Kriptoboti: Kaj počnejo, kako delujejo in katere so najboljše možnosti za vas

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

⚡️So trgovalni roboti sploh dobri?

Trgovalni roboti lahko transakcije opravijo hitreje kot ljudje. Najzahtevnejše izračune lahko opravijo v krajšem času kot ljudje. Poleg tega je lahko njihov takojšen odziv na spremembe cen velika prednost v nasprotju z zamudami, ki lahko donosno trgovino spremenijo v izgubljeno.

⚡️Ko stane trgovalni boter?

✔️ HAAS Bot: 0,006 BTC/3 mesece
✔️ Cryptohopper: 19 USD/mesec
✔️ Cryptotrader 0,0025 BTC/mesec
✔️ revenuebot načrtuje 20 % vašega dobička, vendar ne več kot 50 USD/mesec

⚡️ Koliko lahko zasluži trgovec začetnik?

Pri trgovanju lahko zaslužite določeno vsoto denarja ali pa vse izgubite; jamstev ni. Običajni mesečni zaslužki znašajo od 2 do 5 %, kar velja za dobro.

⚡️Kaj je Dex? Kaj je Dex?

Decentralizirana borza (DEX) je tržnica, na kateri lahko uporabniki trgujejo brez pomoči tretje osebe.

⚡️Kako se DEX razlikuje od CEX?

Borza DEX podpira samo kriptovalute in ne omogoča izmenjave fiat valut, medtem ko je borza CEX sposobna opravljati oboje.

https://youtu.be/wvKLUoSW8dA
kriptoboti
Kaj so kriptografski trgovalni boti?
Ko stane boter za trgovanje

Če se ukvarjate s trgovanjem s kriptovalutami, ste morda že slišali za trgovalne bote. Toda kaj so? Kako delujejo? In katerega bi morali izbrati zase? V tem članku bomo pregledali vse, kar morate vedeti o trgovalnih robotih – od tega, kaj so in kako delujejo, do najboljših razpoložljivih možnosti ter prednosti in slabosti njihove uporabe. Ne glede na to, ali šele začenjate s trgovanjem ali pa iščete učinkovitejši način trgovanja, berite naprej!

V načinu v živo trgovalni boter za borzo vzdržuje vse podatke, začenja in preklicuje posle ter vaš telefon obvešča o kritičnih dogodkih in novih možnostih.

Naučite ga lahko, da na primer kupi bitcoin 5 % ceneje in ga nato proda 10 % dražje za 15 % dobička. In če cena ne doseže načrtovane meje, obdržite enako količino denarja. Lahko pa tudi učinkovito zaprete svoje naročilo z namestitvijo stopic, če tečaj BTC nenadoma spremeni smer.

Kaj lahko doseže trgovalni bot?

V nadaljevanju so navedene najpomembnejše značilnosti botov za trgovanje s kriptovalutami na borzi:

 • crypto trading bot so bili narejeni za upravljanje tveganj. Omejite območje, v katerem lahko stroj deluje, in zaščitite svoja sredstva. Na podlagi podatkov iz prejšnjih trgovalnih sej samodejno izračuna podatke o nestanovitnosti in dobičku
 • nNaročila oddajte, ko sredstvo doseže določeno ceno. Ni skrivnost, da je dajanje tržnih naročil po ugodni ceni težko za velike trgovce, vendar je poskus dajanja velikega limitnega naročila na trgu nevaren. Računalnik lahko kupi in proda določeno postavko po malem. Od tega bodo imeli veliko koristi tudi mali vlagatelji in špekulanti.
Načela delovanja kriptografskega boter za trgovanje
Ali je bot za trgovanje brezplačen?
 • Več platform – bot za trgovanje s kriptovalutami lahko trguje na več borzah, saj je z njimi povezan in ima en sam splošni račun. Posledično najde privlačnejše cenovne ponudbe in ustvari priložnost za arbitražo.
 • DMS lahko uporabite za ustvarjanje samodejnih opravil, na primer za pošiljanje obvestil na določen datum in ob določeni uri za vsakega člana osebja ali pošiljanje e-poštnih sporočil o določenih dogodkih. Strankam lahko pošiljate tudi e-poštna sporočila, jih opozarjate prek programa Telegram ali e-pošte
 • Analiza trga – zbiranje podatkov iz različnih virov o izbranem premoženju in njihovo zbiranje v podatkovni zbirki. Spremljanje podatkov v zbirki podatkov in njihovo prikazovanje na enostaven način. Uporaba strojnega učenja za izračun sprememb cen.

