Top kriptografija

  Solana v letu 2023 poskoči 7-krat, v času bikovskega vzpona bo eksplodirala za 400 %!

  Kriptoanalitik, ki pozorno spremlja trg, meni, da se je digitalno premoženje, konkurenčno ethereumu (ETH), do danes povečalo za približno 600 % in je pripravljeno na nov vzpon.

  V nedavni posodobitvi videoposnetka gostitelj oddaje InvestAnswers, ki ima na YouTubu 458.000 naročnikov, trdi, da ima Solana (SOL), platforma za pametne pogodbe, kljub znatnim letošnjim dobičkom še vedno velik potencial za rast.

  Solana se v letu 2023 poveča za 7-krat

  Analitik poudarja prevladujočo vlogo Solane, pri čemer spremlja delež celotnega tržnega deleža kriptovalut, ki se pripisuje SOL. Po besedah gostitelja InvestAnswers pričakuje, da se bo prevlada SOL v naslednji tržni širitvi povečala na 3 %, kar nakazuje nadaljnje možnosti za rast.

  Kar zadeva prevlado Solana v letošnjem letu, [me je] osupnilo, da smo pri skoraj 2,2 %. Doslej je bila prevlada Solane najvišja za vse čase na ravni 2,5 % ali nekaj podobnega, tako da smo še tako zgodaj, a prevlada Solane se je povečala.

  Vprašanje je: kaj se bo zgodilo, če bo tržna vrednost [kriptovalut] dosegla 5 bilijonov dolarjev?
  … V 18 mesecih, 24 mesecih ali morda celo v enem letu bi lahko dosegli tržno kapitalizacijo 5 bilijonov dolarjev – veliko tega bo seveda povzročil Bitcoin, vendar pričakujem, da bo prevlada Solane dosegla vsaj 3 %. Vprašanje je, če bo tržna kapitalizacija trga kriptovalut (CMC) dosegla 5 bilijonov dolarjev, prevlada SOL pa 3 %, kakšna bo cena SOL?

  Strateg nadaljuje s projekcijo potencialne cene SOL, pri čemer upošteva 5 bilijonov dolarjev skupne tržne kapice kriptovalut in 3-odstotno prevlado Solana. Po besedah gostitelja naj bi cena Solane dosegla 363 dolarjev.

  Če CMC doseže 5 bilijonov dolarjev, potem to pomeni, da se tržna kapitalizacija SOL poveča na 150 milijard dolarjev, trenutna tržna kapitalizacija SOL pa znaša 31 milijard dolarjev, kar je 4,84-kratno [povečanje] od trenutnega stanja. [Če to številko pomnožimo s 75 dolarji, bo cena [Solane] dosegla smešnih 363 dolarjev.

  Med trenutnim pisanjem se je z delnico Solana trgovalo po ceni 69,31 dolarja. Doseganje cene 363 dolarjev bi pomenilo izjemno 423-odstotno podražitev.

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..