Top kriptografija
  Top kriptografija

   Najboljša podjetja za razvoj Blockchain iger 2024

   Najboljša podjetja za razvoj iger blockchain združujejo igre s tehnologijo veriženja blokov. Igre zdaj niso le zabavne za igranje, temveč lahko igralcem omogočijo tudi zaslužek. 

   V tem članku si bomo ogledali najboljša podjetja za razvoj iger s tehnologijo veriženja blokov v 2024. Razpravljamo o tem, kako ta podjetja uporabljajo tehnologijo veriženja blokov za inovacije v igralni industriji.

   Kazalo vsebine

   Kaj je razvoj iger z veriženjem blokov?

   Razvoj iger z veriženjem blokov je ustvarjanje video iger s tehnologijo veriženja blokov. Ta nova vrsta iger vam omogoča varno kupovanje in prodajanje predmetov znotraj igre. Igralci si lahko resnično lastijo svoje igralne predmete in igrajo igre brez centralnega nadzornega sistema.

   Za uporabo veriženja blokov v igrah je vsak predmet edinstven in varen. Igralci lahko zbirajo predmete, ki imajo resnično vrednost, saj vedo, da teh predmetov ni mogoče kopirati ali izgubiti.

   Razvijalci iger zdaj izdelujejo storitve za igre z veriženjem blokov. Te storitve so priljubljene, ker igralcem omogočajo neposredno trgovanje s predmeti. Ne potrebujejo posrednika.

   Velik plus veriženja blokov v igrah je, da varno beleži vse nakupe v igri. To pomeni, da so transakcije varnejše. Poleg tega igralcem omogoča, da svoje predmete in valuto uporabljajo v različnih igrah.

   Najboljša podjetja za igre z veriženjem blokov

   Nazadnje boste našli najboljša podjetja za razvoj iger na veriženju blokov, od podjetij, ki omogočajo brezplačno trgovanje, kot je Immutable, do podjetij z digitalnim lastništvom, kot sta Mythical Games in OpenSea. 

   Immutable 

   • Založeno: leta 2018
   • Ustanovitelji: James Ferguson, Robbie Ferguson in Alex Connolly
   • Sedež: Sydney, Avstralija 
   • Čista vrednost: 3,5 milijarde dolarjev 
   Najboljša podjetja za razvoj iger blockchain

   Immutable je vodilno podjetje na področju iger NFT. Imajo posebno platformo, imenovano Immutable X, ki ljudem omogoča trgovanje s predmeti iz iger brez plačila dodatnih pristojbin.

   Podjetje je razvilo digitalno zbirateljsko igro s kartami Gods Unchained in video igro za igranje vlog Guild of Guardians.

   GameStop, velika trgovina z igrami, sodeluje s podjetjem Immutable. Ustvarjajo novo spletno mesto za nakup in prodajo NFT. Za to uporabljajo program Immutable X.

   Immutable X je najboljša izbira za ustvarjalce iger, ki želijo uporabljati Ethereum. S storitvijo Immutable X lahko ustvarjalci iger ustvarjajo igre z NFT, ne da bi morali plačevati dodatne pristojbine. Poleg tega dobijo orodja, ki so enostavna za uporabo, kar jim pomaga hitro ustvarjati nove igre.

   Mitične igre

   • Založeno: leta 2018
   • Ustanovitelji: Cameron Thacker, Chris Downs, Jamie Jackson, Rudy Koch
   • Sedež: Los Angeles, Kalifornija 
   • Čistega premoženja: 1,25 milijarde dolarjev
   Mythical games podjetje za razvoj iger na veriženju blokov

   Mythical Games je podjetje, ki združuje tradicionalne video igre z novo tehnologijo veriženja blokov. Junija 2021 so od vlagateljev dobili 75 milijonov dolarjev. Ta denar je prišel predvsem od skupine z imenom WestCap. To kaže, da ljudje z denarjem zaupajo ideji podjetja Mythical Games, da igre zmeša z veriženjem blokov, kot je NFT.

   Do leta 2021 je podjetje Mythical Games skupaj zbralo 120 milijonov dolarjev. V ekipi Mythical Games je nekaj velikih imen. Delali so pri znanih igrah, kot sta Call of Duty in World of Warcraft, in menijo, da se je treba najprej osredotočiti na izdelavo odličnih iger.

   Podjetje želi izdelati vrhunske igre, ki bi igralcem omogočale prodajo in izmenjavo igralnih predmetov, zahvaljujoč verigi blokov. 

   OpenSea

   • Založeno: leta 2017
   • založnika: Devin Finzer in Alex Atallah
   • Sedež: New York 
   • Čistega premoženja: 13,3 milijarde dolarjev
   Opensea razvijalec iger veriženja blokov

   OpenSea je podjetje, ki ustvarja igre, v katerih lahko zaslužiš med igranjem. Ima spletno stran, na kateri lahko ljudje enostavno najdejo, kupijo in prodajo posebne NFT v igri. 

   Ker je igri OpenSea dobro uspelo, ljudje vlagajo veliko denarja v igre, ki uporabljajo tehnologijo veriženja blokov. Ta denar pomaga ustvarjati nove in zanimive igre, ki uporabljajo to tehnologijo, kar omogoča rast panoge.

   Decentraland

   • Založeno: leta 2015
   • založnika: Ari Meilich in Esteban Ordano
   • Sedež: Carlsbad 
   • Čista vrednost: 1,02 milijarde dolarjev
   Decentralna in nft podjetja, ki se ukvarjajo z igrami

   Decentraland je vodilni studio za kripto igre, ki je močno vplival na igre na veriženju blokov. Ustvarili so virtualni svet, v katerem si lahko uporabniki lastijo vsebine in izkušnje ter z njimi služijo denar.

   Zanimivo dejstvo o podjetju je, da je virtualno zemljišče prodajalo prek začetne ponudbe kovancev (ICO) in leta 2017 zbralo 24 milijonov dolarjev. 

   Dapper Labs

   • Založeno: leta 2018
   • Ustanovitelji: Roham Gharegozlou
   • Sedež: Carlsbad 
   • Čista vrednost: 7,6 milijarde dolarjev
   Dapper labs storitve razvoja iger veriženja blokov

   Dapper Labs podjetje za razvoj iger veriženja blokov je ustvarilo CryptoKitties ali NBA Top Shot. Bili so pionirji na področju neponovljivih žetonov za igre, kar je privedlo do širšega sprejetja tehnologije veriženja blokov v igrah. 

   Dapper Labs je razvil tudi blockchain Flow. To je hitra in razvijalcem prijazna veriga blokov, ki podpira igre, aplikacije in digitalna sredstva.

   Peskovnik

   • Založeno: leta 2011
   • Ustanovitelji: Adrien Duermaël Arthur Madrid Sébastien Borget
   • Sedež: Hongkong
   • Čista vrednost: 4 milijarde dolarjev
   Sandbox blockchain igre razvojno podjetje

   The Sandbox je zabavna platforma, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov. Na njej lahko izdelujete in trgujete z lastnimi neponovljivimi žetoni.

   The Sandbox sodeluje z znanimi blagovnimi znamkami in slavnimi osebnostmi. V svojem spletnem svetu, ki je mešanica zabave in tehnologije veriženja blokov, ustvarjajo razburljive dogodke.

   Kako smo izbrali najboljša igralniška podjetja

   Za izbiro najboljših podjetij za igre na srečo NFT smo pogledali, kaj jih dela uspešna in zaupanja vredna. 

   Na to se osredotočamo:

   • Igralna podjetja morajo biti usposobljena tudi za uporabo veriženja blokov na nove načine in ustvarjanje pametnih pogodb. Prav tako morajo biti dobro seznanjena z različnimi platformami veriženja blokov. Cilj je izboljšati igre z veriženjem blokov, da bodo varnejše, bolj poštene in zabavnejše za igralce.
   • Preverjamo vrste in kakovost iger, ki jih izdelujejo podjetja. Dobre igre kažejo, da je razvijalec izkušen, ustvarjalen in usposobljen. Pogledamo, kako kompleksne so igre, kako uporabljajo veriženje blokov in ali so ljudem všeč.
   • Naši strokovnjaki iščejo razvijalce z izkušnjami na področju iger z veriženjem blokov. Nato preverimo njihove ocene strank in se prepričamo, da imajo zgodovino ustvarjanja dobrih iger.
   • Preverimo, da lahko podjetja svoje izdelke ustvarijo in dokončajo dobro in pravočasno. Prav tako preverjamo, da ne porabijo preveč denarja. Preverjamo, kako upravljajo svoje projekte, rešujejo težave in se pogovarjajo s strankami.

   Zaključne misli o podjetjih za igre na srečo NFT

   Najboljša podjetja za razvoj iger na veriženje blokov, kot so Immutable, Mythical Games in OpenSea, so vodilna v panogi. 

   Immutable omogoča trgovanje s NFT brez provizij. Mythical Games združuje običajne igre z veriženjem blokov za ustvarjanje novih ekonomij iger. OpenSea je živahno mesto, kjer lahko preprosto kupiš, prodaš ali izmenjaš NFT.

   Podjetja, kot je Dapper Labs, so prav tako pomembna. Zaradi njih so NFT postali priljubljeni s programoma CryptoKitties in NBA Top Shot. 

   Vsa ta podjetja so vodilna pri uporabi tehnologije veriženja blokov v igrah. Zaradi njih so stvari bolj varne, igralci in ustvarjalci iger pa lahko zaslužijo več.

   Odgovor o podjetjih za razvoj iger

   Kaj je razvoj iger na veriženju blokov?

   Razvoj iger na veriženju blokov ustvarja video igre z uporabo verige blokov za varne transakcije, resnično lastništvo digitalnih predmetov in decentralizirane igralne izkušnje.

   Ko stane razvoj igre z veriženjem blokov?

   Strošek je odvisen od zahtevnosti igre, funkcij in uporabljenega veriženja blokov. Giblje se lahko od deset tisoč do več milijonov dolarjev.

   Kako dolgo traja izdelava igre veriženja blokov?

   Določen čas razvoja lahko traja od nekaj mesecev do več kot enega leta, odvisno od kompleksnosti in obsega igre.

   Kako igre z veriženjem blokov zaslužijo denar?

   Igra z veriženjem blokov zaslužijo prihodke na različne načine. Te vključujejo prodajo digitalnih predmetov in zaračunavanje pristojbin za transakcije. Prihodke ustvarjajo tudi z delovanjem trgovin v igrah in občasno prodajo iger ali naročnin.

   Kako tehnologija veriženja blokov koristi igram?

   Tehnologija veriženja blokov igralcem olajša dejansko lastništvo njihovih digitalnih sredstev v igrah, hkrati pa naredi gospodarstvo znotraj iger bolj pregledno in pošteno. Pomaga tudi pri preprečevanju goljufij in omogoča, da se sredstva v igrah uporabljajo v različnih igrah in na različnih platformah.

   Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..