Top kriptografija

  Zadnja priložnost za nakup Bitcoin pod $70K, pravi analitik PlanB!

  Kvantitativni analitik PlanB pravi, da je Bitcoin (BTC) videti tako kot leta 2017 pred velikim vzponom.
  PlanB s svojimi 1,9 milijona sledilcev na X-u deli mnenje, da je BTC štiri mesece na bikovskem trgu. Kot dokaz navaja štiri rdeče pike na svojem grafu.

  „Vibracije iz leta 2017.“

  Tržni cikel bitcoinov

  Leta 2017, ko je BTC dosegel svojo četrto rdečo piko, se je trgovalo po ceni približno 1.200 dolarjev. Nato se je do konca leta povzpel na 20.000 dolarjev.

  Družba PlanB preučuje tudi različne različice kazalnika realiziranih stroškov cene Bitcoina. Ta kazalnik prikazuje vrednost kovancev skupine na podlagi njihove zadnje transakcijske cene. Njegov graf vključuje petmesečno, dvoletno in skupno realizirano stroškovno ceno BTC.
  Iz grafa je razvidno, da je cena družbe BTC nad vsemi tremi kazalniki. To nakazuje, da se bo družba BTC morda kmalu oddaljila od svojih trenutnih ravni.

  „Zadnja priložnost za nakup Bitcoina pod 70.000 dolarji?“

  Bitcoin realizirana cena

  Družba PlanB dodaja, da v preteklosti obstaja povezava med prihodki rudarjev in ceno BTC. Pričakuje, da bo cena BTC konec leta 2024 poskočila, ko si bodo prihodki rudarjev opomogli od prepolovitve.

  „Zgodovinsko gledano si prihodki rudarjev Bitcoina opomorejo dva do pet mesecev po prepolovitvi, nato pa cena Bitcoina pade navpično.“

  Prihodki rudarjev bitcoinov

  Bitcoin trenutno kotira pri 67.105 dolarjih.

  Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..