pa obstaja še en razlog za zaskrbljenost, ki je bil pravkar razkrit.

  Kaj je distribucija SafeMoon?
  Kaj je na preprost način likvidnostni sklad?

  25. maja 2021 so poročali, da je revizijsko in svetovalno podjetje HashEx odkrilo ducat napak v sistemu SafeMoon (SAFEMOON), ki so predstavljale tveganje za več kot dva milijona vlagateljev.

  Podrobnosti te revizije bodo vključene v poročilo.

  Programska oprema SafeMoon ima več pomanjkljivosti. To je iz HashExovega bloga.

  Ali je SafeMoon varen?
  Je SafeMoon dober?

  Glede na njihovo raziskavo je projekt povezan s številnimi tveganji, med drugim z:

  • Pametna pogodba omogoča provizijo za prenos kriptovalute safemoon v višini do 100 odstotkov;
  • Izključitev vlečarjev preprog iz izplačil provizij. Iztegovanje preprog je oblika finančne goljufije, pri kateri razvijalec pobegne z denarjem;
  • Prenos žetonov je začasno onemogočen.
  • Če želite onemogočiti pogodbo s pametnimi žetoni, pošljite naslednji ukaz.

  V tožbi je navedeno, da je lastnik pogodbe za pametni žeton Safemoon zunanji račun, ki ga nadzoruje določena oseba.

  Kje je SafeMoon varno kupiti?
  Bo SafeMoon postal kovanec?

  Podjetje ocenjuje, da je tržna vrednost računa 20 milijonov dolarjev, znesek pa se povečuje, ko pametna pogodba na lastnikov račun prenese del pristojbin za prenos.

  Če prestrežete naslov lastnika, lahko v vsakem trenutku izsilite več kot 20 000 000 dolarjev. Poleg tega lahko tečaj kriptovalute $safemoon hitro pade, saj to predstavlja približno 15 % vse likvidnosti, shranjene v likvidnostnih bazenih.

  SafeMoon je tvegana naložba zaradi visoke volatilnosti
  Ali je varno kupiti SafeMoon?

  Po navedbah podjetja HashEx se lahko v primeru vdora v zunanji račun SafeMoon likvidnostni sklad izčrpa, razvijalci SafeMoon pa morda ne bodo mogli prenesti žetonov na naslov računa.

  Januarja 2018 je bil na primer decentralizirani finančni protokol DeFi100 razkrit kot goljufija, ki je uporabnikom na koncu ukradla 32 milijonov dolarjev denarja.

  SafeMoon: kaj je in kako ga kupiti
  Kako kupiti SafeMoon (SFM)

  Ali je nakup SafeMoon varen?

  SafeCoin je dolgoročna naložba z visokim tveganjem, zato se pred naložbo v kriptovaluto safemoon prepričajte, da imate dovolj poguma, da prenesete kratkoročne izgube.

  Čeprav se SafeMoon zdi dobra naložba, Britton ni prepričan, ali je to prava naložba za vas. “Vsem, ki razmišljajo o SafeMoonu, svetujem, da v strahu pobegnejo ali pa naredijo domačo nalogo in nato v strahu pobegnejo,” dodaja.

  Vendar to ne pomeni, da bi se morali kriptovalutam popolnoma odpovedati. “Raje razmislite o kovancu, ki je v top 20, kotira na vseh večjih borzah ali je vložen v razpršen kripto sklad, kot da tvegate svoj denar za žeton, ki ga je težko pridobiti in bi lahko postal nedosegljiv za prodajo. Ko ga boste morali prodati, ga boste morali biti sposobni prodati,” sklene.

  Torej, to je to. Ali je SafeMoon dobra naložba? To je odvisno od tega, koga vprašate, a če razmišljate o naložbi v SafeMoon, se pred tem prepričajte, da ste seznanjeni s tveganji. Hvala za branje!

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..