Kripto Shiba Inu v novicah

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

⚡️ Bi lahko kriptožeton Shiba Inu dosegel 1 cent?

Če bi cena mini shiba inu dosegla 1 cent, bi bil bitcoin vreden večkrat več kot zdaj. Zaradi ogromne količine denarja, ki je potrebna, da bi SHIB z 20 milijonov dolarjev prišel na 0 dolarjev, je malo verjetno, da se bo to zgodilo.

⚡️ Koliko je kriptovalut?

Marca 2022 je obstajalo 18.465 kriptovalut. Vendar pa vse kriptovalute niso žive ali dragocene. Na svetu obstaja le približno 10.363 aktivnih kriptovalut, poleg tega pa je veliko “mrtvih” kriptovalut. Na svetu je več kot 300 milijonov uporabnikov kriptovalut.

⚡️ Katera je najcenejša kriptovaluta?

✔️Ripplov kovanec XRP je igralec med kriptovalutami. Objavil je ambiciozen načrt za preoblikovanje finančnega sektorja in ta cilj uresničil do leta 2020, ko naj bi v celoti začel delovati.
✔️Na dan 10. aprila je cena kovanca Dogecoin (DOGE) 0,1531 USD.
✔️Chain
✔️Uniswap (UNI)
✔️Cardano (ADA)

⚡️ Kako je Blockchain uporaben?

Blockchain omogoča izmenjavo, upravljanje in shranjevanje transakcij brez potrebe po posrednikih, kot so vlade ali centralizirane organizacije.

https://youtu.be/XjUbDweE6E0
Mini shiba inu

Shiba Inu je maskota Shiba Inu ( SHIBUSD ), altcoina, ki temelji na Ethereumu (kriptovaluti, ki ni bitcoin) in katerega logotip je japonska pasma lovskega psa. Shiba Inu se pogosto primerja z Dogecoinom; podporniki ga celo imenujejo “ubijalec Dogecoina”.

Dogecoin in kriptovaluta shiba inu coin sta meme kovanca, ki temeljita na določeni temi (npr. pes Shiba Inu v primeru Shiba Inu in Dogecoin), čeprav sta pogosto predstavljena kot potegavščina ali notranja šala in ne kot pravi digitalni izdelek s kakršno koli uporabo. Čeprav je bil Dogecoin ustanovljen decembra 2013

Oktobra 2021 se je cena Shiba Inu povečala za več kot desetkrat, tako da je njegova tržna kapitalizacija dosegla 41 milijard dolarjev (29. oktobra 2021), s čimer se je uvrstil med 10 največjih kriptovalutnih memov. Katalizator za dvig cene meme kovanca je bil tvit podjetnika Tesle Elona Muska, ki je 3. oktobra 2021 predstavil svojega novega kužka Shiba Inu Flokija. Pokazalo se je, da tviti Elona Muska o Dogecoinu povzročajo večjo volatilnost na trgu kriptovalut. Njegovim tvitom o kriptovalutah pogosto sledi večja volatilnost na trgu.

Ali bi lahko kriptožeton bele shiba inu dosegel 1 cent?
Kaj je shiba inu

kriptovaluta Shiba Inu je oktobra 2021 skoraj dohitela 36,9 milijarde dolarjev tržne kapitalizacije Dogecoina (na dan 31. oktobra 2021), potem ko jo je v nekem trenutku za kratek čas presegla. Še vedno ni jasno, ali bo Shiba Inu resnično postal “ubijalec Dogecoina”, za katerega upa njegova naraščajoča skupnost podpornikov, znana kot Shibes.

Vlagatelji se morajo zavedati tveganj, povezanih z vlaganjem v Shiba Inu in druge kovance meme.

Shiba Inu Care & Informacije

Kaj je kriptožeton shiba inu
Kaj je kriptovaluta Shiba Inu

Osnovne vrednote kriptografskega ekosistema Shiba Inu so opredeljene v “dokumentu” (verjetno v obliki bele knjige), ki je dostopen na spletni strani ShibaToken.com.

Po navedbah publikacije je bil Shiba Inu zasnovan kot rešitev za vprašanje “Kaj se zgodi, če projekt kriptovalute v celoti vodi skupnost?” Njegov ustvarjalec Ryoshi pravi, da se je začel kot poskus decentraliziranega, organskega oblikovanja skupnosti. po njegovem mnenju lahko moč kolektivne decentralizacije ustvari nekaj močnejšega, kot bi to kdajkoli lahko storila centralizirana ekipa.