Načela delovanja

Ali so trgovalni boti sploh dobri?
Osnovna načela regulacije kriptoaktivov

Priporočljivo je, da program zaženete na namenskem strežniku (VPS). V primerjavi z domačim računalnikom zagotavlja najboljši odziv in čas delovanja storitev.

Primer uporabe vnaprej pripravljenega robota za trgovanje s kriptovalutami: najprej se morate registrirati na spletni strani razvijalca robota, izbrati načrt, plačati in prenesti programsko opremo. Namestite jo na strežnik, ki ga najamete.

Za pridobitev ključa API pojdite v osebno pisarno borze in pridobite dostop do operacij za bota za trgovanje s kriptovalutami. Preprečite lahko vplačila in izplačila s svojega računa, da zagotovite varnost svojih digitalnih sredstev. Boter lahko kupuje in prodaja sredstva samo v okviru uporabniškega profila.

Vrste botov za boter za trgovanje
Kateri je najuspešnejši trgovalni bot?

Nastavite kripto bot z želenim scenarijem obnašanja in ga zaženite z uporabo vmesnika, ki je splošno usmerjen tudi za začetnike. Storitev običajno zagotavlja trgovalne situacije ali pa jih ustvari sama.

Nekatera podjetja ponujajo popolnoma avtomatizirane robote za trgovanje s kriptovalutami – uporabljajo umetno inteligenco ali posnemajo strategije najboljših trgovcev, tako da vam ni treba ničesar izumljati.

Storitve lahko izvajate na več načinov:

Vrste botov za borze kriptovalut

Ustvarjanje trga
Kaj so boti za trgovanje s kriptovalutami?
 • Stroški se ne ponavljajo. – Z enkratnim plačilom si zagotovite polno funkcionalnost in nadaljnje posodobitve.
 • Naročnine veljajo za enkratno uporabo, z nekaj izjemami. Obstaja več vrst naročnin, vključno z mesečnimi in letnimi obroki. Bota lahko najamete za en mesec in ga preizkusite, da ugotovite, ali ste z njim zadovoljni, ali pa ga kupite za eno leto vnaprej in prihranite denar.
 • Funkcije so lahko količinsko ali časovno omejene. Ogledate si lahko oglase. Za popoln dostop morate kupiti različico “Premium”. Razvijalci amaterskih, brezplačnih kriptografskih botov za izmenjavo so manj podporni, poleg tega pa lahko vsebujejo zlonamerno programsko opremo ali viruse. Če želite brezplačnega bota, uporabljajte samo odprtokodno programsko opremo, ki jo je odobrila skupnost
 • Posameznik – Roboti za trgovanje so si pridobili naklonjenost med profesionalnimi trgovci zaradi avtomatizacije dolgočasnih dejavnosti in iskanja orodij za trgovalne seje. Pogosteje se uporabljajo v polavtomatiziranem načinu in so ustvarjeni po strategiji in slogu trgovanja za izvajanje nalog določenega trgovca.

Trgovalni boti za borze kriptovalut so vroča tema na trgu.

Program lahko izberete po ciljnih zmogljivostih glede na svoja sredstva in cilje.

Oblikovanje trga

Trgovanje na različnih borzah za zmanjšanje tveganja
Kako ustvarjalci trga ustvarjajo dobiček?

Ustvarjalci trga dobijo nadomestilo za manjše razlike v nakupnih in prodajnih naročilih. Ročno izvajanje teh transakcij je preprosto nerealno, visokofrekvenčni roboti pa jih lahko izvajajo 24 ur na dan, sedem dni na teden.

Ta vrsta izmenjave ni za vsakogar, vendar je odlična za trgovce z veliko gotovine ali posebnimi zahtevami glede storitev (popust ali 0 % na transakcije).

