Ali se bitcoin kitovci umikajo?

Analitično podjetje IntoTheBlock je izdalo opozorilo o bogatih vlagateljih v bitcoin (BTC), ki kažejo znake utrujenosti. Podjetje je na platformi družbenih medijev X objavilo, da so ti „kiti“ Bitcoina od marca letos izkoristili vsako priložnost za nakup več BTC ob padcih cen.

Vendar pa je podjetje IntoTheBlock opazilo spremembo v obnašanju teh velikih vlagateljev. Kiti, ki imajo več kot 1000 BTC, kažejo manjše zanimanje za nakup več Bitcoina med padci cen, zlasti ker kriptovaluta s težavo ohranja bikovski zagon nad ravnijo 60.000 USD.

Poleg tega IntoTheBlock poudarja, da se je neto tok velikih imetnikov, ki meri Bitcoine, ki se premikajo v in iz teh kitovskih denarnic z izračunom razlike med prilivi in odlivi, od marčevskega vrhunca znatno zmanjšal.

„Whales“ kupujejo potop, vendar ali se njihovo prepričanje zmanjšuje?
Naslovi, ki imajo več kot 1.000 BTC, so se v zadnjih mesecih močno kopičili, zlasti med padci.
Cene so se kmalu po vsaki akumulaciji zvišale.
Vendar upoštevajte, da je vsak skok akumulacije s strani teh imetnikov manjši od prejšnjega.
Ali bi to lahko pomenilo, da imajo kiti vedno manjši apetit po nakupu ob padcu?“

Vrednost Bitcoina znaša 62.671 USD

Po zadnji posodobitvi je vrednost bitcoina 62.671 dolarjev, kar kaže na 1,31-odstotno zmanjšanje v zadnjih 24 urah.

Analitično podjetje spremlja tudi Chainlink (LINK), decentralizirano omrežje orakljev v sektorju kriptovalut. Kljub nedavnim padcem njene cene se zdi, da udeleženci na trgu kopičijo LINK, kar kaže na kontrastno zaupanje vlagateljev v primerjavi z bitcoinom. IntoTheBlock domneva, da bi ta dejanja lahko nakazovala širše trende ali premike v strategijah vlagateljev na trgu kriptovalut.

„Kljub nedavnim cenovnim gibanjem podatki iz zadnjega meseca kažejo negativen neto tok z borz za LINK, kar kaže na kopičenje.
V tem obdobju je skupni neto odliv znašal skoraj 3,6 milijona LINK.“

LINK je vreden 14 dolarjev, kar je več kot 3,6-odstotni padec na dan.

V času pisanja članka je vrednost LINK-a znašala 14 USD, kar je za več kot 3,6 % manj kot danes.

Spoznajte Yano, našo strokovnjakinjo za kriptovalute z več kot sedmimi leti izkušenj. Ima obsežno znanje s področja tehnologije, zlasti na inovativnih področjih veriženja blokov in decentraliziranih financ. Yana je odlična pri pisanju podrobnih vodnikov, znanih kot bele knjige, in svetovanju o tokenomiki, ki ljudem pomaga razumeti, kako kriptoval ..