Kakšna je prednost kriptožetona Shiba Inu
Pregled bele shiba inu

SHIBARnemy, ki ima več kot 500.000 članov in se drži temeljnih načel organizacije, sestavljajo posamezniki iz vseh družbenih slojev:

 • Pobuda se je v skladu s tradicijo ustvarjanja nečesa iz nič začela iz nič;
 • Ni bila ustanovljena iz že obstoječe skupnosti ali že obstoječega oddelka;
 • Njihovi psi so priljubljeni in so ljubitelji psov, ki so bili prepoznani zaradi ljubezni do psov pasme shiba inu.
Opis kriptovalute Shiba Inu

Shiba Inu kako kupiti

crypto Shiba Inu je žeton ERC-20, ki temelji na Ethereumu, generira in gosti pa se v verigi blokov Ethereum in ne v svoji lastni verigi. Rioshi v beli knjigi pojasnjuje, da se je za izgradnjo ekosistema shiba-inu na Ethereumu odločil, ker je bil ta že varen in dobro uveljavljen, kar je omogočilo, da je projekt ostal decentraliziran.

Ekosistem Shiba Inu

Ekosistem siba-inu sestavljajo trije žetoni:

Shiba Inu, v katero je vredno vlagati
Bo kriptografska Shiba Inu eksplodirala?
 • Shiba-inu (SHIB) je glavna valuta projekta. Ryoshi je najprej ponudil 1 kvadrilijon žetonov, vendar jih je zaradi likvidnosti blokiral 50 odstotkov, preostanek pa zaupal v hrambo soustanovitelju Ethereuma Vitaliku Buterinu.

Maja 2021 je Buterin več kot 50 bilijonov kovancev Shiba Inu, ki so bili takrat vredni približno 1 milijardo dolarjev, podaril skladu za pomoč COVID-19 v Indiji, ko je ta država trpela zaradi koronavirusa različice delta. 15 Kmalu zatem je Buterin “zažgal” oziroma trajno umaknil iz obtoka 40 % kovancev Shiba Inu, ki jih je imel, s čimer je še dodatno zmanjšal skupno ponudbo.

Shiba Inu kje kupiti
Shiba Inu kako vlagati
 • Žeton LEASH (LEASH) je “uporabni” žeton ERC-20, ki omogoča dostop do določenih funkcij na platformi. Trenutno ga je mogoče kupiti na decentraliziranih borzah, kot je Uniswap.
 • BONE je kriptovaluta s tržno kapitalizacijo 1,8 milijarde dolarjev in četrtim največjim obsegom (v smislu žetonov) med vsemi kriptovalutami. Je vmesna kriptovaluta med drugima dvema, s skupnim obsegom 250 milijonov žetonov. Namenjen je kot žeton za upravljanje, ki bo SHIBArmyju omogočal glasovanje o prihodnjih predlogih.

Ekosistem Shiba Inu vključuje tudi naslednje funkcije:

Prihodnost kriptovalute Shiba Inu
Shiba Inu, kaj pravijo strokovnjaki
 • ShibaSwap: Omrežje DeFi ShibaSwap želi zagotoviti varno mesto za izmenjavo kriptovalut, ki bo hkrati ostalo decentralizirano. Shiba in LEASH je bolje kupiti in prodati na platformi ShibaSwap.
 • Shiba Inu inkubator: Cilj inkubatorja Shiba Inu je preusmeriti pozornost od znanih umetniških zvrsti, kot so slikarstvo, fotografija in digitalno upodabljanje, ter poiskati metode za vrednotenje ustvarjalnosti in iznajdljivosti.
 • Shiboshi je vrsta neponovljivega žetona (NFT), ki ga je izumil Shiba Inu, zapisan v verigi blokov Ethereum in sestavljen iz 10 000 posameznih žetonov (NFT), od katerih ima vsak svoj sklop različnih značilnosti, zaradi katerih so edinstveni in zbirateljski.
kriptovaluta Shiba Inu in dodgecoin
Psi so ubogljivi in prijazni

Shiba Inu in dodgecoin kontrast

V zgodbi o Shiba Inu na prejšnji strani so pasje besede uporabljene za razlago, kako lahko izkoristite žetone Shiba Inu. Ti žetoni se lahko uporabljajo za “kopanje” (zagotavljanje likvidnosti), “zakopavanje” (krajo žetonov) in celo “vzorčenje” (menjavo enega žetona za drugega) v protokolih DeFi podjetja Shiba Inu.

Meme kovanci navdušencem nad kriptovalutami ponujajo okus divjega in svobodnega. Nasprotujejo običajnim metodam, kar je lahko opojno. Vendar pa so daleč od stabilnih naložbenih pojmov, kot sta donosnost naložbe in likvidnost.

Nakup shiba inu: Začetnikov vodnik po iskanju profesionalnega vzreditelja

Katera kriptovaluta Shiba Inu in dodgecoin je boljša
Shiba Inu SHIB v vzponu in cena narašča. Simbol kriptožetona in puščica navzgor. Uniswap leti na luno. Vektorska ilustracija.

Kratek priročnik za hiter začetek uporabe žetona Shiba zajema naslednje postopke za potencialnega vlagatelja v žeton SHIB ali LEASH:

 • Ustvarite denarnico MetaMask za prejemanje plačil
 • Z uporabo omrežja ERC-20 pri prenosu ethereja lahko ETH v svojo denarnico pošljete z neposrednim nakupom ali dvigom na borzah, kot je Coinbase.
 • Svojo denarnico MetaMask povežite s ShibaSwapom po navodilih iz prejšnjega koraka.
 • ETH lahko zamenjate za žetone SHIB, LEASH ali BONE na Changellyju.
Shiba Inu kako rudariti?
Koliko bo stala shiba inu?

Naložba v psa Shiba Inu: Kaj je treba upoštevati?

Vlaganje v kriptovalute je zaradi njihove izjemne nestanovitnosti in pomanjkanja predpisov zelo tvegano. Naložbe na trgu altcoinov/memcoinov predstavljajo dodatno težavo zaradi pomanjkanja razlikovanja in ker velik del njihove vrednosti izhaja iz besnega trgovanja njihovih navdušenih oboževalcev. V nadaljevanju navajamo nekaj naložbenih vprašanj, ki jih morajo potencialni vlagatelji v Siba Inu upoštevati:

Nizki stroški trgovanja : Kljub odličnim zaslužkom je Shiba Inu (SHIB) vreden manj kot en cent, zato lahko milijone žetonov SHIB pridobite za nekaj sto dolarjev. Za 100 dolarjev lahko dobite več kot 1,5 milijona žetonov SHIB po najvišji ceni 0,00007482 dolarja (29. oktobra 2021).

Ali lahko shiba inu doseže 1 dolar?
Ali bo kovanec shiba inu dosegel 10 dolarjev?

Čeprav njegovi privrženci trdijo, da je NFT, ki temelji na Shiba-Inu, zdaj dostopen in da bodo v prihodnosti morda dodane zmožnosti pametnih pogodb, ki temeljijo na Ethereumu, je Shiba-Inu trenutno malo praktičen ali uporaben. Trenutno ni načina, da bi Shiba-Inu zamenjali za drugo kripto premoženje ali za fiat valuto.

Šibiba inu se imenuje ubijalec psov, ker je nevarna žival, ki vas lahko ubije, če niste previdni.

Cena zelo hitro narašča: Tržna kapitalizacija podjetja Shiba Inu, ki znaša 41 milijard dolarjev, presega več podjetij iz skupine S&P 500, ki obstajajo že desetletja in so večino tega časa povečevala prodajo in dobiček.

Kaj se bo zgodilo s shiba inu leta 2022?
Koliko je vreden 1 shibamoon?

Skupna vrednost Shiba Inu in Dogecoina (79 milijard dolarjev 28. oktobra 2021) je presegla tržno kapitalizacijo 3 800 podjetij iz indeksa S&P 500. Njegova najvišja vrednost vseh časov, 0,00007482 dolarja (na dan 29. oktobra 2021), je 2. avgusta 2020 dodala neverjetnih 14 670 488 odstotkov! 25 To pomeni, da bi bila naložba 1 USD v SHIB 2. avgusta 2020 danes vredna več kot 146.000 USD.

Neverjetna vrnitev podjetja Shiba Inu dokazuje tudi, da je podjetje v celoti izpolnilo cilj svojega ustanovitelja Ryoshija, da iz ničesar ustvari nekaj. Kljub temu se zdi, da je te dosežke spodbudila špekulativna manija, ki jo poganjajo družbeni mediji, saj vlagatelji v kriptovalute iščejo naslednjo veliko stvar. Če bo balon počil, bodo maloprodajni vlagatelji, ki so vlagali na vrhuncu, morda ostali na cedilu.

Koliko je vseh žetonov shiba?
Katero kriptovaluto kupiti v letu 2021?

Zakaj je shiba inu znan kot morilec iz Dogicoyna?

Po besedah ustvarjalca Shiba Inu Ryoshija so ga poimenovali “ubijalec Dogecoina”, saj je vrednost SHIB “napolnjena in pripravljena preseči vrednost Dogecoina”. Rioshi trdi, da tudi če SHIB nikoli ne bo dosegel vrednosti 0,01 USD, bosta njegova izpostavljenost in uporabnost to več kot nadoknadili.

Kakšne so napovedi za SHIB? shibamoon
Kdaj bo shiba inu goril?

Kaj pomeni, da se oktobra 2021 na naslovnicah pojavlja siba inu?

 • Iz različnih razlogov. Prvič, SHIB se je oktobra 2021 povečal za več kot desetkrat, s čimer se je uvrstil med 10 najboljših kriptovalut. 6 5 Zaradi tega je vzbudila veliko zanimanja pri trgovcih in bila deležna precejšnje medijske pozornosti.
 • Drugič, v prvem tednu oktobra je izumitelj Tesle Elon Musk objavil fotografijo svojega novega kužka siba inu Flockyja, kar je spodbudilo precejšnje maloprodajne naložbe v meme žeton. Poleg tega so nepotrjena poročila nakazovala, da bo SHIB dodan priljubljeni platformi za trgovanje z delnicami in kriptovalutami Robinhood.
Vlagatelj je zaslužil denar s kriptovaluto Shiba
Pregled kriptovalute Shiba inu

Ali je naložba v siba inu slaba ideja?

Da, siba inu je izjemno nevarna in špekulativna naložba. Kriptovalute so podvržene velikim nihanjem, zaradi nedavnega uspeha SHIB pa je lahko izpostavljena občutnemu padcu. Shiba inu ima tudi omejeno praktično uporabo, njeno ceno pa v veliki meri določa zanimanje špekulantov na družbenih omrežjih.

Prihodnost kovanca shiba inu

Kriptovaluta shiba inu
shiba inu coin cena tveganja

Kljub statusu mema in slovesu radovedneža pa vse večja priljubljenost kovanca shiba in zanimanje ljudi za sodelovanje v njem kažeta na svetlejšo prihodnost.

Po podatkih InvestingCube.com se bo vrednost kovancev shiba-inu ponovno povečala.

Edina stvar, ki se je pri tem žetonu spremenila, je njegova cena. Vendar pa lahko aktivni kupci potencialno povečajo vrednost tega žetona.

Na aktivnejšem trgu kupcev se lahko cena zviša na 0,00001040 USD.

Analiza in mnenja o kriptovaluti Shiba Inu
Shiba Inu kljub uvrstitvi na borzo Robinhood upada

Čeprav se zdi, da trenutno nima velike vrednosti, lahko zaradi svoje priljubljenosti v prihodnosti pomembno vpliva na glavne vlagatelje v kriptovalute.

Strokovna mnenja tržnih analitikov o ceni siba-inu

Privlačnost Dogecoina povečuje podpora Elona Muska, ki na Twitterju pogosto piše o Dogecoinu. Na žalost kovanec Shiba Inu nima svojega prvaka in kmalu bo težko pridobiti podporo Ilona Muska.

Kdaj se bo kriptovaluta shiba inu coin cena vrnila na zgodovinsko najvišje vrednosti
Kdaj se bo shiba inu vrnil na zgodovinsko najvišjo raven

Kovanec Shiba Inu pa ima fiksno količino enega kvadrilijona žetonov. Čeprav je to ogromna številka, ki zlahka sprejme vojsko vlagateljev, je to še vedno omejena količina, ki bi lahko spodbudila prihodnje špekulacije.

Prihodnji uspeh Shiba Inu je odvisen od špekulacij in tržne kapitalizacije, Shiba pa lahko postane naslednji Dogecoin. Shiba Inu je trenutno na 50. mestu med kriptovalutami s tržno vrednostjo 2.762.340.296,49 USD. To sploh ni slabo, če upoštevamo, da je Shiba

Vlaganje na delniški trg ali v kriptovalute je povezano z določeno stopnjo tveganja. Gotovosti ni. Kljub temu ima kovanec Shiba Inu potencial, da postane pomemben igralec v sektorju kriptovalut!

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake