Top kriptografija

  Crypto Insider v treh urah spremenil $1,000 v $1 milijon

  Rally na trgu kriptovalut 2024 je pokazal tipične znake bikovskega trga. Ti vključujejo izdaje novih kovancev, novo rekordno vrednost bitcoina in številne zgodbe o hitrem pridobivanju bogastva.

  Ena od nedavnih zgodb o uspehu se je pojavila 6. junija. Podatki družbe Solscan so razkrili, da je nekdo z notranjimi informacijami kupil več kot 190 milijonov žetonov Hulkamania (HULK). To je predstavljalo 19 % celotne ponudbe in je stalo le 7,1 solana (SOL), ki je bil takrat vreden 1.200 USD.

  V treh urah je notranji uporabnik žetone HULK prodal za več kot 5.760 SOL, kar je skoraj 1 milijon dolarjev. Ta posel je prinesel več kot 81.000-odstotni donos, s čimer se je naložba povečala za približno 812-krat, navaja Lookonchain.

  Ta množična prodaja je ceno žetona HULK zrušila za približno 85 %.

  Množična prodaja denarja je ceno žetonov HULK znižala za približno 85 %

  Token je še naprej padal, skrivnost pa se je še poglobila, ko je Hulk Hogan na Instagramu izjavil, da je bil njegov račun X vdrt. Oboževalce je pozval, naj ignorirajo vse objave, povezane s kriptovalutami.

  Solana še naprej privablja nove projekte

  Leta 2024 je bila Solana priljubljena veriga blokov za nove kriptovalute. Zaradi svojega doslednega časa delovanja, skalabilnosti in stroškovne učinkovitosti je privlačna. Tudi žeton Solana (SOL) je požel precejšnje navdušenje.

  Konec leta 2023 je cena SOL poskočila s približno 20 dolarjev oktobra na več kot 100 dolarjev do novega leta. Njegova uspešnost se je nadaljevala tudi v letu 2024 in je danes dosegla 171,76 USD. Ta rast odraža 69-odstotno povečanje od začetka leta do danes.

  Cena SOL je poskočila s približno 20 USD na več kot 100 USD

  Vzponi in padci na bikovskem trgu kriptovalut

  Kljub številnim uspešnim trgovanjem je previdnost na trgu kriptovalut še vedno ključnega pomena. Na bikovskem trgu leta 2024 je bilo opaziti tudi veliko nezgod in prevar.

  Na primer, član ekipe, ki stoji za meme kovancem Slerf (SLERF), je kmalu po lansiranju po nesreči zažgal naložbe v vrednosti 10 milijonov dolarjev. Medtem se je zdelo, da je ekipa, ki stoji za družbo CondomSol, izvedla klasično vlečenje preproge.

  Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..