Top kriptografija

  Najboljši blokatorji oglasov za Twitch leta 2023

  Ker je v Twitch vključenih še več oglasov, ni čudno, da se je pojavila tudi potreba po zanesljivem blokatorju oglasov. Video oglasi na začetku, vmesni oglasi ali celo glasni oglasi, ki plašijo s skoki, so moteči pri gledanju in lahko gledalce odvrnejo od platforme.

  Z naložbo v zanesljiv in varen blokator oglasov za Twitch se lahko izognete vsem nadležnim oglasom, ki so prisotni v platformi. Poleg tega bo vrhunski blokator oglasov preprečil tudi druge spletne grožnje, ki so usmerjene v vaše podatke in varnost naprave.

  Ali obstaja AdBlock za blokiranje storitve Twitch?

  V tem članku vam bomo predstavili najbolje ocenjene blokatorje oglasov za Twitch in načine, kako se lahko znebite oglasov Twitch na splošno. Tako boste lahko še naprej uživali v urah pretakanja vsebine brez oglasov in brez drugih motenj.

  Kazalo vsebine

  Top 5 najboljših blokatorjev oglasov Twitch za leto 2023

  1. NordVPN Zaščita pred grožnjami – najboljši blokator oglasov za Twitch na splošno
  2. Skupaj Adblock – zanesljiv blokator oglasov za prenose Twitch
  3. Surfshark CleanWeb – proračunu prijazen blokator oglasov za Twitch
  4. Atlas VPN SafeBrowser – varno blokiranje oglasov z VPN
  5. Proton VPN NetShield – prilagodljiv blokator oglasov za Twitch

  Kateri AdBlock deluje v brskalniku Twitch Firefox?

  Kaj iskati v najboljšem programu za blokiranje oglasov za Twitch?

  Izbira najboljšega blokatorja oglasov Twitch je lahko zmedena. Ker je na voljo veliko ponudnikov, se je težko odločiti, kateri ponuja vse potrebne funkcije in zaščito. Tukaj je seznam glavnih meril, na katera morate biti najbolj pozorni:

  Ali lahko izklopite oglase v Twitchu?

  • Blokiranje oglasov Twitch. Izberite blokator oglasov, ki lahko blokira predvsem video oglase in sledilnike. Poleg tega pa bodo najbolje ocenjeni blokatorji oglasov delovali z blokiranjem različnih zlonamernih oglasov in drugih spletnih groženj.
  • Aplikacije ali razširitve za vaše naprave. Preden na slepo izberete najbolj priljubljen blokator oglasov na trgu, se prepričajte, da bo deloval z vašim priljubljenim brskalnikom za gledanje prenosov Twitch in da je združljiv z operacijskim sistemom vaše naprave.
  • Dodatne funkcije. Blokiranje oglasov ni edina funkcija, ki jo je vredno upoštevati pri izbiri blokatorja oglasov. Če si omislite visoko ocenjen in zanesljiv blokator oglasov z vključenim orodjem VPN ali protivirusnim programom, boste dodatno zaščitili svoje podatke in varnost naprave.
  • Cena. Blokator oglasov izberite glede na vrednost, ki jo ponuja za svoj denar. Samo zato, ker je nekdo drag, še ne pomeni, da bo zadovoljil vaše potrebe ali da ima celo potrebne funkcije za vas.

  5 najboljših blokatorjev oglasov Twitch

  Najboljši blokator oglasov za Twitch – naš podroben seznam

  Naš seznam petih najboljših blokatorjev oglasov je sestavljen le iz preizkušenih blokatorjev oglasov, ki dejansko delujejo pri blokiranju oglasov Twitch. Nadaljujte z branjem in se seznanite s posameznimi ponudniki ter poiščite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

  1. NordVPN Zaščita pred grožnjami – najboljši blokator oglasov z VPN za Twitch na splošno

  Ali NordVPN blokira oglase Twitch?

  NordVPN Threat Protection je najboljši blokator oglasov za preprečevanje oglasov Twitch. Ne glede na to, ali gre za oglase v videu, sledilnike ali zlonamerno programsko opremo, jih bo ta blokator oglasov uspešno blokiral in poskrbel, da bo vaša izkušnja pretakanja hitra in brez zastojev.

  Blokiranje oglasov Twitch. NordVPN Threat Protection blokira oglase na ravni DNS. Ta blokator oglasov zlahka blokira oglase v videoposnetkih in sledilnike za Twitch. Poleg tega ste lahko prepričani, da vas bo zaščitil tudi pred pojavnimi okni, zlonamernimi pasicami in grožnjami z zlonamerno programsko opremo.

  Ali lahko z omrežjem VPN blokirate oglase Twitcha?

  Lastnosti. Ta blokator oglasov lahko odstrani parametre sledenja, ki so priloženi povezavam URL, in tako poveča zasebnost brskanja. Poleg tega blokira zlonamerno programsko opremo in preprečuje prenos okuženih datotek, funkcije zaščite pa lahko prilagodite. Z omogočenim blokatorjem oglasov boste lahko strani nalagali veliko hitreje in dobili 7-dnevni povzetek zaščite vseh blokiranih oglasov.

  Združljivost. Blokator oglasov Threat Protection lahko dobite z aplikacijo NordVPN za naprave Windows, macOS, Linux, Android in iOS. Poleg tega so na voljo razširitve za brskalnike Chrome, Firefox in Edge za lažjo uporabo.

  Cena. Ta blokator oglasov z VPN lahko kupite že za 3,29 dolarja na mesec in dobite 30-dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja. Še bolje pa je, da lahko izkoristite 7-dnevni brezplačni preizkus NordVPN in preizkusite, ali je ta blokator oglasov resnično najboljši za blokiranje oglasov Twitch.

  Ali obstaja program za blokiranje oglasov, ki blokira Twitch?

  Več o celotnem paketu funkcij si preberite v pregledu programa NordVPN Threat Protection.

  Prednosti

  • Blokira oglase in sledilce v videu Twitch
  • Funkcija obrezovanja URL
  • Blokiranje zlonamernih spletnih mest
  • Na voljo je z omrežjem VPN
  • Brezplačno 7-dnevno poskusno obdobje

  Proti

  • Brez belega seznama

  2. Total Adblock – zanesljiv blokator oglasov za prenose Twitch

  Ali obstaja AdBlock, ki dejansko blokira oglase Twitcha?

  Brezplačna različica: Da (brezplačen 7-dnevni preizkus)
  Strežniki v: Litva, Mehika, Panama, Poljska in še več
  Podpora strankam: E-pošta, baza znanja
  Trenutni posel: 🔥 Get 75% OFF Skupaj Adblock! 🔥

   

  Total Adblock je odlično orodje za blokiranje različnih oglasov in zaščito naprave pred zlonamerno programsko opremo. Tako boste lahko uživali v nemotenem pretakanju ter zaščitili sebe in svojo napravo pred zlonamernimi spletnimi grožnjami.

  Blokiranje oglasov Twitch. Razširitve brskalnika Total Adblock blokirajo oglase na ravni blokiranja skript. Med našim testiranjem je razširitev Chrome uspešno blokirala oglase v videoposnetkih, druge oglase in sledilnike na Twitchu. Poleg tega odstrani tudi pojavna okna, pasice in sledilnike tretjih oseb.

  Ali skupni AdBlock deluje na Twitchu?

  Lastnosti. Ta blokator oglasov ima razdelek Sprejemljivi oglasi za namene prilagajanja, uporabnik pa lahko določi, katera spletna mesta lahko še vedno prikazujejo oglase ali pojavna okna. Izboljša tudi hitrost nalaganja strani in zagotovi povzetke o tem, koliko oglasov je bilo blokiranih in koliko podatkov je bilo prihranjenih.

  Združljivost. Čeprav ima ta blokator oglasov samo aplikacije za naprave iOS in Android, lahko še vedno dobite razširitve za brskalnike v računalnikih. Total Adblock je na voljo v brskalnikih Chrome, Edge, Safari, Opera in Firefox.

  Cena. Ta blokator oglasov lahko preizkusite s 7-dnevnim brezplačnim preizkusom, če pa nameravate uporabljati premijske funkcije, ga lahko kupite za 2,42 USD/mesec s 14-dnevno garancijo za vračilo denarja. V nasprotnem primeru lahko blokator oglasov dobite v protivirusnem paketu z načrtom TotalAV Total Security za 49,00 USD/leto.

  Celoten varnostni paket si oglejte v pregledu TotalAV.

  Kako lahko popolnoma blokiram oglase v Twitchu?

  Prednosti

  • Blokira oglase in sledilnike v videoposnetkih Twitch
  • Funkcija bele liste
  • Filtri za blokiranje
  • Brezplačni preizkus

  Proti

  • Aplikacije samo za iOS in Android

  3. Surfshark CleanWeb – proračunu prijazen blokator oglasov z VPN za Twitch

  Surfshark CleanWeb

  Brezplačna različica: Da (brezplačen 7-dnevni preizkus)
  Strežniki v: Litva, Mehika, Panama, Poljska in še več
  Podpora strankam: 24/7 klepet v živo, e-pošta, baza znanja, pogosta vprašanja
  Trenutni posel: 🔥 84% OFF Surfshark CleanWeb 2.0 + 2 meseca brezplačno! 🔥

   

  Surfshark CleanWeb je še en zanesljiv blokator oglasov, s katerim lahko brezhibno spremljate pretakanje Twitch. Ne blokira le videooglasov, temveč tudi pojavna okna, sledilnike in ščiti pred grožnjami zlonamerne programske opreme.

  Blokiranje oglasov Twitch. Surfshark CleanWeb blokira oglase na ravni DNS. Pri testiranju je razširitev za Chrome uspešno blokirala oglase, video oglase in sledilce na Twitchu. Poleg tega lahko ta blokator oglasov blokira tudi pojavna okna, pasice, soglasja za piškotke, sledilnike in zlonamerno programsko opremo.

  Surfshark CleanWeb - proračunu prijazen blokator oglasov z VPN za Twitch

  Lastnosti. Z blokatorjem oglasov Surfshark CleanWeb boste lahko prilagodili, na katerih straneh se lahko še vedno prikazujejo oglasi, povečali hitrost brskanja in uporabljali varen iskalnik. Poleg tega boste dobili tudi vrhunsko omrežje VPN. za posladek so na voljo tudi opozorila za kršitve spletnih strani in povzetki o blokiranih oglasih, zlonamerni programski opremi in drugih grožnjah.

  Združljivost. Blokator oglasov Surfshark CleanWeb lahko uporabljate na različnih napravah in platformah. Izvirna različica CleanWeb je na voljo v operacijskih sistemih Windows, macOS, Linux, Android, iOS in FireTV. Nadgrajena različica CleanWeb 2.0 je na voljo samo v razširitvah brskalnika: Chrome, Firefox in Edge.

  Cena. Blokator oglasov lahko kupite z naročnino na Surfshark VPN, ki stane le 2,30 USD na mesec za neomejeno število naprav. Prav tako boste dobili 7-dnevni brezplačni preizkus in 30-dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja. Za 41,88 USD/leto lahko kupite tudi paket Surfshark One z blokatorjem oglasov, omrežjem VPN in protivirusnim orodjem.

  Če želite več informacij o vseh vključenih funkcijah, si oglejte pregled Surfshark One.

  Ali Surfshark blokira oglase na Twitchu?

  Prednosti

  • Blokira oglase Twitch, video oglase in sledilnike
  • Funkcija bele liste
  • Zasebni iskalnik
  • Združljiv z različnimi platformami

  Proti

  • Različice aplikacij niso tako dobre pri blokiranju oglasov

  4. Atlas VPN SafeBrowser – varno blokiranje oglasov z VPN

  Ali obstaja program za blokiranje oglasov, ki blokira Twitch?

  Brezplačna različica: Ne (samo VPN ima brezplačno različico)
  Strežniki v: Litva, Mehika, Panama, Poljska in še več
  Podpora strankam: 24/7 klepet v živo, e-pošta, baza znanja, pogosta vprašanja
  Trenutni posel: 🔥 81% OFF Atlas VPN SafeBrowse! 🔥

   

  Atlas VPN SafeBrowser je varna rešitev za blokiranje oglasov Twitch. Učinkovita je pri videooglasih in sledilcih, varuje vašo napravo pred zlonamerno programsko opremo in ponuja dodatne ugodnosti VPN za uporabnike.

  Blokiranje oglasov Twitch. Vgrajeni blokator oglasov SafeBrowser v aplikaciji Atlas VPN za Windows zlahka blokira oglase za videoposnetke Twitch in veliko sledilnikov. Še več, s tem blokatorjem oglasov lahko preprečite tudi sledilnike tretjih oseb in grožnje z zlonamerno programsko opremo.

  Atlas VPN SafeBrowser - varno blokiranje oglasov z VPN

  Lastnosti. Blokator oglasov Atlas VPN SafeBrowser varuje pred različnimi spletnimi grožnjami, vključno s kriptožetoni in vohunsko programsko opremo, ter preprečuje dostop do zlonamernih spletnih strani. Poleg tega dobite povzetek vseh blokiranih oglasov in sledilnikov. Vendar pa nimate na voljo funkcije bele liste.

  Združljivost. Atlas VPN SafeBrowser je na voljo samo kot aplikacija v napravah z operacijskimi sistemi Windows, macOS, Android in iOS. Vendar ta blokator oglasov deluje le, ko ste povezani s povezavo VPN.

  Cena. Blokator oglasov SafeBrowser je priložen naročnini Atlas VPN, ki stane 2,05 dolarja na mesec in pokriva do 10 naprav hkrati. Poleg tega je na voljo tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja, s katerim lahko blokator oglasov varno preizkusite sami.

  Vse funkcije, ki jih dobite s to naročnino VPN, si oglejte v pregledu Atlas VPN

  Atlas VPN SafeBrowser

  Prednosti

  • Blokira video oglase in sledilnike Twitch
  • Zaščita pred zlonamernimi spletnimi mesti
  • Blokator oglasov je opremljen s storitvijo VPN
  • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

  Proti

  • Brez različice razširitve brskalnika
  • Brez belega seznama

  5. Proton VPN NetShield – prilagodljiv blokator oglasov za Twitch

  Proton VPN NetShield - prilagodljiv blokator oglasov za Twitch

  Brezplačna različica: Ne (samo VPN ima brezplačno različico)
  Strežniki v: Litva, Mehika, Panama, Poljska in še več
  Podpora strankam: E-pošta, baza znanja in pogosta vprašanja
  Trenutni posel: 🔥 Pridobite do 50% OFF Proton VPN NetShield! 🔥

   

  Blokator oglasov Proton VPN NetShield bo preprečil, da bi nadležni oglasi pokvarili izkušnjo gledanja vaših najljubših prenosov Twitch. Poleg tega boste dobili tudi zanesljivo naročnino na VPN.

  Blokiranje oglasov Twitch. Vgrajeni blokator oglasov NetShield podjetja Proton VPN deluje na ravni blokiranja DNS in lahko blokira oglase za videoposnetke Twitch. Poleg tega lahko blokira tudi sledilnike in grožnje z zlonamerno programsko opremo.

  Proton VPN NetShield

  Lastnosti. Prilagodite lahko stopnje zaščite pred zlonamernimi oglasi: Ne blokiraj, Blokiraj samo zlonamerno programsko opremo in Blokiraj zlonamerno programsko opremo, oglase in sledilce. Vendar ni funkcije bele liste. Še več, z omogočenim blokiranjem oglasov bodo blokirana vsa neželena sporočila, ki upočasnjujejo vaše povezave, dobili pa boste tudi orodje VPN za zaščito vaših podatkov v spletu.

  Združljivost. Proton VPN NetShield je na voljo samo v aplikaciji in ne podpira brskalnikov. Aplikacijo lahko dobite v napravah Windows, macOS, Linux, Android in iOS. Prav tako se boste morali za uporabo blokatorja oglasov povezati prek tunela VPN.

  Cena. Čeprav ima Proton VPN brezplačno različico, morate za blokator oglasov NetShield skleniti plačljivo naročnino, ki se začne pri 4,99 dolarja na mesec in omogoča do 10 hkratnih povezav. Poleg tega lahko izkoristite 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

  Če želite spoznati celoten paket funkcij, obiščite naš podroben pregled vozila Proton VPN.

  Proton VPN NetShield - prilagodljiv blokator oglasov za Twitch

  Prednosti

  • Blokira video oglase Twitch
  • Funkcija dvojnega omrežja VPN
  • Blokator oglasov je opremljen s storitvijo VPN
  • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

  Proti

  • Brez različice razširitve brskalnika
  • Brez belega seznama

  Kako smo izbrali in preizkusili blokatorje oglasov Twitch

  Ali lahko z omrežjem VPN blokirate oglase Twitcha?

  Pri sestavljanju seznama najboljših blokatorjev oglasov za Twitch smo preverili vse možnosti. Po izključitvi brezplačnih in nezanesljivih smo preizkusili zmožnost teh blokatorjev oglasov, da blokirajo zlonamerne oglase, sledilnike in druge grožnje:

  • Rezultati blokiranja oglasov na Twitchu. Predvsem smo preizkusili zmožnosti vseh blokatorjev oglasov pri blokiranju oglasov Twitch, ne glede na to, ali gre za vmesne oglase, videooglase pred prenosom ali celo pojavna okna na strani.
  • Dodatne funkcije. Najboljši blokatorji oglasov imajo dodatne funkcije, kot so beli seznam, zaščita pred zlonamerno programsko opremo in vključujejo VPN ali protivirusni program, tako da boste od svojega nakupa dobili največ.
  • Podprti operacijski sistemi in brskalniki. Ko vlagate v blokator oglasov, se je pametno prepričati, da ne bo deloval le z operacijskim sistemom vaše želene naprave, temveč tudi v vašem specifičnem delovnem procesu.
  • Cena. Če je blokator oglasov zelo drag, to še ne pomeni, da je tako dober. Brezplačni blokatorji oglasov tudi niso priporočljivi, saj so lahko okuženi z zlonamerno programsko opremo. Zato smo izbrali tiste, ki prinašajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.
  Kateri VPN blokira oglase Twitch? Burger menu promotion social media instagram banner template set

  Zakaj blokirati oglase Twitch?

  Oglasi Twitchu, večmilijonskemu podjetju, ki je v lasti Amazona, prinašajo veliko denarja. Vendar pa to, da ste moteči za korporacije in širite protikapitalistično agendo, ni edini razlog za blokiranje oglasov na Twitchu.

  Tukaj je še nekaj drugih razlogov, zakaj si morate omisliti zanesljiv blokator oglasov Twitch:

  Kateri blokatorji oglasov delujejo za Twitch?

  • Brezhibno pretakanje. Oglasi pogosto prekinjajo prenose in daljša kot je vsebina, več oglasov boste videli. Blokator oglasov lahko prepreči te motnje in poskrbi, da je celotna izkušnja pretakanja nemotena, brez zamikov in oglasov. Tako vas nič ne bo motilo pri večurnem gledanju vsebine.
  • Ustavite naročniške oglase. Twitch ponuja plačljivo naročniško storitev in brezplačno storitev s članstvom v Amazon Prime. Vendar naročnina ne pomeni, da na Twitchu ne boste več naleteli na oglase. Blokator oglasov vas torej reši težav z oglasi, tudi če Twitchu plačujete denar.
  • Izogibajte se glasnim oglasom. Twitch ima nekaj glasnih videooglasov, ki vas lahko prestrašijo in resnično pokvarijo izkušnjo gledanja vašega najljubšega streamerja. Z blokatorjem oglasov za Twitch se lahko izognete preskakujočim oglasom in uživate v glasni in zabavni vsebini najboljših streamerjev na platformi.

  Popravek vijoličnega zaslona Twitch

  Če ste med gledanjem prenosa Twitch kdaj naleteli na zastrašujoč vijoličen zaslon, je to preprosto način, kako Twitch zahteva, da prenehate uporabljati blokator oglasov, ker ta moti kodo Twitcha.

  Ali obstaja program za blokiranje oglasov, ki blokira Twitch?

  Vse to je namenjeno temu, da lahko platforma zasluži svoj denar in da lahko gledate veliko število oglasov, včasih tudi do 8 zaporednih oglasov.

  Če vidite ta vijolični zaslon Twitcha, ne skrbite, saj se mu lahko izognete in še vedno preprečite vsiljive oglase, medtem ko gledate, kako se vaš najljubši streamer preizkuša v še enem večdnevnem subatonu.

  Vijolični zaslon Twitcha lahko najlažje preprečite tako, da spremenite blokator oglasov. Morda ste uporabljali brezplačno ali manj zanesljivo orodje. Zato lahko z naložbo v preizkušenega in zaupanja vrednega ponudnika premijskih storitev zagotovite, da boste lahko uspešno blokirali oglase. Naš najboljši izbor za najboljši blokator oglasov je NordVPN Threat Protection.

  Še več, Twitch običajno največ oglasov prikazuje ljudem v ZDA, Veliki Britaniji, Nemčiji in podobnih državah. Če imate VPN z blokatorjem oglasov, spremenite državo povezave v državo, v kateri je manj oglasov, kot so Litva, Mehika, Panama, Poljska ali druge podobne lokacije.

  Kako lahko blokiram ADC na Twitchu?

  Premike lahko spremljate tudi v načinu inkognito, ki se zdi, da se pri izogibanju oglasom in vijoličnemu zaslonu precej dobro obnese. Druge priljubljene možnosti vključujejo uporabo aplikacije Twitch ali alternativnih spletnih mest za pretakanje.

  V zameno za obljubo, da nikoli ne boste videli oglasov, se lahko naročite tudi na svoje priljubljene streamerje Twitch. Vendar je zelo verjetno, da boste še vedno videli oglase. Zato je blokator oglasov najboljša izbira za neprekinjeno gledanje prenosov Twitch.

  Zaključek

  Najbolje lahko preprečite nadležne video oglase tako, da si omislite zanesljiv in varen blokator oglasov za Twitch. Oglasi za prenos Twitch niso le nadležni, ampak so lahko tudi zlonamerni, zato je najbolje zaščititi svoje podatke in napravo.

  Naš najboljši kandidat za to je NordVPN Threat Protection. Ta blokator oglasov se bori proti videooglasom, sledilnikom, pojavnim oknom in drugim zlonamernim spletnim grožnjam. Poleg tega izboljša vašo izkušnjo brskanja in pretakanja.

  Kateri blokatorji oglasov delujejo za Twitch?

  Še več, blokator oglasov NordVPN Threat Protection je opremljen s storitvijo VPN, zato lahko svoje podatke v spletu tudi šifrirate in se izognete geografskim blokadam vsebine. Ta blokator oglasov ponuja veliko vrednost za svoj denar ter varuje vaše podatke in napravo pred kibernetskimi grožnjami.

  Kako zaustavite oglase v Twitchu?

  Če želite preprečiti, da bi oglasi uničevali vašo izkušnjo pretakanja v Twitchu, si lahko omislite zanesljiv blokator oglasov. Naš najboljši predlog je funkcija za zaščito pred grožnjami NordVPN. S tem blokatorjem oglasov se boste lahko med pretakanjem ali brskanjem po spletu izognili zlonamernim pojavnim oknom, videooglasom in številnim drugim spletnim grožnjam. Tako bo izkušnja gledanja veliko bolj prijetna, hitrost povezave pa hitrejša.

  Ali obstaja program za blokiranje oglasov, ki blokira Twitch?

  Ali se lahko znebite vseh oglasov na Twitchu?

  Z vrhunskim in zanesljivim programom za blokiranje oglasov se boste lahko znebili večine, če ne celo vseh oglasov Twitch. Tako boste imeli bolj prijetno in nemoteno izkušnjo pretakanja. Priporočamo vam naložbo v blokator oglasov, kot je NordVPN Threat Protection, tako ne boste dobili le vrhunsko ocenjenega blokatorja oglasov, temveč tudi vključeno orodje VPN za bolj raznoliko uživanje vsebin.

  Kaj je napaka vijoličnega zaslona Twitch in kako jo odpraviti?

  Napaka vijoličnega zaslona Twitch se pojavi med gledanjem prenosov v brskalniku in pomeni, da blokator oglasov, ki ga uporabljate, moti skripte Twitcha. To težavo lahko odpravite na več načinov: najprej lahko onemogočite blokator oglasov, preklopite na drug blokator oglasov, kot je NordVPN Threat Protection, ali pa uporabite aplikacijo Twitch za manj oglasov.

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..