Top kriptografija

  Kdaj bo vrednost altcoinov dosegla 1 bilijon dolarjev? Strokovnjak za kriptovalute opušča napoved

  Med prevladujočim okrevanjem širšega sektorja kriptovalut segment altcoinov ni nobena izjema na tej poti navzgor. Trenutno je tržna kapitalizacija altcoinov trdno nad ključnim pragom, kar ni ušlo pronicljivemu očesu kriptoanalitika Michaëla van de Poppeja.

  Po njegovih ugotovitvah, ki jih je razložil v obsežnem prispevku z dne 30. januarja, je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut, brez Bitcoina (BTC), presegla pomemben mejnik 675 milijard dolarjev. Van de Poppe je optimističen glede trajektorije in pričakuje, da se bo v naslednjih dveh do štirih mesecih vztrajno gibal navzgor proti želeni meji 1 bilijona dolarjev ali morda celo presegel 1,25 bilijona dolarjev.

  Najmočnejši altcoini

  Van de Poppejeva opažanja se poglabljajo v dinamiko trga altcoinov in poudarjajo omembe vreden premik, saj uspešno ponovno osvaja 200-tedensko drsečo sredino (MA) in spreminja nekdanji upor pri približno 675 milijardah dolarjev v podporni temelj. Ta strateški manever je pripravil teren za trend naraščanja, pri čemer so naslednje ravni odpora

  ki jih je opredelil strokovnjak za trgovanje s kriptovalutami, so postavljene pri približno 1 bilijonu oziroma 1,257 bilijona dolarjev.

  V tej dinamični pokrajini altcoinov nekatere kriptovalute kažejo večjo odpornost in moč kot druge. Zgleden primer je kriptovaluta Polygon (MATIC), ki izkazuje robustne tehnične in temeljne kazalnike. Kljub temu da se je v preteklem letu soočal z izzivi, namerava MATIC podvojiti svojo ceno, pri čemer cilja na razpon med 1,25 in 1,50 dolarja.

  Poleg tega je Ethereum (ETH), vodilni altcoin po tržni kapitalizaciji, nedavno dosegel mejnik, saj je prvič po oktobru 2022 presegel Bitcoin. Hkrati povečana aktivnost na trgu izvedenih finančnih instrumentov za Ethereum kaže na morebitno preusmeritev kapitalskih tokov, kot je opisano v najnovejšem poročilu družbe Glassnode.

  Trg altcoinov je v velikem obsegu izjemno odporen, kar potrjuje van de Poppejeve pozitivne napovedi glede prihodnjih dobičkov. Vendar je treba opozoriti, da je pokrajina kriptovalut dinamična in podvržena hitrim spremembam. Zato preudaren pristop vključuje izvedbo temeljite raziskave pred sprejetjem naložbenih odločitev.

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..