Najboljše kriptovalute

  Najboljše P2P (Peer-to-Peer) izmenjave kriptovalut 2024

  V tem vodniku odkrivamo najboljše P2P kripto menjalnice 2024. Analiziramo njihove značilnosti za varno, uporabniku prijazno in inovativno trgovanje s kriptovalutami.

  Ne glede na to, ali ste novinec v kriptovalutah ali izkušen trgovec, vam bo naš vodnik pomagal najti popolno izmenjavo peer-to-peer, ki bo ustrezala vašim potrebam.

  Kazalo vsebine

  Seznam najboljših borz kriptovalut P2P

  P2P borze kriptovalut imajo posebne značilnosti. Nekatere so najboljše zaradi varnosti, druge imajo veliko možnosti, odlično uporabniško izkušnjo ali nove zamisli za trgovanje.

  1. Nexo je digitalna platforma, kjer lahko investirate v kripto posojila z le 1 $. Povezuje posojilojemalce z investitorji, ki jim lahko neposredno posodijo denar.
  2. Crypto.com ima nizke provizije in je enostaven za uporabo. Za tiste, ki želijo trgovati z večjimi zneski, ima Crypto.com posebno storitev, imenovano portal za trgovanje na prostem trgu (OTC) z ugodnimi obrestnimi merami.
  3. Bitfinex je platforma, na kateri lahko ljudje neposredno trgujejo z bitcoini, ameriškimi dolarji, evri in različnimi vrstami Tetherja, vključno s Tether Gold (XAUt).
  4. OKX je vrhunska borza P2P, na kateri lahko ljudje neposredno trgujejo s kriptovalutami. Na njej ni posrednika, zato imajo uporabniki večji nadzor nad svojimi posli in cenami.
  5. BazaCoinbase je znana predvsem po svojih rednih storitvah trgovanja. Ima pa tudi možnosti izmenjave kriptovalut peer-to-peer, zaradi česar je dobra izbira za ljudi, ki iščejo izmenjave kriptovalut peer-to-peer.
  6. Binance je odlična izmenjava kriptovalut peer-to-peer. Podpira številne kriptovalute in je enostavna za uporabo.
  7. KuCoin odlikujejo nizki stroški in širok nabor kriptovalut. Je najboljša izbira za vse, ki iščejo stroškovno učinkovito in raznoliko trgovalno izkušnjo.
  8. Bybit ponuja veliko različnih kriptovalut. Ljudem je všeč zaradi svojih domiselnih orodij za trgovanje in hitre pomoči strankam.
  9. HTX (Huobi) je znan po tem, da je zanesljiv in je ena najboljših platform za medsebojno trgovanje s kriptovalutami.
  10. OpenPeer se je odprl leta 2022 in je namenjen izmenjavi kriptovalut, pri čemer ustvarja decentralizirano in odprtokodno. Namenjen je tistim, ki imajo raje bolj skupnostno usmerjen pristop k trgovanju P2P.
  11. Gate.io je prepoznaven po obsežnem seznamu podprtih kriptovalut in je pogosto uvrščen med najboljše kriptosvetovalnice P2P.
  12. Paxful ponuja enostaven za uporabo vmesnik in široko paleto plačilnih možnosti. Je najboljša izbira za globalne uporabnike, ki iščejo izmenjavo kriptovalut peer-to-peer.
  13. Uniswap je orodje DeFi, ki omogoča enostavno zamenjavo različnih kriptovalut v omrežju Ethereum, ne da bi potrebovali posrednika.

  Recenzije najboljših borz P2P

  Nexo

  Nexo je platforma, kjer lahko kupite, zamenjate in hranite Bitcoin in številne druge kriptovalute. Ponuja več kot 500 trgovalnih parov in omogoča trgovanje z več kot 70 vrstami digitalnih valut brez zaračunavanja provizij.

  Nexo borza kriptovalut z nizkimi pristojbinami.

  Platforma ima preproste možnosti trgovanja, vključno z možnostmi zamenjave, sprožilne zamenjave in okrepitve. Nexo uporabnikom omogoča tudi neposredno medsebojno trgovanje z uporabo žetonov NEXO.

  P2P pristojbine: Pristojbine se ne zaračunavajo

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 70 / Fiat: 3

  Prednosti:

  • Posvečeni računi IBAN.
  • Več kartic brez strogih omejitev.
  • Brezstično plačevanje prek Google Pay ali Apple Pay.
  • Uporabniku prijazna aplikacija.
  • Množica denarnic za BTC, ETH, USDC, USDT in TRX.

  Proti:

  • Nekatere funkcije niso na voljo v nekaterih regijah
  • Za najboljše cene je potrebno imeti NEXO

  Crypto.com

  Crypto.com borza je uporabniku prijazna za ljudi, ki si želijo posoditi ali izposoditi denar. Posojilodajalci lahko izberejo obdobje izposoje 7, 14 ali 28 dni, določijo svoje obrestne mere in uporabijo funkcijo, ki samodejno ponovno posodi njihov denar pod enakimi pogoji. Posodijo lahko toliko posojil, kolikor jih želijo.

  Crypto.com kripto denarnica.

  Kreditodajalci lahko uživajo v prilagodljivih obrestnih merah in posojila odplačujejo po delih brez dodatnih stroškov za predčasno odplačilo. Stroški, ki jih plačajo, se spreminjajo glede na to, koliko si izposodijo v primerjavi z vrednostjo svojega zavarovanja in če imajo kriptovaluto CRO. Hkrati imajo lahko do tri posojila.

  P2P pristojbine: Pristojbine se ne zaračunavajo

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 350+ / Fiat: 20+

  Prednosti:

  • Vmesnik je enostaven za uporabo, grafikoni pa so jasni.
  • Priročne možnosti za dodajanje in dvigovanje denarja.
  • Vračilo denarja in popusti.
  • Nahranilnik in nagrade za trgovanje.

  Slabosti:

  • Pristojbina za popravilo tega ni določena; spreminja se.

  Bitfinex

  Bitfinex je začel delovati leta 2012. Sprva je bil Bitfinex mesto, kjer so lahko ljudje med seboj trgovali z bitcoini. Zdaj lahko ljudje trgujejo tudi z drugimi vrstami kriptovalut.

  Bitfinex borza kriptovalut z nizkimi pristojbinami.

  Bitfinex je znan po tem, da je profesionalna trgovalna platforma, ki lahko opravi veliko poslov hkrati. Ponuja različne načine trgovanja, kot so neposredna zamenjava valut, uporaba izposojenega denarja za trgovanje, posojanje denarja drugim in trgovanje z izdelki na podlagi prihodnje cene kriptovalut.

  Bitfinex je velik glede količine bitcoinov, ki jih ima v svoji digitalni denarnici. Je druga največja na svetu in ima približno 400.000 BTC.

  Provizije P2P: 0,25 %

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 170+ / Pari: 470+

  Prednosti:

  • Mnogo možnosti trgovanja, vključno s trgovanjem s kritjem, izvedenimi finančnimi instrumenti in trgovanjem na prostem trgu.
  • Nizke provizije za trgovanje v primerjavi z drugimi borzami.
  • Napredna orodja za trgovanje, kot so vrste naročil, izdelava grafikonov in dostop do API.
  • Mobilna aplikacija za trgovanje na poti.

  Sprotnosti:

  • V preteklosti je prišlo do kršitev varnosti.
  • Omejena podpora strankam.

  OKX

  OKX je uporabniku prijazna borza kriptovalut z brezplačnim trgovanjem P2P. Zaradi hitrega postopka KYC se lahko enostavno prijavite in hitro začnete trgovati. OKX zagotavlja varnost vaših kriptovalut, saj med trgovanjem uporablja skrbništvo in sredstva sprosti šele, ko prodajalec potrdi plačilo. Zaradi tega je trgovanje pri OKX varno za vse.

  OKX Borza kriptovalut z nizkimi pristojbinami.

  Plačila P2P: Plačila se ne zaračunavajo

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 320+ / Pari: 530+

  Prednosti:

  • Prijava in trgovanje po hitrem preverjanju KYC sta preprosta.
  • Tvoje trgovanje s kriptovalutami je zaščiteno s storitvijo skrbništva, dokler prodajalec ne potrdi plačila.

  Slabosti:

  • Malo kriptovalut, med katerimi lahko izbirate za trgovanje P2P.
  • Tržišča P2P na borzi OKX morda ne bodo tako zasedena kot promptni trgi ali terminske pogodbe.
  • Uporabniki v ZDA in Kanadi zaradi pravil in predpisov ne morejo uporabljati storitve OKX.

  Baza kovin

  Coinbase ponuja varen način upravljanja digitalnih sredstev. Ima močan varnostni program, ki skrbi za varnost naložb strank. Če potrebujete pomoč, se lahko v določenih urah pogovarjate z virtualnim pomočnikom ali osebo v živo. Dodajanje denarja iz vaše banke v Coinbase je brezplačno.

  coinbase-p2p-crypto-exchange

  V Združenem kraljestvu lahko denar iz svoje banke v Coinbase prenesete brez stroškov. Platforma vam omogoča trgovanje s kriptovalutami, kot sta bitcoin in ethereum, skupaj z 10 različnimi sredstvi.

  Plačila P2P: 1 %

  Podprte valute: Kriptovalute: 254 / Fiat: 3

  Prednosti:

  • Hitri kripto izplačila.

  Slabosti:

  • Višje pristojbine kot druga mesta za trgovanje s kriptovalutami.
  • Obračunava omrežne pristojbine Ethereum plus 3% za posle.

  Binance

  Binance Trgovanje P2P omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo neposredno drug z drugim z uporabo kriptovalut in običajnega denarja. Uporaba je preprosta: kupci lahko hitro najdejo, kar želijo, prodajalci pa lahko brez težav najdejo kupce.

  Binance kripto borza z nizkimi pristojbinami.

  Najbolje je, da Binance za to storitev ne zaračunava nobenih pristojbin. Ponuja veliko različnih kriptovalut in valut, zato je na voljo veliko možnosti.

  Za varnost Binance zaklene kriptovaluto, dokler prodajalec ne prejme plačila. Prav tako pomagajo trgovcem pri medsebojni komunikaciji in nudijo dobro podporo strankam, če se pojavijo kakršne koli težave. Zaradi tega je trgovanje na Binance P2P poceni, varno in uporabniku prijazno.

  Plačila za P2P: Brez zaračunanih nadomestil

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 380+ / Pari: 1200

  Prednosti:

  • Pogovori se s kupcem ali prodajalcem in nekom iz skupine za pomoč uporabnikom Binance.
  • Preverjanje s prepoznavo obraza vključuje nekaj korakov.

  Slabosti:

  • V nekaterih državah je lahko omejen.

  KuCoin

  KuCoin Platforma P2P je odlična za trgovanje s kriptovalutami. Za začetek morate le preveriti svojo identiteto in telefonsko številko. Aplikacija je enostavna za uporabo, saj vam omogoča, da hitro izberete svoj najljubši denar in kriptovalute. Ogledate si lahko seznam trgovcev, ki vam bodo pomagali pri odločitvi.

  najboljše-p2p-kripto-menjalnice-kucoin

  P2P posli na portalu KuCoin so brezplačni. Platforma med trgovanjem varuje vaš denar in deluje z mnogimi različnimi vrstami denarja in kriptovalutami.

  P2P provizije: Provizije se ne zaračunavajo

  Podprte valute: Kriptovalute: 5 / Fiat: kriptovalute: 5 / Fiat: 40

  Prednosti:

  • Lahka uporaba izmenjave P2P v aplikaciji KuCoin
  • KuCoin zagotavlja varne prenose sredstev
  • Poslujte samo s preverjenimi trgovci s premoženjem KuCoin
  • Za trgovanje P2P ni pristojbin

  Proti:

  • Trgovanje neposredno z drugimi (P2P) je lahko bolj zapleteno kot uporaba kripto borze.
  • Če potrdite napačno transakcijo, lahko izgubite svoj denar.
  • Trgovanje z ljudmi zunaj spletnega mesta KuCoin je lahko tvegano.

  Bybit

  Bybit izstopa med borzami kriptovalut P2P zaradi enostavne uporabe in širokega nabora možnosti trgovanja. Ponuja brezplačno pretvorbo med 4 kriptovalutami in 62 fiat valutami, vključno z USD. Začetek je preprost s hitro prijavo in postopkom KYC.

  Bybit kripto borza z nizkimi pristojbinami.

  Platforma Bybit je uporabniku prijazna. Omogoča objavo oglasov za nakup ali prodajo kriptovalut in hitro izvedbo transakcij. Če se pojavijo kakršne koli težave, vam je Bybitova podpora pripravljena pomagati. Zato je platforma Bybit varna in priročna izbira za trgovanje s kriptovalutami P2P.

  Plačila za P2P: Brez zaračunanih nadomestil

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 4 / Fiat: 62

  Prednosti:

  • Za trgovanje med osebami ni pristojbin
  • hitra potrditev nakupov in prodaj v največ 15 minutah
  • Uporablja veliko različnih vrst denarja

  Slabosti:

  • Spot trgi ponujajo več denarja in sredstev za trgovanje kot ta platforma.
  • Trgujte hitro, sicer bo vaša transakcija morda preklicana.
  • Za varnost vedno trgujte na platformi Bybit, da preprečite prevare.

  HTX (Huobi)

  Ustanovitev računa HTX in izpolnitev KYC sta preprosta, kar vam omogoča, da hitro začnete trgovati. Podpira široko paleto 6 kriptovalut in 74 fiat valut. HTX ponuja enostaven postopek trgovanja s 40-minutnim oknom, ki zagotavlja pravočasne transakcije.

  best-p2p-trading-platform-huobi

  Za trgovanje P2P na HTX ni nobenih pristojbin ali provizij, zato je stroškovno učinkovito. Če se pojavijo kakršne koli težave, je njihova podpora strankam pripravljena pomagati. Njihova podpora za več verig blokov prav tako povečuje prilagodljivost, zato je uporabniku prijazna in varna možnost za trgovanje s kriptovalutami P2P.

  Plačila za P2P: Brez zaračunanih nadomestil

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 6 / Fiat: 74

  Prednosti:

  • Za posle P2P ni pristojbin ali provizij
  • Podprtih je več verig blokov
  • enostavna vzpostavitev in postopek KYC

  Proti:

  • Transakcije je treba preveriti v 40 minutah, da se prekličejo.
  • Majši obseg trgovanja v primerjavi z običajnimi trgi.
  • Posredotočenost na azijske trge.

  OpenPeer

  OpenPeer je kripto menjalnica P2P, ki omogoča trgovanje neposredno iz denarnic, kot sta Metamask ali Trust Wallet. To je cenejše, ker ni posrednikov, poleg tega pa imate večji nadzor nad svojim denarjem. Vaša sredstva so na varnem s posebno pogodbo, ki deluje kot depozit.

  Openpeer-p2p-crypto-exchange.

  Ta platforma se ukvarja predvsem s Tetherjem (USDT) in prodajalcem zaračuna le 0,3-odstotno provizijo. Odlična je za prebivalce držav, kot so Nigerija, Gana, Indija in Brazilija, saj podpira njihove lokalne valute in načine plačevanja. Pri OpenPeerju v celoti nadzorujete svoj denar, zato je trgovanje varno in cenovno dostopno.

  Plačila P2P: 0,3 %

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 8 / Fiat: 122

  Prednosti:

  • Za trgovanje uporabljajte denarnice, kot sta Metamask ali Trust Wallet.
  • Dobro za uporabnike v krajih, kot sta Nigerija in Indija.
  • Deluje z različnimi vrstami denarja in načini plačevanja.
  • Primeren tako za majhne kot velike medsebojne posle.
  • Zaračunava 0,3-odstotno provizijo za posle.
  • Za uporabo platforme za trgovanje lahko prejmete nagrade.

  Slabosti:

  • Podpira samo USDT na Ethereumu, Binance Smart Chain in drugih EVM omrežjih.
  • Nova platforma z omejeno likvidnostjo v nekaterih valutah.

  Gate.io

  Gate.io Borza kriptovalut P2P je odlična zaradi enostavne uporabe in možnosti trgovanja. Podpira trgovanje s 4 priljubljenimi kriptovalutami s 36 različnimi fiat valutami. Izstopajoča funkcija je, da lahko uporabniki na platformi preprosto postanejo trgovci, kar jim omogoča prodajo kriptovalut za fiat.

  Gate-io-p2p

  Ta vključuje ugodnosti, kot sta prilagajanje profilov in pridobivanje prepoznavnosti za zanesljivo trgovanje. Gate.io gosti tekmovanje v trgovanju za aktivne trgovce z velikimi nagradami. To je odlično za ljudi, ki želijo trgovati z veliko kriptovalutami z drugimi.

  Provizije P2P: 0 %

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 4 / Fiat: 36

  Prednosti:

  • Brezplačno trgovanje P2P na Gate.io.
  • Enostaven KYC za uporabnike in trgovce.
  • Uporabniki lahko postanejo trgovci za dodatne nagrade.

  Slabosti:

  • P2P izmenjava ponuja le 4 kriptovalute.
  • Nima ameriške licence za delovanje.
  • Varujte se pogostih goljufij; Gate.io uporabljajte samo na uradni platformi.

  Paxful

  Paxful je izmenjava peer-to-peer, ki se je začela leta 2015. Ukvarja se predvsem z bitcoini, eterijem, kovanci USD in tetherjem. Paxful se razlikuje po tem, da vam omogoča plačevanje na več kot 350 načinov, vključno s storitvami Apple Pay, PayPal in bančnimi prenosi. Uporabite lahko celo darilne kartice iz krajev, kot je Amazon.

  Platforma Paxful-p2p-trading-platform.

  Spletno mesto je enostavno za uporabo za začetnike. Ima filtre, ki vam pomagajo hitro najti prave prodajalce. Nakup na Paxfulu ne stane nič, vendar morajo prodajalci plačati 1 % pristojbino. Zaradi te pristojbine so njihove cene morda nekoliko višje kot na drugih podobnih spletnih mestih.

  P2P pristojbine: 1 %

  Podprte valute: Kriptovalute: podpirajo valute: kriptovalute: 4 / Fiat: 153

  Prednosti:

  • Omogoča trgovanje z več kot 350 načini plačila, kot so darilne kartice.
  • Kupci trgujejo brezplačno, brez provizij.

  Proti:

  • Podprti so samo Bitcoin, ETH, Tether in USD Coin.
  • Prodajalci zaračunajo 1% provizijo.

  Uniswap

  Uniswap je priljubljena platforma, kjer lahko trgujete z različnimi kriptovalutami neposredno z drugimi. Za trgovanje ne uporablja posrednikov ali zapletenih sistemov. Trgujete lahko, ne da bi razkrili svoje osebne podatke, in ne potrebujete prisotnosti druge osebe, ko izmenjujete žetone.

  Uniswap-p2p-izmenjava

  Platforma uporablja sistem, ki omogoča enostavno, poceni in zasebno trgovanje. Uniswap je znan po tem, da ljudem omogoča posojanje njihovih kriptovalut. Ko to storijo, postanejo del sklada, ki pomaga drugim pri trgovanju.

  V zameno dobijo del provizij za trgovanje, kot da bi zaslužili nekaj dodatnega denarja. Ne pozabite le, da je Uniswap namenjen samo trgovanju s kriptovalutami in ne z običajnim denarjem, kot so dolarji ali evri.

  Plačila P2P: 0,3 %

  Podprte valute: Kriptovalute: Kriptovalute: 1255 / Fiat: kriptovalute: 1255 / Fiat: 0

  Prednosti:

  • Vrhunska platforma za zaslužek s posojanjem kriptovalut.
  • Ne potrebujete preverjanja identitete; trgujte, ne da bi delili osebne podatke.
  • Deluje z vrhunskimi žetoni ERC20.
  • V celoti decentraliziran z avtomatiziranimi pogodbami in brez centralnega nadzora.

  Proti:

  • Trgovalna provizija v višini 0,3 % je višja od povprečja.

  Za uporabo borz kriptovalut P2P

  P2P borze kriptovalut zagotavljajo več ključnih prednosti pri trgovanju s kriptovalutami:

  Decentralizirana borza

  P2P kripto menjalnice delujejo decentralizirano, kar pomeni, da pri njih ne sodeluje noben osrednji organ ali posrednik. To zmanjšuje tveganje cenzure, goljufij in posameznih točk odpovedi, saj se sistem ne zanaša na osrednji strežnik ali subjekt.

  Direktno trgovanje

  Uporabniki na borzah P2P trgujejo neposredno drug z drugim ter sami določajo cene in pogoje. Ta medsebojni pristop lahko privede do bolj konkurenčnih cen. Uporabnikom omogoča, da najdejo trgovalne partnerje, ki ustrezajo njihovim posebnim potrebam.

  Hitre transakcije

  Transakcije na platformah P2P je mogoče hitro opraviti brez posrednikov. Ko se stranke dogovorijo o trgovanju, se lahko izmenjava sredstev izvede skoraj takoj, odvisno od verige blokov.

  Nizke provizije

  Izmenjalnice P2P imajo pogosto nižje pristojbine kot tradicionalne centralizirane izmenjave. Običajno zaračunavajo manjše pristojbine za transakcije, saj jim ni treba vzdrževati drage infrastrukture ali plačevati velikega števila zaposlenih.

  Podpora za več platform

  Mnoge borze kriptovalut P2P podpirajo različne platforme, vključno s spletnimi brskalniki, mobilnimi aplikacijami in včasih tudi namiznimi aplikacijami. To uporabnikom omogoča, da lahko trgujejo od koder koli in iz katere koli naprave.

  Zasebnost

  Burze P2P od svojih uporabnikov običajno zahtevajo manj osebnih podatkov kot centralizirane borze. Nekatere morda ne zahtevajo preverjanja KYC (poznaj svojo stranko). To omogoča večjo zasebnost in anonimnost transakcij.

  Kako izbrati najboljšo borzo P2P?

  Izbira najboljših borz kriptovalut P2P zahteva temeljit premislek. Upoštevajte različne dejavnike, kot so varnost, enostavnost uporabe in zanesljivost.

  Izbira kriptografskih borz p2p.

  Skladnost z zakonodajo

  Izberite borzo, ki spoštuje finančne predpise, vključno s politikami poznavanja strank (KYC) in preprečevanja pranja denarja (AML). To dokazuje zavezanost platforme zakonitemu poslovanju in varnosti uporabnikov.

  Regionalna razpoložljivost

  Preverite, ali je borza na voljo v vaši državi ali regiji. Lokalni predpisi lahko omejijo dostop ali vplivajo na vašo možnost dviga sredstev na lokalni bančni račun.

  Mnenja uporabnikov

  Preučite, kaj drugi uporabniki pravijo o svojih izkušnjah z menjalnicami. Poiščite ocene na več platformah in upoštevajte tako pozitivne kot negativne povratne informacije. Visoke ocene in pozitivni pregledi so lahko dober znak zaupanja vredne in uporabniku prijazne platforme.

  Službe za izmenjavo

  Pri poslih P2P je pomembno, da sta kupec in prodajalec na varnem. Storitev skrbništva hrani denar ali predmete, dokler vsi ne izpolnijo dogovora, in tako pomaga preprečevati prevare.

  Proces preverjanja

  Poznajte postopek preverjanja, ki ga zahteva borza. Nekatere borze lahko zahtevajo obsežno dokumentacijo zaradi skladnosti z regulativnimi zahtevami, medtem ko druge nudijo več zasebnosti. Razmislite o svoji stopnji udobja pri posredovanju osebnih podatkov.

  Izobraževalni viri

  Dobre borze P2P pogosto zagotavljajo izobraževalno gradivo, ki uporabnikom pomaga razumeti trgovanje P2P, najboljše varnostne prakse in navigacijo po platformi. To je še posebej koristno za začetnike.

  Dostopnost mobilne aplikacije

  Preverite, ali borza ponuja mobilno aplikacijo za trgovanje na poti. Zaradi uporabniku prijazne mobilne aplikacije je lahko trgovanje P2P bolj priročno in dostopno.

  Vključevanje skupnosti

  Aktivno sodelovanje s skupnostjo je lahko znak odzivne in k strankam usmerjene borze. Poiščite forume, prisotnost v družabnih medijih ali drugih platformah, kjer borza sodeluje s svojimi uporabniki.

  Politika o izplačilih in provizijah

  Poznajte politiko borze glede omejitev izplačil, pristojbin in časov obdelave. Nekatere borze imajo lahko dnevne ali mesečne omejitve izplačil, kar lahko vpliva na vašo strategijo trgovanja.

  Zavarovalno kritje

  Ugotovite, ali ima borza zavarovalno kritje za zaščito sredstev uporabnikov pred morebitnimi kršitvami varnosti ali krajo. Zavarovanje lahko zagotovi dodatno raven varnosti in miru.

  Konec o borzah P2P

  V [letu] je na voljo veliko različnih P2P menjalnic kriptovalut, med katerimi lahko izbirate. Vsaka od njih je zasnovana za različne potrebe. Coinbase je na primer znana po močni varnosti, Uniswap pa po inovativnosti.

  Ne glede na to, kaj iščete – ali gre za nizke provizije, platformo, enostavno za uporabo, ali različne kriptovalute – lahko najdete borzo, ki ustreza vašim potrebam. Ker se trg kriptovalut spreminja, bodo te borze pomembne za prihodnost trgovanja z digitalnim premoženjem.

  Ker se trg kriptovalut spreminja, je razumevanje kaj je kripto borza in izbira najboljše borze bistveno za trgovanje z digitalnim premoženjem.

  Pogosto zastavljena vprašanja

  Katera kriptovaluta P2P je najbolj varna?

  Coinbase je znana po svojem varnem okolju pri trgovanju s kriptovalutami P2P.

  Katera borza je najboljša za P2P?

  Binance izstopa po svojih možnostih neposrednega trgovanja, brez provizij in robustni platformi pri trgovanju s kriptovalutami P2P.

  Kaj je P2P na borzi kriptovalut?

  P2P na borzi kriptovalut se nanaša na trgovanje peer-to-peer, kjer uporabniki neposredno kupujejo kriptovalute P2P drug z drugim brez vpletenosti posrednikov.

  Katera je največja kripto platforma P2P?

  Binance je ena največjih kriptoplatform P2P, ki ponuja široko paleto kriptovalut in fiat valut.

  I je trgovanje P2P varno?

  Trgovanje P2P je lahko varno, če uporabljate ugledne platforme z varnostnimi ukrepi, kot so skrbniške storitve, vendar pri trgovanju vedno ravnajte previdno in skrbno.

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..