Top kriptografija

  2024 Bitcoin napovedi razkrili vrhunski strokovnjaki

  Leto 2024 naj bi bilo za bitcoin prelomno, saj vodilne osebnosti v svetu digitalnega premoženja izražajo optimizem glede njegove poti. Znani strokovnjaki, kot so Dan Tapiero, Raoul Pal in Tim Draper, so delili svoje “Bitcoinove napovedi za leto 2024”, v katerih so podrobno opisali svoje optimistične poglede na obete največje kriptovalute.

  Kazalo vsebine

  Napoved za bitcoin 2024: Dana Tapiera: optimistična perspektiva

  Cenjeni makro strateg in upravljavec skladov digitalnega premoženja Dan Tapiero, ponuja prepričljiv pogled na potencial Bitcoina v prihodnjem letu.

  Poudarja impresivno 160-odstotno rast Bitcoina od začetka leta do danes, kar kaže na močan zagon, ki se bo verjetno nadaljeval tudi v letu 2024. Tapiero poudarja, da ta zagon navzgor postavlja temelje za prelomno leto, in institucionalne vlagatelje prepriča, naj upoštevajo izjemen vzpon Bitcoina.

  Izjavil je: “V tem trenutku se je v Sloveniji pojavilo veliko število novih podjetij, ki so se odločila, da bodo v prihodnje sodelovala v tem projektu:

  “Kristalno jasno je, da je meteorski vzpon bitcoina v letu 2023 postavil temelje za izjemno leto 2024. Institucije, ki ne bodo upoštevale tega neprimerljivega sredstva, lahko z 0-odstotno izpostavljenostjo tvegajo svoj profesionalni položaj.”

  Potencial zlata in obrestne mere

  Poleg Bitcoina Tapiero opaža tudi obetavne trende pri zlatu, pri čemer predvideva bikovski vzorec cene v obliki skodelice in ročaja s potencialnim ciljnim razponom od 2.300 do 2.500 USD. Prepričan je, da bi lahko pričakovano znižanje obrestnih mer v kombinaciji s premiki od ameriškega dolarja dodatno spodbudilo rast zlata in Bitcoina.

  Dodal je še: “V prihodnosti se bo povečala tudi vrednost zlata in bitcoina:

  “Potencial zlata je osupljiv. Nedavna opazovanja kažejo na epsko rally, ki razblinja predstave o trojnem vrhu, v teku pa je formacija čaša in ročaj. Pričakovani padec obrestnih mer skupaj z diverzifikacijo stran od ameriškega dolarja lahko napoveduje ciljno območje med 2.300 in 2.500 dolarji.”

  Bitcoin Forecast 2024: Raoul Pal: napovedi za bitcoin, napovedi za leto 2019: napovedi za bitcoin, ocena strokovnjakov

  Tapierove pozitivne napovedi se ujemajo s pogledom nekdanjega vodstvenega delavca banke Goldman Sachs Raoula Pala. Palova analiza kaže, da bi lahko naraščajoča svetovna likvidnost leta 2024 bitcoin pognala nad 200.000 dolarjev, kar bi pomenilo pomemben premik v finančni krajini in poudarilo pomen izpostavljenosti bitcoinu za tradicionalne upravljavce skladov.

  Napoved za Bitcoin za leto 2024: Drzna napoved Tima Draperja

  Magnat tveganega kapitala Tim Draper se strinja s tem optimističnim mnenjem in napoveduje, da bo Bitcoin leta 2024 dosegel novo rekordno vrednost 250.000 USD. Draper poudarja, da so trenutni bikovski trendi pri Bitcoinu in drugih digitalnih sredstvih katalizatorji tega pričakovanega vzpona. Poleg tega poudarja vlogo stablecoinov kot vstopne točke za Bitcoin, pri čemer navaja njihovo stabilnost in prenosljivost. Draper predvideva scenarij, po katerem bo Bitcoin postal prednostna alternativa v času dolarskega upada, in izraža navdušenje nad pametnimi pogodbami ter pričakuje njihov transformativni vpliv na finančne sisteme in učinkovitejše gospodarstvo.

  Napoved za Bitcoin za leto 2024: Drzna napoved Tima Draperja

  Izjavil je: “Draper je prepričan, da bo v prihodnje v prihodnosti v prihodnje še bolj okrepil svojo dejavnost:

  “Sem velik ljubitelj pametnih pogodb. Komaj čakam na trenutek, ko bom lahko ves denar svojih vlagateljev zbral v Bitcoinu, ga ves vložil v Bitcoine, da bodo vsi plačevali svoje zaposlene in dobavitelje ter davke in vse ostalo [v Bitcoinu] in da bo vse to popolnoma obračunano, revidirano, brez računovodje, revizorja, knjigovodje, prenosnega agenta ali davčnega odvetnika. To novo gospodarstvo bo imelo veliko manj trenj. Mislim, da je to zelo razburljivo.”

  2024: Leto Bitcoina

  Če povzamemo, ta strokovna spoznanja napovedujejo svetlo prihodnost Bitcoina v letu 2024. Skupno mnenje teh strokovnjakov poudarja možnost znatnega povečanja vrednosti Bitcoina, ki ga bodo spodbujali njegova izjemna uspešnost, pozitivni trendi pri zlatu, pričakovani premiki obrestnih mer in spreminjajoče se svetovno finančno okolje.

  Ob približevanju letu 2024 te napovedi služijo kot dragoceni kazalniki za institucionalne in individualne vlagatelje ter izpostavljajo priložnosti na področju Bitcoina in zlata. Zdi se, da bo prihodnje leto prelomno in bo potencialno spremenilo naložbene strategije v sektorju digitalnega premoženja.

  Spoznajte Rahula Nambiampuratha iz Kerale v Indiji, usposobljenega samostojnega pisca, specializiranega za kriptovalute. Rahul je študiral finance na univerzi Sikkim Manipal. Je strokovnjak za kriptovalute, tehnologijo veriženja blokov, NFT in Web3, novo dobo interneta. Rahul je kriptovalute začel raziskovati leta 2014. Ima več kot pet let izk ..