Trgovanje na različnih borzah za zmanjšanje tveganja.

Vsaka borza kriptovalut ima svoja pravila za polog in umik fiatov, obseg trgovanja in raven ponudbe. Arbitražni kriptožetoni za borze kriptovalut iščejo žepe neizpolnjene likvidnosti in zaslužijo na račun razlike v ceni. Kovancev mu sploh ni treba prenašati z ene borze na drugo; bot uporablja vmesnike API za povezavo s številnimi platformami hkrati.

Prednosti in slabosti kriptografskih botov. kriptografski trgovalni bot za trgovanje na skalah
Kako zmanjšati tveganje pri naložbah v delnice

Rebalansiranje portfelja

Uporabnik lahko izbere želene panoge (npr. pametne pogodbe, DeFi, NFT ali skladiščenje) ali določene kriptovalute, da bo bot samodejno ali polavtomatsko razpršil naložbeni portfelj. Umetna inteligenca bo našla načine za zmanjšanje naložbenih tveganj in hkrati izboljšala dobiček. transakcije se lahko izvajajo redko. Zaradi HODL-inga kriptobot zmanjša znesek nerealiziranega dobička, ki je posledica zmanjšanja nestanovitnosti, pri čemer ostane močnejši le dolgoročni imetnik.

Trgovanje, ki temelji na tehnični analizi

Najbolj priljubljen bot za trgovanje s kriptovalutami je tisti, ki vse to počne. Analizirajo in napovedujejo tržna nihanja na podlagi različnih meril, vključno z zgodovinsko in predvideno nestanovitnostjo, obsegom trgovanja, korelacijo konkurence ter celo novicami in tviti.

Programska oprema se lahko uporablja tudi za izvajanje različnih operacij, ki niso zajete v njeno prvotno zasnovo. Ko je izpostavljena določenemu tržnemu vzorcu, bo uporabila zapletene algoritme in tehnologije za obdelavo naravnega jezika, kot sta preverjanje slovnice in označevanje stavkov, da bi prepoznala priložnosti za finančno trgovanje, ki so na voljo prek nihanja cen v tržnih podatkih v realnem času. Izdelovalec programa trdi, da lahko napoveduje tržna gibanja z natančnostjo do 90 %.

Prednosti in slabosti uporabe botov

Prednosti in slabosti uporabe botov
Prednosti in slabosti trgovalnih botov

V nadaljevanju so navedene slabosti ograje za bazen:

❌ Ne gre za “čarobno paličico.” Najboljši kriptografski trgovalni bot uporabnikom zagotavlja informacije o nevarnostih izgube denarja.

❌ Še vedno je odvisna od človeških napak in zahteva prilagoditev tehnik, spremljanje. Predvsem zato, ker nobenega trga ni mogoče natančno napovedati v absolutnem smislu.

❌ Morda boste spregledali, kaj vam sporoča lakota.

❌ Vedno obstaja možnost računalniške napake ali hekerskega napada.

Prednosti uporabe spletnega mesta so naslednje:

✅ Izvaja vse rutinske dejavnosti, ki jih mora trgovec opraviti ročno.

✅ Gre za globalnega spletnega posrednika z licenco iz Združenih držav Amerike, ki ima na svoji platformi več kot 1.000 trgovcev. Deluje 24 ur na dan, sedem dni v tednu in si ne vzame prostih vikendov. – Posli se sklepajo na podlagi algoritmov in ne na podlagi občutkov.

✅ Hkrati lahko izvajate različne pristope, upravljate več portfeljev in si zapomnite “vse”.

✅ Hitri in natančni analitični izračuni trendov in gibanj na trgu kriptovalut.

Najboljši kriptovalutni borzni boti

Haasbot

Haasbot
Kratek pregled HAASonline Trading Bot

Namestitev traja le nekaj minut in ne več ur, ponuja pa najbolj izpopolnjen avtomatiziran najboljši trgovalni bot za izmenjavo bitcoinov.

Ekipa Open Source Team je skupina razvijalcev, ki so se odločili, da bodo s svojo posebno blagovno znamko botov zagotovili najboljšo možno izkušnjo trgovanja.

