Najboljše kriptovalute

  Sony spreminja blagovno znamko Amber Japan v S.BLOX in načrtuje velik ponovni zagon borze kriptovalut

  Sony je lani strateško, a diskretno prevzel lokalno borzo kriptovalut Amber Japan, ki je bila prej znana kot DeCurret.

  Ta prevzem, ki je bil izveden prek Sonyjeve hčerinske družbe Quetta Web, je bil zaradi pomanjkanja javne prisotnosti družbe Quetta Web neopazen.

  Pred kratkim je Amber Japan napovedal preimenovanje v S.BLOX, s čimer je uradno razkril svoje Sonyjevo lastništvo. Družba S.BLOX je navedla, da je januarja nadgradila svojo ponudbo kriptovalut WhaleFin in da načrtuje nadaljnje izboljšave. Borza si prizadeva za sodelovanje z različnimi podjetji skupine Sony.

  Trenutno ponuja promocijsko ponudbo za stranke družbe Nuro Mobile, ki je Sonyjev pogodbeni preprodajalec mobilnih telefonov. Nove registracije na WhaleFin prejmejo 3.000 jenov v vrednosti bitcoinov, kar je približno 18,60 dolarja. Podjetje Nuro Mobile deluje v okviru podjetja Sony Network Communications.

  Kazalo vsebine

  Strateške naložbe povečujejo Sonyjevo prisotnost na področju veriženja blokov

  Lani je isti Sonyjev oddelek vložil v podjetje Startale Labs, ustvarjalca omrežja Astar Network, ki je polkadotski parachain.

  Poleg tega sta Sony in Startale Labs ustanovila skupno podjetje za razvoj Sonyjevega blockchaina, s katerim nameravata izkoristiti intelektualno lastnino skupine v metaverzi.

  S premoženjem, kot so Sony Pictures, Music in PlayStation, ima Sony številne blagovne znamke, ki jih lahko vključi v svoje pobude za blockchain.

  NFT banke Sony in digitalne finančne inovacije

  Banka Sony Bank širi svoj digitalni odtis tudi s prihajajočo uvedbo aplikacije Sony Bank Connect, ki ponuja nagrade za zabavo NFT, vezane na finančne produkte. Predhodna registracija za spletno aplikacijo 3 se je začela pred dvema tednoma.

  Poleg tega Sony upravlja tržnico NFT, SNFT, na kateri lahko uporabniki ocenjujejo svoje NFT.

  Digitalna banka je dejavna na področju veriženja blokov in načrtuje izdajo stablecoinov na verigi blokov Polygon.

  Marca je pilotno izdala žeton za zelene finančne vrednostne papirje v višini 1 milijona dolarjev, namenjen malim vlagateljem, z uporabo dolarjev, potem ko je pred tem izdala svoj nepremičninski žeton.

  Pogumen korak na trg borz kriptovalut

  Sony namerava ponovno zagnati kripto borzo WhaleFin z novo aplikacijo, kot je bilo objavljeno na portalu PR Times. Ta poteza pomeni Sonyjev pomemben vstop na področje kriptovalut.

  Pred tem je Sony raziskoval Web3 z naložbami in partnerstvi, vključno z inkubacijskim programom Web3 z omrežjem Astar Network in patentno prijavo za prenos neplačljivih žetonov (NFT) med različnimi igrami in konzolami.

  Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..