Najboljše kriptovalute
  Najboljše kriptovalute

   Upniki družbe Mt. Gox: do 3 mesece čakanja na poplačilo v bitcoinih

   Upniki družbe Mt Gox bodo morali na poplačilo Bitcoinov in Bitcoin Cash morda čakati do tri mesece. To je odvisno od tega, pri katerih borzah s kriptovalutami so prijavili svoje terjatve, je razvidno iz dokumenta upravitelja.

   Upravitelj propadle borze kriptovalut je 5. 7. 2024 sporočil, da so se v skladu z načrtom sanacije začela izplačila za nekatere določene borze kriptovalut.

   Upravitelj je pojasnil, da se časovni razpored izplačil razlikuje glede na posamezno borzo. Borza Kraken ima na primer 90 dni časa za obdelavo izplačil, medtem ko lahko borza Bitstamp potrebuje do 60 dni. Na borzi BitGo bodo izplačila vidna v 20 dneh, borzi SBI VC Trade in Bitbank pa bosta izplačila zaključili v 14 dneh.

   Vsaka imenovana borza kriptovalut mora v določenem številu dni po prejemu od upravitelja dodati BTC ali BCH na stanje upnikovega računa ali ga prenesti v povezano denarnico.

   Upravitelj je tudi opozoril, da bodo izplačila upravičenim upnikom izvedena nemudoma, če bodo izpolnjevali določene pogoje. Ti vključujejo potrditev veljavnosti registriranih računov, soglasje k sporazumu s strani imenovanih borz kriptovalut in zaključek pogovorov s skrbnikom.

   Raziskovalec transakcij

   Danes, 05.07.2024, je družba Mt Gox v denarnico prenesla 47.228,7 BTC v vrednosti približno 2,71 milijarde dolarjev. Sredstva so bila nato prenesena v več transakcijah, vključno s 1.545 BTC v vrednosti 85 milijonov USD v vročo denarnico na borzi kriptovalut Bitbank, po podatkih družbe Arkham.

   Heatmap likvidacij

   Cena bitcoina je danes v nekem trenutku padla pod 54.000 dolarjev. Trenutno se trguje po 54.270 dolarjev, kar pomeni, da se je v zadnjih 24 urah znižala za 6,48 %. Poleg tega je bilo na širšem trgu kriptovalut na centraliziranih borzah dnevno likvidiranih za več kot 665 milijonov dolarjev.

   Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..