Razlog za to, da bankomati za bitcoine v ZDA niso tako priljubljeni kot v drugih razvitih državah, je v tem, da jih je bilo zgrajenih le nekaj. Počasi pridobivajo prednost pred konkurenco in ker je v državi na voljo več kot 20 različnih kriptovalut za nakup, je jasno, da želijo tukajšnji potrošniki izkoristiti to možnost. Boter za trgovanje je na voljo za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux.

Koliko lahko zasluži trgovalni boter za trgovanje s kriptovalutami?
Ali trgovalni roboti res delujejo?

Bit za trgovanje s kriptovalutami reddit

 • Binance (plus ZDA in terminske pogodbe)
 • Bitstamp
 • Ionomija
 • Kraken (in terminske pogodbe)
 • KuCoin
 • Bitpanda Pro
 • Bitmex
 • CEX.io
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Bybit
 • GEMINI
 • HitBTC
 • Huobi
 • Deribit
 • FTX
 • OKCoin
 • OKEX (in terminske pogodbe)
 • Poloniex
Ali je trgovanje z umetno inteligenco dobičkonosno?
Je trgovanje z umetno inteligenco donosno?

Quintus de Haas, Josh Becker, Rustim Rhoda, Reynaldo Rivera in Jeff Vernon so možgani, ki stojijo za Diggity Dogs. Nastala je leta 2014, vodijo pa jo Stefan de Haas, Quintus de Haas, Josh Becker in Rustim Rhoda.

V skladu s pogoji, ki so predstavljeni, ko se uporabnik prijavi na HaasOnline, velja, da je programska oprema v Belizeju.

kriptografski trgovalni boti
-> Cene vsega blaga morajo biti konkurenčne na lokalnem trgu.
 • Začetnik (od 0,005 BTC na mesec do 0,011 BTC na leto)
 • Osnovni (0,007 BTC na mesec do 0,02 BTC na leto)
 • Napredno (od 0,012 BTC na mesec do 0,033 BTC na leto)

Minimalna možnost je cenovno najugodnejša in ima na voljo skoraj vse funkcije razen vizualnega urejevalnika. Napredna vam omogoča, da greste tako daleč, kot želite (predvsem število botov).

Cryptohopper Algotrading platforma pregled

CryptoHoper

CryptoHoper bot za trgovanje s kriptovalutami
Ponuja avtomatizirano trgovanje in odstranitev čustev iz enačbe.

“Designer” strategije trgovanja Arbitražno trgovanje na imenovanem oblikovalcu trga “Designer” taktike trgovanjan Socialno trgovanje n Brezplačni in plačljivi signali 100+ kriptovalut Backtesting in simulator Nadzor iz računalnika, prenosnika ali pametnega telefona

CryptoHopper je posrednik kriptovalut, ki uporabnikom omogoča medsebojno trgovanje s kriptovalutami. Ima več kot tri milijone registriranih uporabnikov, uporablja pa ga več kot 300.000 trgovcev. S CryptoHopperjem se lahko povežete z borzami in izmenjujete kriptovalute z drugimi.

 • Binance (plus ZDA)
 • Bitpanda Pro
 • Bitvavo
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Huobi
 • KuCoin
 • OKEX
 • Bittrex
 • Kraken
 • Poloniex
 • HitBTC

Cryptohopper BV, zagonsko podjetje s sedežem na Nizozemskem, je bilo ustanovljeno julija 2017. Podjetje je registrirano v Amsterdamu. Cryptohopper BV je podjetje s sedežem na Nizozemskem in pisarnami v Amsterdamu.

Standardni in premijski načrti omogočajo dostop do 80-200 pozicij kripto pogodb z možnostjo 50 različnih kriptovalut. Z uporabo naprednih paketov so možni tržna arbitraža, oblikovanje trga in pridobivanje signalov za vsa sredstva.

Aplikacija za spletno trgovanje Cryptotrader
Pregled platforme Cryptotrader

Cryptotrader

Ustvarite lahko svojega bota ali pa najamete že ustvarjenega. Cryptotrader je necastodialni algoritemski sistem trgovanja za Bitcoin in druge kriptovalute. Do zdaj je razvil več kot 10.000 strategij in izvedel 5 milijonov povratnih testov.

Ponujamo avtomatizirane, skalabilne trgovalne bote in rešitev v oblaku, za katero vam ni treba najeti lastnega VPS. Trgi strategij Preizkušanje za nazaj Obvestila v realnem času po e-pošti ali SMS-sporočilu Možnost povezovanja z borzami:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Huobi
 • Bitfinex
 • Bitstamp
 • OKCoin
 • Binance
 • Bittrex
 • Poloniex

Sodišče je potrdilo zakonitost družbe Algocraft Ltd. Na spletni strani je naveden tudi naslov Oorsprongpark 12, 3581 ET Utrecht, Nizozemska.

Bitsgap bot za trgovanje z bitcoini in drugimi kriptovalutami
kriptografski trgovalni boti

Bitsgap

Bitsgap ponuja celovito storitev za upravljanje naložb v kriptovalute z vsem, kar potrebujete za trgovanje, botov, signalov, portfelja, arbitraže in celo demo računa.

S prihodom kriptovalut na svetovno prizorišče na milijone ljudi spoznava veriženje blokov in njegove številne aplikacije.

Bitsgap bot za trgovanje z bitcoini in drugimi kriptovalutami
Kako zagnati robota za trgovanje na Bitsgap

Bitsgap vam omogoča ustvarjanje botov za trgovanje z vsemi vrstami naročil: V tem sklopu lahko uporabljate različna naročila: Market, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Take Profit, Shadow. Povezuje se z več kot 25 borzami kriptovalut in deluje z vsemi vrstami naročil: Tržno, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Stop Limit, Take Profit

 • Binance
 • Huobi
 • Kraken
 • Coinbase Pro
 • OKex
 • KuCoin
 • Bittrex
 • HitBTC
 • FTX
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Bitstamp
 • CEX.io
 • Coinbene
 • ZB.com
 • GEMINI
 • Gate.io
 • Tekočina
 • LBANK.info
 • bot trgovec za rock trgovanje
 • EXMO
 • Bit-Z
 • Bithumb
 • Bibox

Storitev e-račun je registrirana v Talinu v Estoniji pod registrsko številko 14004763. Za njo stoji podjetje co, njeni ustvarjalci pa so skupina trgovcev in strokovnjakov na trgu kriptovalut (Maxim Kalmykov, Dmitry Losh, Sergey Verbitsky, Evgeny Avdeev, Anatoly Girenko, Ervin Koudjia).

Axion Crypto (Apex trgovalni bot)

Platforma za avtomatizirano trgovanje s kriptovalutami brez omejitev. Vse, kar potrebujete, je na eni nadzorni plošči. Trgovanje naj bi bilo z Axionom preprosto.

TOP 6 kriptografskih botov
TOP 6 kriptografskih botov

Brez omejitev, brez omejitev. Skripta Axion je edinstvena. Na voljo je več sto kazalnikov (SRSI, PSAR, MACD, IC, RSI, MFI) Hibridne strategije do 75 aktivnih pozicij naenkrat. Napovedovanje tržnega družbenega vozlišča je neobvezen dodatek za plačilo. S sistemom Axion je mogoče trgovati na kraju samem, z maržami in s terminskimi pogodbami.

 • Binance (plus ZDA)
 • KuCoin
 • Kraken
 • FTX
 • Coinbase
 • Bittrex
 • ByBit

Skylit je zasebno podjetje iz Velike Britanije, ki ponuja orodja za trgovanje s kriptovalutami. Registracijska številka podjetja je 09757060. Projekt je bil registriran leta 2015 kot Skylit Limited (Apex Trader Software Limited) v Londonu v Angliji. Na spletnem mestu ni informacij o ustanoviteljih podjetja.

Axion bot za trgovanje s kriptovalutami reddit
Kaj je trgovalni bot revenuebot

RevenueBOT

Zasnovan je za ustvarjanje dobička iz transakcij izmenjave kriptovalut. Razvijalci v nekaj korakih zagotavljajo pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu in hitro povezavo.

Ni pomembno, ali gre za individualno ali podjetniško naložbo, pomembno je, da so vaši nakupi zaščiteni. Storitve trgovanja v oblaku vam omogočajo, da več naročil različnih uporabnikov združite v eno samo skupinsko naročilo, ki se nato krožno porazdeli po več strežnikih v oblaku. Pri tem se uporabljajo standardna pravila arbitraže: Odpreti morate račun pri trgovalnem botu, preveriti svojo identiteto in položiti znesek denarja, s katerim želite trgovati. Trgovalni boter bo nato samodejno oddajal naročila v vašem imenu.

 • Binance (plus terminske pogodbe)
 • Poloniex
 • KuCoin
 • Bitmax
 • Kraken
 • HitBTC
 • EXMO
 • FTX
 • OKex
 • Cex.io
 • Bitfinex
 • Bittrex

Leta 2018 je podjetje začelo. Na spletni strani ni informacij o razvijalcih ali lokaciji podjetja. Podjetje ne navaja, kje se nahaja in kdo ga vodi.

Revenuebot trgovalni boter avtomatizirani boter, ki bo trgoval z različnimi kriptovalutami
Vsak mesec dobi 20 % dobička, dokler ne zasluži 50 USD.

Pristojbina se odšteje z ločenega računa (dopolniti ga morate na spletnem mestu).

Računi, ki zamujajo in na katere več kot tri dni ni bila nakazana provizija, se izbrišejo.

Večina menjalnic DEX je litecoinov. Imenujejo se tudi pharming, multisig itd.

Ker na decentraliziranih borzah likvidnost zagotavljajo uporabniki, ustvarjalci in razvijalci, jim preprosto namenijo ves dobiček, saj so lastniki žetonov. Za vsako transakcijo lahko zaslužite del provizije od 0,05 % do 1 %, odvisno od tega, koliko prispevate. Poleg tega obstajajo različne spodbude za ustvarjanje LP (10 % do 30 % APY), svoje žetone pa lahko zastavite in tako zaslužite več.

Kako DeFi zagotavlja likvidnost?
Defi z več podpisi

Pametne pogodbe uporabljajo platforme DEX. Vlaganje sredstev in izplačilo nagrad sta popolnoma avtomatizirana. V nekaterih pogledih gre za trgovalnega bota za borzo nove generacije (vzdrževalca trga). V tem primeru se imenuje avtomatizirani vzdrževalec trga (angl. automated market maker, AMM).

Oglejte si projekte DeFi, poskusite ponuditi likvidnost in vložite svoje žetone LP v kmetovanje, da izkusite prednosti borz DEX.

Umik

Boti za izmenjavo kriptovalut so uporabno orodje za trgovce vseh ravni znanja.

Začetniki lahko eksperimentirajo z družbenim trgovanjem in uporabijo vnaprej pripravljen načrt nekoga drugega, da bi povečali svoj denar. Botom v oblaku ni treba upravljati lastnega strežnika, saj vse transakcije potekajo na običajnem spletnem mestu z nadzorno ploščo. Ni nevarnosti, da bi okvarjeni boter umaknil kriptovaluto, saj so s ključem API dodeljene le pravice do trgovanja, zato ni nevarnosti, da bi prišlo do vdora v bota.

Kateri je najuspešnejši trgovalni boter?
Kateri je najuspešnejši trgovalni boter?

Zasebni vlagatelji lahko lažje razpršijo svoja imetja, hkrati pa še vedno prejemajo koristne signale. Umetna inteligenca (zlasti bot s strojnim učenjem) hitreje prepozna spremembe v trendih in lahko prepreči padec.

Strokovnjaki imajo na voljo vse, kar potrebujejo za uspešno oblikovanje trga in tehnološko analizo, ne da bi za to morali zapraviti veliko denarja. Za nekaj sto dolarjev lahko kupite pripravljeno rešitev z izjemno pomočjo.

Nekateri roboti za trgovanje s kriptovalutami so za določen čas brezplačni. Prijavite se na 7-dnevno poskusno različico in jo preizkusite na demo računu ter preverite, ali se vam splača uporabljati avtomatizirane sisteme trgovanja.

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake