Najboljše kriptovalute

  5 najboljših menjalnic Altcoin leta 2022

  Kazalo vsebine

  ⚡️ Kaj je borza kriptovalut?

  Borza kriptovalut je tržnica, na kateri lahko kupujete in prodajate kriptovalute. Borze lahko uporabite za menjavo ene kriptovalute za drugo, pretvorbo bitcoinov v lightcoine ali nakup bitcoinov z običajno valuto, kot je ameriški dolar. Cene kriptovalut, ki so na voljo prek borze, so enakovredne tistim, ki so v tistem trenutku na trgu.

  ⚡️ Kakšna je razlika med borzo kriptovalut in borzo kriptovalut?

  Denarnica s kriptovalutami je programska oprema, ki vam omogoča, da hranite svoj celoten portfelj kriptovalut. Borza kriptovalut pa je spletno mesto ali storitev, kjer lahko trgujete ali kupujete digitalno valuto ali zamenjate tradicionalni denar v digitalno valuto.

  ⚡️ Ali potrebujete denarnico za kriptovalute?

  Želite vlagati v bitcoine? Tehnično gledano vam ni treba hraniti kovancev v hladilniku ali v računalnik namestiti programa za vročo denarnico. Številne borze s kriptovalutami omogočajo shranjevanje valute na borzi in nekateri posamezniki to tudi počnejo.

  ⚡️ Ali je kriptovaluta dobra naložba?

  Kriptovalute so visoko tvegana, špekulativna naložba, ki se lahko izplača, vendar vas lahko tudi resno zadolži, če se ne zavedate morebitnih tveganj. Če ste pripravljeni sprejeti dejstvo, da so kriptovalute visoko tvegana, špekulativna naložba, ki se lahko izplača, potem je to lahko dobra ideja. Ključnega pomena je, da opravite raziskavo in razumete trg, preden vložite denar.

  Kaj je izmenjava altc?

  Borza altcoin vam omogoča dostop do alternativnih kriptovalut. Kljub dejstvu, da je v obtoku več kot 18.000 projektov altcoinov, najboljše borze kriptovalut običajno omejijo svoje storitve na nekaj sto. Številni altcoini imajo majhno tržno kapitalizacijo in nimajo resnega zanimanja vlagateljev v kriptovalute.

  KAJ SO ALTCOINI?

  Najboljše Borza altcoin
  Najboljše izmenjave kriptovalut za altcoine

  Vsaka borza altcoinov zaračuna pristojbino. To pomeni, da se vam zaračuna provizija za vsako naročilo za nakup in prodajo, ki ga ustvarite. V večini primerov, saj je eToro edina izjema od pravila, je ta provizija izražena kot odstotek skupne vrednosti trgovanja. Pri nakupu ali prodaji altcoinov je treba upoštevati tudi menjalni tečaj altc, saj lahko občutno vpliva na vaš dobiček.

  Kaj moram iskati v platformi za trgovanje z altcoini?

  Po podatkih družbe CoinMarketCap obstaja nekaj več kot 300 borz kriptovalut. To seveda lahko predstavlja izziv pri odločitvi, katera borza je primerna za vas.

  Primerjava najboljših Borza altcoin
  \Kaj je izmenjava altcoinov?

  V spodnjih razdelkih bomo razjasnili meglo z najpomembnejšimi stvarmi, ki jih je treba upoštevati pri izbiri najboljše izmenjave altcoinov za vaše potrebe.

  Najuspešnejše borze altcoinov, ki smo jih videli, delujejo na podoben način. Preden jih lahko uporabljate, morate namreč ustvariti račun in položiti denar. Če želite zamenjati bitcoin za drugo kriptovaluto, kot je ethereum, morate najprej odpreti račun in položiti sredstva z uporabo uradnega identifikacijskega dokumenta, ki ga izda vlada, na primer vozniškega dovoljenja ali potnega lista.

  Najboljše izmenjave alt za leto 2022

  Borza altcoinov
  Kako izbrati najboljšo platformo za trgovanje z altcoini

  Tukaj je kratek seznam največjih izmenjav altcoinov, ki jih je treba upoštevati danes.

  • eToro – najboljša izmenjava altcoinov v ZDA v letu 2022
  • Crypto.com – odlična izmenjava, da bi zaslužili denar
  • Binance je priljubljena borza z nizkimi provizijami  
  • Coinbase je menjalnica za začetnike
  • Huobi – Najboljša borza za diverzifikacijo
  • Webull – naložite v kriptovaluto za samo 1 $
  • ByBit – borza, ki ponuja izvedene finančne instrumente
  • Luno – priročna aplikacija za izmenjavo altcoinov
  • Kraken – trgovanje z altcoini s finančnim vzvodom
  • Gemini – varna in regulirana izmenjava altcoinov v ZDA.

  Pregledanih je 5 najboljših izmenjav altcoinov.

   Obstaja več kot 300 borz altcoinov
  Pari ameriški dolar-altcoin

  Pri iskanju najboljše izmenjave altcoinov smo upoštevali naslednje dejavnike:

  • Predpisi in zaupanje
  • Podprti trgi altcoinov
  • Razpoložljivost finančnega vzvoda in kritja
  • Pristojbine in provizije
  • Orodja za trgovanje in funkcije
  • Zahteve za minimalni depozit
  • In še več.

  V spodnjih ocenah, ki zajemajo pet najboljših borz altc za leto 2022, se bomo osredotočili na prejšnje vidike.

  Nakup kriptovalute na eToro
  eToro je tudi ena najboljših platform za kopiranje transakcij v kripto prostoru

  Če želite začeti z najboljšo izmenjavo altcoinov na trgu, ne iščite drugega kot eToro. Ta platforma ponuja številne različne altcoine za nakup in trgovanje že za 10 dolarjev na varen in zanesljiv način. Poleg tega so provizije tu precej nizke, zlasti ko gre za financiranje vašega računa.

  Stranke v Združenih državah Amerike lahko na primer na številnih borzah s kriptovalutami brez stroškov položijo denar z debetno ali kreditno kartico. Poleg tega so brezplačne vloge na voljo prek sistemov PayPal, Skrill, prenosov ACH in domačih elektronskih nakazil. Cenimo tudi, da je za odprtje računa potrebno le 10 dolarjev financiranja.

  Katero borzo kriptovalut je najlažje uporabljati?
  Ali je varno hraniti kriptovalute na borzi eToro?

  Najboljši altcoini za vlaganje v eToro so Ethereum, Binance Coin, Cardano, EOS, Dash in Monero. Vlagate lahko tudi v decentralizirane finance, kot so Decentraland, AAVE, Cosmos in SushiSwap. Druga možnost za nakup kriptovalute na eToro je s pametnim portfeljem.

  eToro je tudi eden najuspešnejših replikatorjev poslov na trgu kriptovalut. To orodje vam omogoča, da posnemate profesionalnega trgovca s kriptovalutami, kar vam omogoča nakup in prodajo digitalnih valut, ne da bi sami dejansko trgovali. Poleg kriptovalut eToro ponuja tudi delnice in ETF-je ter forex, blago in indekse.

  eToro je čudovit kraj za spletno trgovanje z delnicami. Omogoča vam tudi vlaganje v kriptovalute, kar lahko pritegne več trgovcev, ki želijo več prožnosti in anonimnosti. eToro zagotavlja lastno kripto denarnico, zato vam ni treba skrbeti, da bi vam ukradli zasebne ključe. eTorovi aplikaciji za iOS in Android imata tudi funkcijo mobilnega trgovanja s kriptovalutami.

  Katera je najboljša borza kriptovalut za altcoine?
  Katera je najboljša kripto menjalnica za Altcoins?

  Če iščete alternativo za Coinbase, je borza Crypto.com. Ponuja več kot 250 altcoinov, zato je ta borza vredna razmisleka, če želite dolgoročne naložbe v kriptovalute. Cenimo, da vzpostavitev računa traja le nekaj minut in da lahko po potrditvi kupujete kriptovalute z debetno ali kreditno kartico.

  Denar lahko prihranite tudi tako, da gotovino brezplačno pošljete prek ACH ali lokalnega bančnega nakazila. Ko denar prispe, plačate le 0,40 % na diapozitiv. CRO, ki je znan kot eden izmed najbolj priljubljenih altcoinov, ima zaradi sodelovanja družbe Crypto.com nižje provizije za trgovanje.

  Pregled Crypto.com 2022
  Je kripto com ali Coinbase boljši?

  Ugotovili smo tudi, da je Crypto.com ena najučinkovitejših platform za trgovanje z altcoini za zaslužek obresti na kripto sredstva. Njeni kripto varčevalni računi podpirajo široko paleto altcoinov, dohodek pa je odvisen od tega, za koliko časa zaklenete žetone. To je bodisi en ali tri mesece, pri čemer je kot možnost na voljo tudi obdobje brez blokade.

  Za povečanje APY in Google Ads lahko uporabite žetone CRO. Ta najbolje ocenjena borza kriptovalut ponuja tudi kripto posojila, s katerimi lahko hitro pridobite denar, ne da bi morali prodati svoje kriptovalute. Nazadnje, Crypto.com vključuje varno aplikacijo mobilne denarnice ter platformo za trgovanje NFT.

  KAJ JE 8 PREDNOSTI IN SLABOSTI SISTEMA NFTS

  Borza Binance je dobro znana na področju altcoinov
  Kako prodati na Binance

  Binance je znana borza kriptovalut, ki vam omogoča dostop do več sto trgov. Tudi provizije za trgovanje na borzi Binance so zelo nizke, saj se začnejo pri 0,1 % za vsak drsnik. Binance ponuja znižane provizije za trgovanje, če imate banko BNB, podobno kot Huobi in Crypto.com. Če želite izvedeti, kako kupiti kovanec Binance, si oglejte naš celoten vodnik.

  Trgovalna platforma Binance podpira prefinjen nabor orodij. Po drugi strani Binance zagotavlja napredno platformo za kompleksno tehnično analizo. Novinci pa lahko altcoine najbolje kupijo s preprostim vmesnikom v ameriških dolarjih. Pristojbina za polog bo določena glede na izbrani način plačila. Z ACH ali bančnimi storitvami niso povezane nobene pristojbine.

  Če želite za nakup uporabiti debetno ali kreditno kartico, bodo stranke v ZDA poleg 0,5-odstotne pristojbine za takojšnje transakcije plačale še 4,5-odstotno pristojbino. Bitcoine lahko tudi položite na svoj račun Binance, pri čemer traja 20 minut, preden se pripišejo na vaš račun. Binance ima decentralizirano denarnico Trust.

  Kakšen je najnižji znesek depozita na borzi Binance?
  Kakšen je najnižji znesek depozita na Binance?

  Spletna denarnica Binance vam omogoča neposreden dostop do decentraliziranih aplikacij (DApps), kot je Pancakeswap. Novinci bodo morda raje hranili svoje altcoine v spletni denarnici Binance. To je zaščiteno z dvofaktorsko avtentikacijo in belim seznamom IP-jev, kar pomeni, da boste morali ob poskusu prijave z nove lokacije potrditi svojo identiteto.

  Priljubljena borza altcoinov
  Ali je Coinbase vredno uporabljati za začetnika?

  Coinbase je priljubljena alternativa za trgovce, ki želijo trgovati z altcoini v letu 2022. Ta platforma je idealna za začetnike, saj ne zahteva predhodnega znanja. Na tej platformi lahko hitro ustvarite račun iz udobja svojega doma, za nakup altcoinov pa ne potrebujete nobenih predhodnih izkušenj. Cenimo, da lahko za nakup altcoinov na platformi Coinbase uporabljate debetne in kreditne kartice.

  Čeprav ni tako draga kot Binance, se za plačila z debetno/kreditno kartico zaračuna 3,99 %. To velja tudi, če želite kriptovalute pridobiti prek sistema PayPal. Prenosi ACH so dejansko brezplačni, zato boste morali plačati le redno 1,49-odstotno provizijo za finančne transakcije. Sprejemamo tudi pologe kriptovalut, tako da lahko altcoine, ki jih že imate, uporabite za nakup drugih altcoinov.

  Najboljše borze altcoinov na trgu
  Katera je najboljša borza za altcoine?

  Kar zadeva podprte kriptovalute, se Coinbase na splošno osredotoča na kovance s srednjo do veliko tržno vrednostjo. Ethereum, Shiba Inu, Dogecoin, Cardano in USD Coin so le nekateri primeri. XRP in BNB sta pomembni izjemi pri Coinbase. Vendar pa je Coinbase tudi varen – 98 odstotkov žetonov strank je shranjenih brez povezave v hladnem skladišču.

  Coinbase zahteva dvostopenjsko preverjanje pristnosti za dodatno zaščito vašega denarja. Ko dobite želene kriptožetone, jih lahko hranite v spletni denarnici Coinbase. Prenesete jih lahko tudi v Coinbaseovo denarnico brez skrbništva, ki je na voljo kot aplikacija za iOS in Android.

  Najboljše borze altcoinov
  Katera je najboljša izmenjava altcoinov?

  Če želite razpršiti svoja sredstva in vlagati v najboljše kovance DeFi, je Huobi ena najboljših izmenjav altcoinov, ki jih je treba upoštevati. Na tej platformi boste odkrili na stotine alternativnih kriptovalut na različnih trgovalnih trgih. Večina vlagateljev na borzi Huobi bo na primer želela imeti dostop do promptnih trgovalnih trgov.

  To so pogosto kriptovalute, povezane z USDT. Če ste bolj tolerantni do tveganja, lahko z altcoini trgujete tudi z drugimi digitalnimi valutami. Izkušeni trgovci na tej vodilni borzi s kriptovalutami lahko razmislijo o trgovanju z izvedenimi finančnimi instrumenti na kriptovalute. To zajema različne terminske trge, od katerih lahko vsakega odprete s kritjem.

  Huobi ponuja široko paleto trgovalnih parov in načrtov, kar olajša trgovanje z vsemi, ki jih morda zanimajo kriptovalute. Pristojbine na borzi Huobi so preproste: borza zaračunava vstopno provizijo v višini 0,2 odstotka na drsnik, kar je precej ugodno. Če imate žeton Huobi (HT), se bodo vaši stroški trgovanja zmanjšali za polovico.

  Ali lahko na borzi Huobi trgujem brez preverjanja?
  Je Huobi dobra denarnica?

  Huobi je med vlagatelji, ki želijo zaslužiti s svojimi pozicijami v kriptovalutah, zelo priljubljen. V resnici boste lahko dostopali do vrhunskih APY zaradi velikega števila altcoinov, ki prinašajo več sto odstotkov obresti na leto. Čas veriženja blokov je pogosto od 7 do 14 dni. Nazadnje vam Huobi omogoča nakup altcoinov s kreditno kartico, kar je odličen dodatek.

  KRIPTO MENJALNICA OCENA TOP NAJBOLJŠI

  Umik

  Na tej strani smo pregledali najboljše izmenjave altcoinov za leto 2022. Osredotočili smo se na nekaj ključnih kazalnikov, kot so varnost, pristojbine, orodja za trgovanje, storitve za stranke in podprti trgi alternativnih valut.

  eToro je priljubljena platforma za trgovanje s kriptovalutami. Preprosto povedano, eToro vam omogoča, da z debetno/kreditno kartico brez stroškov vplačate ameriške dolarje, ki jih lahko nato uporabite za trgovanje z altcoini v uporabniku prijaznem okolju.

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..