16 načinov, kako zaslužiti brezplačne bitcoine: Seznam najboljših načinov, kako pridobiti bitcoine

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

⚡️ Kako dobim brezplačen ethereum?

Eter je vrsta kriptovalute, ki jo lahko dobite prek pipe Ethereum. Obstaja ena metoda za njegovo pridobitev, in sicer prek pipe Ethereum Faucet. Baterija Ethereum Faucet deluje na enak način kot baterija za bitcoin, saj omogoča brezplačno pridobivanje etherja. Uporabniki morajo opraviti določene dejavnosti, da si prislužijo nagrade, ki se izplačujejo v izredno majhnih obrokih brezplačnega ETH.

⚡️ Ali lahko rudarim eterij na svojem telefonu?

Da, lahko. Čeprav imate morda veliko razlogov, da bi se izognili rudarjenju bitcoinov v sistemu Android, je mogoče rudariti bitcoine v napravi s sistemom Android. Poleg tega se uporaba mobilnega telefona za rudarjenje kriptovalut za razliko od tradicionalne programske ali strojne opreme za rudarjenje bistveno razlikuje.

⚡️ Ali je rudarjenje kriptovalut donosno?

Nekaterim posameznikom se lahko rudarjenje bitcoinov še vedno zdi donosno. Strojno opremo je lažje dobiti, čeprav se konkurenčni ASIC-ji gibljejo od nekaj sto dolarjev do približno 10.000 dolarjev. Da bi ostali konkurenčni, so nekateri stroji spremenili svoje metode.

⚡️ Ali je rudarjenje bitcoinov nezakonito?

Čeprav je zakonitost rudarjenja bitcoinov v nekaterih jurisdikcijah nejasna, je trenutno zakonito v Združenih državah Amerike in večini drugih držav.

https://youtu.be/JwoP9goK5oM
Kako zaslužiti bitcoin

Če iščete načine, kako zaslužiti brezplačne bitcoine, ste prišli na pravo mesto. V tem prispevku bomo pregledali 41 različnih metod, s katerimi lahko zaslužite bitcoine – tako na spletu kot zunaj njega. Priporočili vam bomo tudi nekaj naših najljubših borz kriptovalut, kjer lahko kupite in prodate kriptovalute, kot so bitcoin, ethereum in litecoin.

Ne glede na to, ali šele začenjate v svetu kriptovalut ali ste že izkušen profesionalec, preberite nekaj odličnih nasvetov o tem, kako zaslužiti z bitcoini!

Priporočene kripto menjalnice

Če želite kupiti ali prodati kriptovalute, priporočamo uporabo ene od naslednjih borz:

Takoj zaslužite brezplačne bitcoine
Brezplačna zbirka Bitcoin

Pionex – Pionex je borza kriptovalut, ki ponuja različne funkcije, vključno s trgovanjem z maržami in trgovanjem z boti. Imajo tudi svoj lastni žeton, ki ga lahko uporabite za popuste pri pristojbinah za trgovanje.

CoinSmart – CoinSmart je borza s sedežem v Kanadi, ki ponuja tako tradicionalno promptno trgovanje kot tudi trgovanje s kritjem. Imajo tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno trgovanje na poti.

kako zaslužiti bitcoin
Kako dobiti bitcoine v letu 2022

Crypto.com – Crypto.com je ena od vodilnih borz kriptovalut na svetu z več kot dvema milijonoma uporabnikov. Ponujajo številne funkcije, vključno z mobilno aplikacijo in debetno kartico, s katero lahko porabite svoje kriptovalute.

Coinmama – Coinmama je priljubljena borza kriptovalut, ki ponuja spletno mesto in mobilno aplikacijo. Ponujajo različne načine plačila, vključno s kreditnimi in debetnimi karticami ter bančnim nakazilom.

Napitnice in platforme

Kaj je bot za dajanje nasvetov?
Kaj je kripto nasvet?

Če iščete način za dajanje napitnine v kriptovaluti, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

ChangeTip – ChangeTip je priljubljena platforma za dajanje napitnin, ki omogoča dajanje napitnin v Bitcoinu, Ethereumu, Litecoinu in drugih valutah. Imajo tudi številne integracije, med drugim s Twitterjem, Redditom in YouTubom.

