Najboljše kriptovalute za nakup na Redditu v letu 2022

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

⚡️ Kaj je kriptovaluta Reddit?

Bitcoin je najbolj priljubljena kriptovaluta, decentralizirana digitalna valuta, ki uporablja močno kriptografijo za zaščito spletnih transakcij in se lahko uporablja za nakup predmetov in storitev. Velik del pozornosti na te neizsledljive valute je povezan s trgovanjem za dobiček, pri čemer špekulanti včasih zvišujejo cene.

⚡️ Kaj je kriptovaluta?

Vsaka vrsta valute, ki obstaja v digitalni ali virtualni obliki in za zavarovanje transakcij uporablja kriptografijo, se imenuje kriptovaluta. Kriptovalute nimajo centralnega izdajatelja ali regulativnega organa, temveč uporabljajo decentraliziran sistem za spremljanje transakcij in ustvarjanje novih kovancev.

⚡️ Ali je kriptovaluta pravi denar?

Kriptovalute so virtualno premoženje, ki se lahko uporablja kot naložba in za spletne transakcije. Pravi denar zamenjate za nakup “kovancev” ali “žetonov” določene vrste kriptovalute. S kompetentnim finančnim svetovalcem si izdelajte trdno finančno strategijo.

⚡️ Ali je vredno vlagati v kriptovalute?

Vlaganje v sredstva kriptovalut je zelo tvegano, vendar se lahko bogato obrestuje. Če želite imeti takojšen dostop do povpraševanja po digitalni valuti, so kriptovalute dobra naložba. Nakup delnic podjetij, ki trgujejo s kriptovalutami, je varnejša, vendar potencialno manj donosna možnost.

https://youtu.be/TaStB_ZOcXQ
Reddit trgovanje s kriptovalutami

Reddit je priljubljen spletni forum za nasvete o naložbah, vključno s pogovori o kriptovalutah. Uporabniki z vsega sveta napovedujejo cene svojih najljubših kovancev. Zaradi velikega števila oboževalcev kriptovalut so lahko naročnine na Reddit odličen vir informacij – in predlagajo, katere digitalne valute imajo potencial za rast vrednosti.

Katero kriptovaluto je najbolje kupiti reddit?
Katera kriptovaluta je najboljša za naložbe v letu 2022?

V tem prispevku si bomo ogledali najboljše kriptovalute, ki jih lahko trenutno kupite na Redditu, glede na trenutne trende in povratne informacije uporabnikov ter največje skupnosti in naročnine na kriptovalute na Redditu.

Poglobljen pogled na največje kriptovalute, v katere lahko investirate na Redditu

Deset zgoraj naštetih projektov velja za najboljše kriptovalute, v katere lahko vlagate na reddit crypto currency zaradi močne razvojne ekipe in potenciala rasti, saj so si pridobili ugled odličnosti. Oglejmo si vsakega od teh projektov po vrsti, da boste imeli vse informacije, ki jih potrebujete za sprejetje utemeljene odločitve:

Katera je najboljša kriptovaluta, v katero lahko zdaj investirate?
Katera kriptovaluta je najboljša za naložbe v letu 2022?

Trenutno je na Redditu najboljša kriptovaluta za nakup Lucky Block (LBLOCK).

Zbrali smo najbolj priljubljene predloge z Reddita in menimo, da je to najboljša kriptovaluta, v katero lahko trenutno investirate. Na Redditu vam predlagamo, da kot svojo prvo kriptografsko igralno platformo kupite Lucky Block. Njen cilj je revolucionirati način, kako lahko ljudje sodelujejo v žrebanjih za glavne dobitke in osvajajo nagrade, saj zagotavlja revolucionarno igralno izkušnjo, ki jo poganja tehnologija veriženja blokov.

V okviru storitve Lucky Block (BSC) družbe Binance Smart Chain lahko uporabniki kupujejo vstopnice in se udeležujejo dnevnih nagradnih žrebanj, glavni dobitki pa se razdelijo na LBLOCK. Najbolj priljubljen podreddit za kriptovalute na kriptografskem omrežju reddit je bil podreddit Lucky Block, ki je v prvem četrtletju prejel največ točk med rastjo Coindicators s 65 na nekaj manj kot en cent na dan. Priljubljenost je pridobil, ker gre za projekt, povezan s kriptovalutami, s poudarkom na igrah, kar ni nekaj običajnega.

Deset najboljših kriptovalut, ki jih lahko zdaj kupite na Redditu
Je Dogecoin dobra naložba?

LBLOCK je žeton BEP-20 Lucky Block, ki je bil januarja 2022 izdan na borzi PancakeSwap po ceni 0,00020 USD. Žeton je v prvih nekaj tednih trgovanja zagotavljal štirimestne donose, nato pa se je zagon po rekordni rasti februarja upočasnil. Zdaj, ko je žeton LBLOCK na voljo s popustom, je mogoče trditi, da je zdaj pravi čas za nakup.

Na trgu ICO je gneča, vendar se je kriptovaluti Lucky Block doslej uspelo izogniti velikemu razburjenju. Cena kovanca se je v manj kot šestih urah dvignila z 0,00 USD na 7 centov, nato pa je skoraj mesec dni postopoma padala. Po povečani pozornosti medijev in vlagateljev pa se je v naslednjih dneh močno okrepil.

Prva žrebanja Lucky Block se bodo predvidoma začela maja 2022, uporabniki sistema LBLOCK pa lahko kupijo vstopnice. Vsaka vstopnica stane 5 dolarjev, vendar bodo uporabniki, ki vsak dan povežejo svoje denarnice s spletnim mestom, dobili brezplačno vstopnico za žrebanje. Uporabniki, ki bodo v svojih denarnicah obdržali kodo LBLOCK, bodo nagrajeni z delom glavnega dobitka.

Reddit kriptovaluta
10 najboljših kriptovalut za nakup na Redditu

DeFi Coin (DEFC) je najboljša kriptovaluta za nakup na Redditu v industriji DeFi.

Logotip DEFC je eden od načinov za oblikovanje lastnega logotipa. To obliko je ustvaril M.Unger z uporabo Photoshopa in GIMP-a. To ni delovna strategija, vendar jo lahko uporabite kot navdih za lastno oblikovanje. DEFC je kratica za “digitalizacijo finančnega sodelovanja s strankami” (Digitalisation of Financial Customer Engagement).

DeFi Swap je decentralizirana borza (DEX), ki jo gosti Binance Smart Chain, njen lastni žeton pa je DeFi Coin. Kljub temu, da je bila zamenjava DeFi Coin prvotno uvedena maja 2021, so razvojne težave povzročile zamude. Po drugi strani se je cena DEFC v samo nekaj urah po debiju žetona na decentralizirani borzi PancakeSwap povečala za približno 300 %.

Kaj je najboljša kriptovaluta za nakup zdaj reddit
Katera kriptovaluta bo eksplodirala?

DeFi Swap je ena najboljših borz DeFi na svetu, ki posameznikom omogoča izmenjavo, licitiranje in zaslužek obresti s kmetovanjem. Ker je družba DEFC odvisna od rasti ekosistema DeFi Swap, ima koristi od uspeha borze. To dokazuje povečanje vrednosti od debija borze DeFi Swap, ki je zabeležila znatno rast cen.

DEFC s svojo dvostopenjsko mrežno arhitekturo vlagateljem ponuja edinstvene funkcije in prednosti. V nadaljevanju so predstavljene nekatere prednosti, ki jih prinaša posedovanje kovancev DeFi.

Polkadot (DOT) je nova, obsežna komunikacijska platforma z dolgoročno vizijo.

Ali ima Polkadot prihodnost?
Je Polkadot dobra naložba?

Polkadot je odlična kriptovaluta, v katero lahko investirate, če iščete najboljšo reddit kriptovaluto z dolgoročnim potencialom. Polkadot je eden izmed najbolj obetavnih altcoinov, ko gre za reševanje vprašanja interoperabilnosti, ki že leta pesti omrežja veriženja blokov. Polkadot kot omrežje z več verigami posameznim omrežjem omogoča komunikacijo, kar znatno poveča učinkovitost izmenjave podatkov.

To je zelo pomembno, saj bo z naraščajočim sprejemanjem kriptovalut potreba po komunikaciji med različnimi verigami blokov postajala vse pomembnejša. Zaradi zmožnosti Polkadota, da ponudi to rešitev, je to projekt z velikim dolgoročnim potencialom.

Funkcionalnost Polkadota se bo ohranila, kar bo omrežnim operaterjem omogočilo, da ohranijo nadzor in hkrati izkoristijo prednosti izboljšane učinkovitosti. Polkadetov lastni protokolni žeton DOT je bistvena sestavina ekosistema, saj se uporablja za glasovanje in stave. Ker si vse več razvijalcev prizadeva ustvariti vedno zmogljivejše dApps, ima Polkadot morda svetlo prihodnost kot kriptožeton za te aplikacije naslednje generacije.

Bitcoin (BTC), najbolj priljubljena kriptovaluta, se prodaja s popustom.

Kakšna bo vrednost bitcoina leta 2022?
V katero kriptovaluto vlagati v letu 2022?

Bitcoin je kriptovaluta, ki se pogosto označuje s kratico BTC. Po podatkih družbe CoinMarketCap je najdragocenejša kriptovaluta na svetu. Kljub nedavnemu nihanju cene so primarne aplikacije bitcoina še vedno močne. Več kot 15.000 podjetij po vsem svetu zdaj sprejema bitcoin kot možnost plačila, trenutno pa deluje več kot 14.000 bankomatov za bitcoin.

V času gospodarske negotovosti je bitcoin zelo zanimiv. Bitcoin ne raste le v Združenih državah (in je po tržni vrednosti celo presegel zlato), ampak se širi tudi v tujino. S transakcijami BTC, ki dnevno znašajo več kot 41 milijonov dolarjev, in vsakodnevnim pritokom novih vlagateljev je ta kriptovaluta na misiji, da spremeni naše razmišljanje o denarju.

Koliko bo bitcoin vreden leta 2023?

Najbolj znani posrednik Bitcoin in kriptovalut, Coinbase.com, zaračunava med 0 % in 1 %.

Finance. Finance je relativno nov vstopnik na trg in lahko velja za eno najboljših nizkocenovnih kriptovalut. Preprosto povedano, gre za APY. finance je tehnika kmetovanja s prihodki, ki posameznikom omogoča odkrivanje najvišjih stav na različnih platformah DeFi. Celoten postopek je popolnoma avtomatiziran, pri čemer APY.Finance prevzame majhen odstotek dobička.

Lastna kriptovaluta APY.Finance, APY, je ključna pri upravljanju sistema, saj lahko imetniki žetonov glasujejo o stopnjah tveganja pri razvoju pridelkov in načinih delitve dobička. APY se uporablja tudi za prikaz vseh depozitov v likvidnostni sklad protokola, vendar je žeton idealen tudi za špekulativne naložbe. APY.Finance še ni prejel velike podpore skupnosti, vendar se je o njem večkrat razpravljalo na r/DeFi, kar kaže na potencial za prihodnost.

Ripple (XRP) je dobro znana kriptovaluta z veliko sledilci na Redditu.

Ali bo Ripple v letu 2022 rasel?
Je XRP dobra naložba v letu 2022?

Številni vlagatelji menijo, da je Ripple najboljša kriptovaluta za vlaganje, saj lahko projekt revolucionarno spremeni način izvajanja čezmejnih plačil. Ripple je ime organizacije, ki je ustvarila RippleNet, decentralizirano omrežje, ki ljudem in podjetjem omogoča hitro izvajanje poceni plačil.

XRP ni le likviden, ampak je tudi hitrejši od denarja, ki se pošilja med bančnimi računi, kar pomeni, da lahko sredstva iz ene valute v drugo prenesete v nekaj sekundah in ne v nekaj dneh. Medtem ko lahko staro omrežje SWIFT, ki ga še vedno uporablja večina bank, za prispetje plačil potrebuje od tri do pet delovnih dni, kriptovaluta XRP podjetja RippleNet služi kot most med različnimi valutami in omogoča skoraj takojšnja plačila.

Kakšna bo cena XRP leta 2022?
Koliko je XRP vreden leta 2023

Cena Rippla je v zadnjem času padla zaradi spornega pravnega spora podjetja z ameriško komisijo za vrednostne papirje in borzo. Govorice, da je sodni postopek pred rokom, so se okrepile, zaradi česar so številni uporabniki Reddita napovedali, da bi se lahko cena XRP občutno zvišala.

