Solanina razstava za 160 dolarjev: Neizbežno?

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

Na hitro rastočem trgu kriptovalut tudi Solana (SOL) beleži opazne dobičke, saj se je v enem samem dnevu podražila za skoraj 13 %, kar odraža zagon vodilnega bitcoina (BTC), in se postavlja v položaj, da bo kmalu dosegla nadaljnje znatno povečanje cene.

Zdi se, da Solana na svojem urnem grafikonu oblikuje bikovsko zastavo, “odločilen zaključek nad ravnijo odpora 110 dolarjev pa bi lahko bil katalizator za znatno gibanje navzgor,” je zapisal kriptoanalitik Ali Martinez v objavi X z dne 9. januarja.

Poleg tega Martinezova analiza kaže, da bi lahko Solana glede na vztrajnost opazovanega grafičnega vzorca do konca meseca “stremela k impresivnemu cilju 163 dolarjev”, če bo petemu največjemu kriptožetonu po tržni kapitalizaciji uspelo ohraniti prikazani grafični vzorec, kot kaže analitikov graf.

Bikovska formacija zastava na urnem grafikonu Solana
Analiza cene Solana

V času tega poročila je cena Solane znašala 101,65 USD, kar pomeni 12,49-odstotno rast v zadnjih 24 urah, 11,17-odstotni padec v prejšnjem tednu, vendar pa opazen 40,63-odstotni skok v zadnjem mesecu, kot je prikazano v nedavnih grafih.

Rast ekosistema Solana - 600.000 aktivnih naslovov v enem mesecu
Solanov ekosistem v bistvu doživlja porast pozornosti, kar je razvidno iz dodatka približno 600.000 aktivnih naslovov v samo enem mesecu, ki ga spodbujajo njegove pobude za decentralizirane finance (DeFi) in trend meme kovancev znotraj njegove platforme.

Poleg tega se je Solana leta 2023 izkazala za eno od najvidnejših uspešnic na področju kriptovalut, saj je v letu 2023 poskočila za impresivnih 920 %, kar je deloma mogoče pripisati večji vključenosti v omrežje, ki je povečala vrednost njenega ekosistema in povpraševanje po njenem izvornem žetonu SOL.

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake