Najboljše kriptovalute
  Najboljše kriptovalute

   MicroStrategy načrtuje 500 milijonov dolarjev konvertibilnih obveznic za povečanje imetja bitcoinov

   MicroStrategy, podjetje za poslovno obveščanje, ki kotira na borzi Nasdaq, je objavilo namero, da bo ponudilo 500 milijonov dolarjev zamenljivih prednostnih obveznic. Izkupiček od te ponudbe bo uporabilo za nakup dodatnih bitcoinov in podporo drugim podjetniškim pobudam.

   Te obveznice bodo nezavarovane in bodo uvrščene med prednostne obveznosti podjetja MicroStrategy. Obresti se bodo plačevale dvakrat letno, natančneje 15. junija in 15. decembra, od 15. decembra 2024 dalje. Obveznice bodo zapadle leta 2032.

   Zaključek te ponudbe je odvisen od tržnih pogojev, zato ni nobene gotovosti glede časa ali pogojev zaključka.

   Poleg tega se lahko družba od dvajsetega junija 2029 naprej odloči, da bo glede na določene pogoje odkupila del ali vse obveznice za gotovino.

   Zasebna ponudba bo na voljo posameznikom, ki so v skladu s pravilom 144A Zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933 uvrščeni med kvalificirane institucionalne kupce.

   Podjetje MicroStrategy ima trenutno v lasti 214.400 BTC v vrednosti več kot 14 milijard dolarjev, s čimer je največji imetnik bitcoinov med javno kotirajočimi podjetji.

   Podjetje je svojo strategijo pridobivanja bitcoinov začelo leta 2020, ko je kriptovaluto sprejelo kot rezervno sredstvo. S to strateško potezo je podjetje MicroStrategy postalo pomemben akter na trgu kriptovalut.

   Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..