Ethereum (ETH) je najboljše omrežje veriženja blokov za različne aplikacije.

Ethereum je še ena priljubljena izbira za najboljšo kriptovaluto, ki jo lahko zdaj kupite na Redditu. Veliko ljudi vlaga v Ethereum zaradi njegove široke palete aplikacij, vključno s pametnimi pogodbami, dApps in NFT. Za razliko od Bitcoina, ki se uporablja za prenos denarja in ne kot platforma za razvijalce, da bi gradili decentralizirane aplikacije na številnih področjih, se Ethereum osredotoča na ustvarjanje decentraliziranega omrežja, ki se lahko uporablja za različne namene.

Najobetavnejše kriptovalute leta 2022 reddit
Kakšna bo cena ETH leta 2025?

Pretirano drage pristojbine GAS na Ethereumu so številne uporabnike kriptovalut reddit odvrnile od omrežja. Ti stroški so neposredno povezani z obsegom preobremenjenosti omrežja med transakcijo – torej bolj ko je omrežje preobremenjeno, večji so stroški.Kljub temu se na podredditu Ethereum nenehno razpravlja o prehodu na Ethereum 2.0, ki obljublja izboljšanje skalabilnosti in zmanjšanje stroškov.

Reddit kriptovalute za nakup
Koliko bo eterij vreden čez 5 let

AVAX je najbolj skalabilna kriptovaluta, ki je na voljo na Redditu.

Platforma pametnih pogodb, ki jo sestavljajo tri omrežja: Veriga borze, veriga pogodb in veriga platforme je znana kot Avalanche. Z uporabo treh verig namesto ene jih lahko Avalanche specializira za različne namene. Zaradi tega se izboljša skalabilnost, hkrati pa se ohranita hitrost in decentralizacija.

Večina vlagateljev v kriptovalute je na trgu novih, zato se številni projekti še vedno spopadajo z izzivom. Čeprav še ni dosegel enake stopnje priljubljenosti kot Ethereum, Avalanche ostaja močan konkurent. Številni ljudje na družbenih omrežjih obožujejo AVAX, poseben podreddit pa se osredotoča na potencialno uporabo žetona in njegovo cenovno pot.

Kaj se obeta družbi AVAX leta 2022?
Avalanche (AVAX) vodnik za leto 2022

Shiba Inu (SHIB) – “meme kovanec” z veliko podporo skupnosti

Shiba Inu je bil leta 2021 zaradi uspeha Dogecoina eden najbolj meme kovancev. Shiba Inu ima veliko privržencev na družbenih omrežjih, kar dokazuje podreddit r/SHIBArmy , ki ima več kot 470.000 članov.

Na tem podredditu lastniki shiba inuov delijo šale in humorne anekdote o svojih ljubljenčkih. Veliko razprav pa se osredotoča na osnove valute in njene ključne značilnosti, ki bodo pripomogle k njenemu dolgoročnemu uspehu. Na podredditu se je veliko razpravljalo o debiju “ShibaSwap”, decentralizirane borze, ki omogoča trgovanje s žetoni, stavne sisteme in celo specializirano tržnico NFT.

Kakšna bo shiba inu leta 2022?
Koliko bo shiba vredna leta 2025?

Trenutno se razvija nov omrežni sistem IPC (Internet Computing Protocol). To je varen kriptografski protokol za decentralizirano računalništvo v oblaku.

Logotip Internet ComputingInternet Computing je znana kriptovaluta, o kateri se veliko razpravlja na kriptovaluti reddit. Internet Computing je izpopolnjen protokol, ki je zasnovan za decentralizacijo industrije računalništva v oblaku in ponuja alternativo storitvam, kot sta Amazon Web Services in Microsoft Azure.

Razočaranje nad povečanjem vrednosti IPC
Razočaranje nad povečanjem števila IPC

Tako bo infrastrukturo računalništva v oblaku upravljalo na milijone naprav po vsem svetu, ne pa osrednja enota, kot sta Amazon ali Microsoft.

Uporabniki bodo lahko pridobili ICP s sodelovanjem v sistemu in predložitvijo podatkov. To bi lahko utrlo pot decentralizirani prihodnosti, saj je vse več starejših sistemov decentraliziranih. Zato je ICP vznemirljiv projekt z velikim potencialom.

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake