Polygonov izzivalec pričakuje 50-odstotni razcvet in Cardano je pripravljen na vzpon

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

Analitik in trgovec Ali Martinez navaja, da so tehnični kazalniki za dva altcoina optimistični, medtem ko celotna tržna kapitalizacija kriptovalut dosega 19-mesečni vrh.

Martinez, začenši s konkurentom Polygona (MATIC) Optimism (OP), svoje sledilce na družbeni platformi X obvešča, da je ta kripto projekt 2. plasti Ethereuma na tridnevnem grafikonu razvil vzpenjajoči se vzporedni kanal in je trenutno v “načinu odkrivanja cene”.

Vzpenjajoči se vzporedni kanal se pojavi, ko je cena sredstva omejena s tremi vzporednimi linijami trenda. Gibanje pod osrednjo linijo kanala se na splošno obravnava kot medvedje, medtem ko se gibanje nad njo obravnava kot bikovsko.

“S tem vzorcem v igri bi lahko OP usmerila svoje poglede na zgornjo mejo kanala in potencialno ciljala na vrednost okoli 6 USD.”

Raziščite tehnične kazalnike in analizo trga optimizma
Polygonov izzivalec – Optimizem (OP)

Od zadnje posodobitve je cena optimizma 3,81 USD, kar je približno 57 % nižje od ciljne vrednosti 6 USD.

Martinez, ki se je preusmeril na Cardano (ADA), ugotavlja, da je kriptovaluta, ki je po tržni kapitalizaciji na osmem mestu, na svojem štiriurnem grafikonu vzpostavila simetrični vzorec trikotnika. Martinez namiguje, da bi lahko Cardano doživel vzpon, če mu bo uspelo utrditi trdno raven podpore nad 0,63 USD.

“Takšna poteza [trajno zaprtje svečnika nad 0,63 USD] bo sprožila preboj, ki bi lahko pripravil teren za rally ADA proti 0,78 USD.”

Cardano (ADA), ki je po tržni kapitalizaciji na osmem mestu, na štiriurnem grafikonu tvori simetrični vzorec trikotnika

Trenutno Cardano trguje po ceni 0,648 USD.

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake