Top kriptografija
  Top kriptografija

   Bogat oče, reven oče Avtor napoveduje, da se bo Bitcoin povzpel na 350 tisoč dolarjev

   Znani avtor osebnih financ Robert Kiyosaki meni, da bo Bitcoin do 25. avgusta 2024 dosegel 350.000 dolarjev. Avtor knjige „Bogati oče, revni oče“ je vedno podpiral Bitcoin kot zanesljivo alternativo tradicionalnemu denarju.

   V nedavni objavi je Kiyosaki napovedal, da bo Bitcoin dosegel 350.000 dolarjev zaradi pomanjkanja zaupanja v ameriške voditelje. Kritiziral je predsednika Bidena, finančno ministrico Janet Yellen in predsednika Fed Jeroma Powella ter jih označil za „tri klošarje v resničnem življenju“ in izrazil prepričanje o njihovi nesposobnosti.

   Kiyosaki je svetoval nakup več bitcoinov za zaščito pred slabim gospodarskim upravljanjem. Pogosto je kritiziral politiko porabe in tiskanja denarja ameriške vlade pod vodstvom Bidna.

   Čeprav Kiyosaki dolgoročno verjame v Bitcoin, je njegov cilj 350.000 dolarjev v dveh mesecih zelo optimističen. Da bi Bitcoin do avgusta dosegel to ceno, bi se moral s trenutne ravni približno 71.000 USD povečati za več kot 380 %.

   Kljub temu Kiyosaki vidi potencial za močno rast Bitcoina in pravi, da njegova napoved „ni laž“. V začetku letošnjega leta je podprl dolgoročno napoved cene Bitcoina podjetja Ark Invest, ki je znašala 2,3 milijona dolarjev.

   Ta drzna napoved sledi skokovitemu porastu ameriških promptnih skladov ETF za Bitcoin, ki so v torek zabeležili drugi največji dnevni priliv doslej, in sicer več kot 880 milijonov dolarjev.

   Vedno večje sprejemanje bitcoinov v splošnem toku je okrepilo Kiyosakijeve napovedi. Z večjimi finančnimi središči, kot so Avstralija, Velika Britanija in ZDA, ki sprejemajo promptne Bitcoin ETF-je, se zaupanje povečuje.

   Čeprav se zdi 350.000 dolarjev do avgusta preveč optimistično, Kiyosaki verjame v potencial Bitcoina kot zaščite pred po njegovem mnenju slabimi vladnimi politikami. Vlagatelje poziva, naj še naprej kupujejo Bitcoin.

   Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..