CoinTip – CoinTip je še ena priljubljena platforma za dajanje napitnin, ki omogoča dajanje napitnin v različnih kriptovalutah. Imajo tudi bota za Discord, ki olajša dajanje napitnine ljudem v klepetalnicah.

Kako lahko brezplačno pridobim 1 bitcoin? kako zaslužiti bitcoin
Ali je brezplačni bitcoin resničen?

Spletne igre in igre brez povezave

Če ste ljubitelj iger, lahko brezplačne bitcoine zaslužite z igranjem iger. Tukaj je nekaj naših najljubših možnosti:

Bitcoin Games – Bitcoin Games je igralna platforma, ki vam omogoča igranje iger in zaslužek v kriptovalutah. Na voljo imajo različne igre, med katerimi lahko izbirate, vključno z igralniškimi igrami, igrami s kockami in drugimi.

Vodnik za bote, ki jih zaslužijo kriptovalute
Ali je mogoče z igranjem iger zaslužiti bitcoine v kriptovalutah?

Satoshi Quiz – Satoshi Quiz je kviz, v katerem lahko z odgovarjanjem na vprašanja osvojite bitcoine. Na voljo so različne teme, med katerimi lahko izbirate, in redno se dodajajo novi kvizi.

Brskalniki za rudarjenje in brezplačna programska oprema za rudarjenje

Če zaslužite obresti na kriptovalute pri rudarjenju bitcoinov, lahko to storite z rudarskim brskalnikom ali brezplačno rudarsko programsko opremo. Tukaj je nekaj naših najljubših možnosti:

Katere igre vam dajo prave bitcoine?
Katera igra z bitcoini prinaša največ denarja?

Coinhive – Coinhive je priljubljen brskalnik za rudarjenje, ki omogoča rudarjenje za Monero. Imajo številne funkcije, vključno s prilagodljivim bazenom in mobilno aplikacijo.

MinerGate – MinerGate je priljubljena rudarska programska oprema, ki omogoča rudarjenje za različne kriptovalute, vključno z bitcoini, eterijem, litecoini in drugimi. Imajo tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno rudarjenje na poti.

Zaslužite brezplačne bitcoine z uporabo Bounty

Kako lahko brezplačno dobim 1 bitcoin?
Ali je rudarjenje bitcoinov nezakonito?

Če ste razvijalec ali oblikovalec, boste morda lahko kriptografsko zaslužili brezplačne bitcoine z izpolnjevanjem nagrad. Tukaj je nekaj naših najljubših platform za nagrajevanje:

Bitcointalk – Bitcointalk je priljubljen forum za razpravo o kriptovalutah, kjer so pogosto na voljo nagrade za razvijalce in oblikovalce.

GitHub – GitHub je priljubljeno skladišče kode, kjer so pogosto na voljo nagrade za razvijalce, ki so pripravljeni delati na odprtokodnih projektih.

Zaslužite kriptografske letalske kapljice

Če imate določeno kriptovaluto, ste morda upravičeni do prejema brezplačnih žetonov v obliki airdropa. Tukaj je nekaj naših najljubših platform airdrop:

Koliko časa traja izkopavanje 1 bitcoina?
Ali je zakonito brezplačno osvojiti BTC?

CoinMarketCap – CoinMarketCap je eden vodilnih ponudnikov podatkov o kriptovalutah, ki svojim uporabnikom pogosto ponuja airdrops.

Binance – Binance je ena največjih svetovnih borz kriptovalut, ki svojim uporabnikom pogosto ponuja airdrope.

Partnerske in priporočilne strani

Kako delujejo igre z bitcoini?
Ali je na voljo igra, ki prinaša plačilo v denarju?

Če iščete način, kako zaslužiti bitcoine prek partnerskih in priporočilnih programov, vam priporočamo uporabo enega od naslednjih spletnih mest:

Coinbase – Coinbase je ena od vodilnih borz kriptovalut, ki ponuja različne funkcije, vključno z denarnico, borzo in drugimi. Imajo tudi obsežen partnerski program, ki vam omogoča, da zaslužite provizije s priporočanjem novih uporabnikov.

Blockchain.com – Blockchain.com je še ena priljubljena borza kriptovalut, ki ponuja različne funkcije, vključno z denarnico, raziskovalcem in drugimi. Imajo tudi partnerski program, ki vam omogoča, da zaslužite provizije s priporočanjem novih uporabnikov.

Učenje kripto zaslužiti

Kako dolgo traja, da izkopljete 1 bitcoin?
Kako rudarite bitcoine?

Če želite izvedeti več o kriptovalutah, vam priporočamo uporabo enega od naslednjih virov:

Crypto 101 – Crypto 101 je priljubljen podcast, ki pokriva vse kriptovalute. Na voljo imajo različne teme, med katerimi lahko izbirate, in redno objavljajo nove epizode.

Akademija CoinMarketCap – Akademija CoinMarketCap je spletni tečaj, ki pokriva vse kriptovalute. Na voljo so različni tečaji, med katerimi lahko izbirate, in redno dodajajo nove tečaje.

Prek oglasov

Če iščete način za kripto zaslužek z oglaševanjem, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

Ali je rudarjenje bitcoinov nezakonito?
Ali se rudarjenje bitcoinov izplača?

A-Ads – A-Ads je priljubljeno oglaševalsko omrežje, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto namestite oglase in v zameno zaslužite bitcoine. Na voljo imajo različne vrste oglasov, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno s samopostrežno platformo in poročanjem v realnem času.

CoinAd – CoinAd je še eno priljubljeno oglaševalsko omrežje, ki vam omogoča, da na spletno mesto namestite oglase in v zameno zaslužite bitcoine. Na voljo imajo različne vrste oglasov, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno s samopostrežno platformo in poročanjem v realnem času.

Prek brezplačnih spletnih mest za rudarjenje v oblaku

Če vas zanima rudarjenje bitcoinov, vendar ne želite vlagati v strojno opremo, lahko to storite prek brezplačnega spletnega mesta za rudarjenje v oblaku. Tukaj je nekaj naših najljubših možnosti:

Koliko bitcoinov je še na voljo?
Koliko rudarji bitcoinov zaslužijo na dan?

Eobot – Eobot je priljubljena spletna stran za rudarjenje v oblaku, ki vam omogoča rudarjenje za različne kriptovalute, vključno z bitcoinom, ethereumom, litecoinom in drugimi. Imajo tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno rudarjenje na poti.

Minergate – Minergate je še ena priljubljena spletna stran za rudarjenje v oblaku, ki vam omogoča rudarjenje za različne kriptovalute, vključno z Bitcoinom, Ethereumom, Litecoinom in drugimi. Imajo tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno rudarjenje na poti.

Z mikro-nalogami

Kako lahko dobim brezplačno darilo v obliki kriptovalute?
Ali je mogoče zaslužiti denar z letalskimi prevozi kriptovalut?

Če iščete način, kako zaslužiti bitcoine z mikronalogami, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

Bitcointalk – Bitcointalk je priljubljen forum za razpravo o kriptovalutah, kjer so pogosto na voljo nagrade za razvijalce in preizkuševalce.

Reddit – Reddit je priljubljena platforma družabnih medijev, ki pogosto ponuja nagrade za razvijalce in preizkuševalce.

Z udeležbo v igri Hard Forks

Če imate določeno kriptovaluto, ste morda upravičeni do brezplačnih žetonov, ki jih boste prejeli s trdo vilico. Tukaj je nekaj naših najljubših platform za sodelovanje v trdih vilicah:

Ali so kapljice za kriptovalute resnične?
Kako lahko zahtevate kriptografske zračne prevoze?

Ethereum Classic – Ethereum Classic je priljubljena kriptovaluta, ki je doživela več trdih vilic. Če imate ETC, ste lahko upravičeni do prejema brezplačnih žetonov iz vsake vilice.

Bitcoin Cash – Bitcoin Cash je še ena priljubljena kriptovaluta, ki je doživela več trdih vilic. Če imate BCH, ste lahko upravičeni do brezplačnih žetonov iz vsake vilice.

Z aplikacijami za vadbo

Če iščete način, kako z vadbo zaslužiti bitcoine, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih aplikacij:

Kako lahko zahtevate kriptožetone airdrops?
Kako dobim brezplačen airdrop na Binance?

Fitcoin – Fitcoin je aplikacija, ki vam omogoča, da z vadbo zaslužite bitcoine. Na voljo so različne vaje, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno z vodilno tablo in sledenjem napredku.

Sweatcoin – Sweatcoin je še ena aplikacija, ki vam omogoča, da z vadbo zaslužite bitcoine. Na voljo so različne vaje, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno z lestvico voditeljev in sledenjem napredku.

Z gledanjem videoposnetkov, oglasov in družabnih medijev

Če iščete način, kako zaslužiti bitcoine z gledanjem videoposnetkov, oglasov ali družabnih medijev, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

Kako lahko dobim brezplačne bitcoine brez vlaganja?
Kakšen je najhitrejši način za brezplačno pridobitev 1 bitcoina?

BitTube – BitTube je platforma, ki vam omogoča, da zaslužite bitcoine z gledanjem videoposnetkov. Na voljo so različni videoposnetki, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno z vodilno tablo in sledenjem napredku.

AdBTC – AdBTC je platforma, ki vam omogoča, da zaslužite bitcoine z gledanjem oglasov. Na voljo imajo različne oglase, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno s samopostrežno platformo in poročanjem v realnem času.

Twitter – Twitter je priljubljena platforma družabnih medijev, ki pogosto ponuja nagrade za razvijalce in preizkuševalce.

Z zaslužkom brezplačne kriptovalute prek zbirateljev

Če iščete način, kako zaslužiti brezplačno kriptovaluto prek zbirateljev, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

Ali so brezplačni dobitki BTC zakoniti?
Kako se lahko začnem učiti kriptovalute?

Coin Collector – Coin Collector je platforma, ki vam omogoča, da z zbiranjem kovancev zaslužite brezplačno kriptovaluto. Na voljo imajo različne kovance, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno z vodilno tablo in sledenjem napredku.

Crypto Collectors Club – Crypto Collectors Club je še ena platforma, ki vam omogoča, da zaslužite brezplačno kriptovaluto z zbiranjem kovancev. Na voljo imajo različne kovance, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno z vodilno tablo in sledenjem napredku.

S preizkušanjem aplikacij in storitev

Ali se je težko naučiti zaslužiti s kriptovalutami
Ali se je vredno naučiti kriptovalute?

Če iščete način, kako zaslužiti bitcoine s testiranjem aplikacij in storitev, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

Testnet – Testnet je platforma, ki omogoča testiranje aplikacij in storitev kriptovalut. Na voljo imajo različne aplikacije in storitve, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno s samopostrežno platformo in poročanjem v realnem času.

Blockchain Testnet – Blockchain Testnet je še ena platforma, ki omogoča testiranje aplikacij in storitev kriptovalut. Na voljo imajo različne aplikacije in storitve, med katerimi lahko izbirate, in ponujajo različne funkcije, vključno s samopostrežno platformo in poročanjem v realnem času.

Z vadbo kripto trgovanja

Če iščete način, kako zaslužiti bitcoine s trgovanjem s kriptovalutami, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih platform:

Binance – Binance je priljubljena borza kriptovalut, ki ponuja demo račun. To je odličen način za učenje in zaslužek na področju trgovanja s kriptovalutami, ne da bi pri tem tvegali pravi denar.

Kakšno kriptovaluto kupiti za začetnika?
Katere so štiri vrste kriptovalut?

BitMEX – BitMEX je še ena priljubljena borza kriptovalut, ki ponuja demo račun. To je odličen način za spoznavanje trgovanja s kriptovalutami, ne da bi pri tem tvegali pravi denar.

Z umikom

Če iščete način, kako zaslužiti bitcoine z dvigom z borze, vam priporočamo uporabo ene od naslednjih borz:

Coinbase – Coinbase je priljubljena borza kriptovalut, ki omogoča dvig bitcoinov. Na voljo so različni načini izplačila, vključno z bančnim nakazilom in storitvijo PayPal.

Ali lahko zaslužim brezplačne kriptovalute s hojo naokoli?
Katere aplikacije zaslužijo kriptovaluto?

Kraken – Kraken je še ena priljubljena borza kriptovalut, ki vam omogoča dvig bitcoinov. Na voljo so različni načini izplačila, vključno z bančnim nakazilom in storitvijo PayPal.

To je le nekaj od številnih načinov, kako zaslužiti kriptografske brezplačne bitcoine. Upamo, da vam je ta seznam pomagal najti način za začetek zaslužka s kriptovalutami. Če imate kakršna koli vprašanja, nam jih lahko zastavite v spodnjih komentarjih.

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake