Najboljše kriptovalute
  Najboljše kriptovalute

   Aplikacija Strike Bitcoin se začenja v Združenem kraljestvu: Odklepanje globalnih prenosov

   V Združenem kraljestvu je začela delovati aplikacija Strike za plačila Bitcoin Lightning. Ta razširitev prebivalcem Združenega kraljestva omogoča nakup, prodajo in prenos bitcoinov na svetovni ravni.

   Podjetje Strike, ki ga je ustanovil Jack Mallers, si s svojo mobilno aplikacijo, ki izkorišča moč omrežja Lightning, prizadeva, da bi Bitcoin postal dostopen in uporabniku prijazen. S to uvedbo v Združenem kraljestvu je Strike razširil svoj doseg na 100 držav po vsem svetu.

   Jack Mallers je izrazil zavezanost podjetja k povečanju sprejemanja Bitcoina in zagotavljanju svojih storitev po vsem svetu, kljub zapletenosti različnih predpisov. “Naše delo še zdaleč ni končano,” je poudaril.

   Za uporabo storitve Strike v Združenem kraljestvu morajo uporabniki opraviti kviz o Bitcoinu “ocena ustreznosti”, kot to določajo lokalni predpisi. Aplikacija vključuje tudi standardna opozorila o tveganjih, ki uporabnike obveščajo o morebitnih tveganjih.

   Uporabniki v Združenem kraljestvu lahko izkoristijo več funkcij, ki jih ponuja aplikacija Strike. Te funkcije vključujejo nakup Bitcoinov s takojšnjimi bančnimi prenosi, nastavitev ponavljajočih se nakupov za udobje in dvig Bitcoinov v samopostrežne denarnice za večji nadzor.

   Aplikacija uporablja omrežje Lightning Network, ki omogoča takojšnja, neomejena in brezplačna plačila med uporabniki Strike po vsem svetu. To zagotavlja brezhibno izkušnjo pri nadnacionalnih prenosih in odpravlja trenja.

   Kljub temu da nekatera podjetja zapuščajo trg Združenega kraljestva, širitev podjetja Strike kaže na njegovo vero v potencial Bitcoina. Združeno kraljestvo kot šesto največje gospodarstvo na svetu predstavlja pomembne priložnosti za rast in sprejetje.

   Družba Strike si še naprej prizadeva, da bi Bitcoin postal dostopen tako vsakdanjim uporabnikom kot podjetjem po vsem svetu. Kljub temu, da se sooča z regulativnimi izzivi, značilnimi za posamezno regijo, si prizadeva za skladnost z lokalnimi zakoni, hkrati pa zagotavlja, da zagotavlja bistvene funkcije in storitve.

   Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..