10 najboljših kreditnih kartic Visa Crypto v letu 2022

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake

⚡️ Kaj je kartica kriptovalute?

Kartica s kriptovaluto je kreditna kartica, ki omogoča porabo tako fiat kot kriptovalute in prejemanje nagrad v slednji. Kriptovalute so virtualne valute, ki so v zadnjem času postale precej priljubljene. Bitcoin, ki je bil ustvarjen leta 2009, je najbolj znan, vendar obstaja več kot 4000 alternativnih kriptovalut.

⚡️ Ali je kriptovaluta kreditna kartica?

Kartica Visa Crypto.com Rewards je edinstvena kreditna kartica, namenjena navdušencem nad kriptovalutami. Vendar v resnici ne gre za kreditno kartico, temveč za predplačniško debetno kartico.

⚡️ Plačujem s kriptokartico?

Če želite opraviti nakup, odprite aplikacijo Crypto.com in na glavnem zaslonu izberite ikono nakupovalne košarice. Lahko pa uporabite tudi gumb “Plačaj” v orodni vrstici. 5. Po kliku na “Skeniraj” poskenirajte kodo QR za plačilo.

⚡️ Kako dvigniti denar iz Crypto?

Odprite aplikacijo Crypto.com.
Če še niste povezali želenega bančnega računa, se vam bo prikazalo pojavno okno z dvema možnostma: “Izberite “Izplačilo”. nIzberite “Izplačilo”.

https://youtu.be/R13cgt_GiXg
Kreditne kartice kriptovaluta

Tukaj je kratek pregled najbolj priljubljenih debetnih in kreditnih kartic s kriptovalutami ter njihovih značilnosti, ki vam bodo pomagale pri informirani odločitvi:

Zaradi številnih bančnih omejitev transakcij s kriptovalutami trenutno štejejo kripto debetne in kreditne kartice. Številne kartice so primerne za vsakodnevne uporabnike, saj delujejo kot kartice z nagradami, ki omogočajo vračilo denarja pri nakupih.

Kaj je kriptokartica?
Katera kriptokartica je boljša?

Na trgu je le nekaj kartic, ki omogočajo obrestovanje stanja kriptovalut. Skoraj vse pa vam omogočajo neposredno pretvorbo kriptovalut v fiat valuto in dvig na bankomatih ter plačevanje predmetov in storitev pri trgovcih, ki sprejemajo kartice Visa in MasterCard.

V kriptovaluti se denar zasluži. Denarnega povračila ne nakažejo takoj po nakupu, ampak ga lahko uporabite pozneje. Ne podpirajo vseh kriptovalut.

Ali obstaja kriptografska debetna kartica?
Ali lahko dobite kriptografsko kreditno kartico?

10 najboljših kreditnih in debetnih kartic za kriptovalute.

Tukaj je seznam kreditnih in debetnih kartic za kriptovalute:

 1. Crypto.com.
 2. Kartica Coinbase Visa
 3. Kreditna kartica BlockFi Bitcoin Rewards
 4. Kartica Wirex Visa
 5. Nexo
 6. Kriptovaluta Visa Crypterium kartica
 7. Kreditna kartica Sophie
 8. Kartica TenX Visa
 9. Kartica za porabo Visa
 10. Gemini kriptografska kreditna kartica
Ali je kriptokartica kreditna kartica?
Kako lahko plačam s svojo kriptokartico?

Crypto.com – Idealen odgovor za trgovce in ponavljajoče se kupce.

Od julija 2021 Crypto.com podpira več kot 100 kriptovalut za nakup in uporabo, z globalnim dosegom skoraj 10 milijonov ljudi. Uporabniki lahko dobijo do 8 % denarnega povračila za nakupe, če kriptovaluto porabijo prek njega z uporabo kovinske predplačniške kartice Visa. Kartica, ki jo podpira Visa

Kako lahko izplačam svoje bitcoine?
Kako dobim kartico Bitcoin?

Na kartico lahko poleg kriptovalute naložite tudi gotovino. Podjetje sprejema več kot 20 fiat valut. Uporabiti jo je mogoče na 40 milijonih lokacij po vsem svetu, vključno z maloprodajnimi trgovinami in bankomati, na katerih so prikazani simboli Visa. Združljiva je z več kot 1.000 saloni na 400 letališčih po vsem svetu. Z drugimi besedami, omogoča vam, da z rednim dohodkom napolnite denarnico z bitcoini ali drugimi kriptovalutami, nato pa predplačniško kartico uporabite za vsakodnevne nakupe.

Število kupljenih žetonov CRO, ki so shranjeni v denarnici s kriptovaluto, določa raven kartice. Uporabniki morajo opraviti preverjanje KYC.

Ali je kriptokartica com debetna kartica?
Kaj počne kriptografska kartica com?

Lastnosti:

 • Kriptoplačila sprejemajo Netflix, Spotify, Expedia, Lounge, Expedia, Airbnb in Prime.
 • Odvisno od kartice lahko na bankomatih brezplačno dvignete do 1.000 dolarjev gotovine.
 • Amex Gold je odličen zaradi ugodnosti denarnega povračila, vključno z 1 % do 8 % pri nakupih s kartico in CRO – žeton platforme crypto.com z vašo kartico.
 • Omogoča vam uporabo do 5 različnih oblik kartic z različnimi nagradami za zlaganje CRO in najvišjimi izplačili. Pet stopenj se giblje od 0 USD do 400 000 USD v zahtevah za zlaganje.
 • To je CMS v oblaku, ki vam omogoča upravljanje vseh vidikov trženjskega programa in ne zahteva stroškov vzdrževanja, ne glede na to, kako veliko ali majhno je vaše podjetje. Žetoni CRO so za imetnike brezplačni, mesečnih ali letnih stroškov pa ni.
 • Aplikacija je na voljo za prenos v operacijskih sistemih Android in iOS.
Katera je najboljša kartica za crypto com?
Ali ste dobili kartico s kriptografijo com?

Kartica Coinbase – zelo priporočljiva za velike vlagatelje, ki so navajeni poslovati z bankami.

Kartica Coinbase je predplačniška kartica, ki še ni bila izdana po vsem svetu, vendar bo strankam omogočala porabo vseh kriptovalut v njihovem portfelju in prejemanje nadomestila za vsak nakup. Kartica bo uporabnikom omogočila, da bodo lahko nakupe s kriptovalutami opravljali kjer koli. Uporabniki lahko pri nakupih z debetno kartico Visa zaslužijo do 4 % povračila denarja.

Kaj počne kartica Coinbase?
Ali lahko pri Coinbase dobim kartico?

Lastnosti:

 • Uporaba storitve ni plačljiva.
 • Kartica Visa deluje enako kot druge kartice Visa. Vso kriptovaluto samodejno pretvori v ameriške dolarje in omogoča nakupe pri trgovcih ter dvige gotovine na bankomatih z logotipom Visa.
 • Varnostne funkcije vključujejo preverjanje v dveh korakih, takojšnjo zamrznitev kartice, zaščito svetovnega razreda z preverjanjem v dveh korakih ter zaščito PIN ali brezstično dvigovanje denarja za zaščito kriptovalut.
 • Na voljo je mobilna aplikacija.
 • V mobilni aplikaciji si lahko ogledate račune, povzetke stroškov in takojšnja obvestila o transakcijah.
 • Pri nakupih blaga in storitev boste za vsak porabljen dolar s kartico prejeli 4 % kripto nagrad nazaj.
 • Pristojbina za pretvorbo kriptovalute v fiat znaša 2,49 odstotka prenesenega zneska v poslu, ki vključuje plačilo z bančno kartico ali PayPal.
Ali je kartica Coinbase dobra?
Ali je kartica Coinbase fizična kartica?

Kreditna kartica BlockFi Bitcoin Rewards – idealna za vlagatelje v Bitcoin.

Kreditna kartica BlockFi bo na voljo v drugem četrtletju leta 2021, ko jo bodo prejeli upravičeni prebivalci ZDA. Gre za kreditno kartico, ki deluje kot kartica z vračilom denarja, saj vam za uporabo kriptovalute prinaša točke in jih ponovno investira.

Ali kreditna kartica BlockFi naredi močan poteg?
Ali je kartica BlockFi kreditna kartica?

Če na svojem obrestnem računu BlockFi (BIA) s kreditno kartico vzdržujete stabilna sredstva v obliki kovancev, lahko zaslužite do 2 % na leto. To vam ne omogoča zamenjave nagrad za bitcoine za druge kriptovalute, plačila pa niso takojšnja, zato ne morete zaslužiti, ko cene bitcoinov strmo naraščajo.

Ali lahko kreditno kartico BlockFi uporabim za nakup bitcoinov?
Ali kreditna kartica BlockFi zaračuna letno provizijo?

Najpogostejše vrste okenskih folij so:

 • Pri vseh nakupih zaslužite 1,5 % povratnih sredstev v obliki bitcoinov.
 • Če v prvih treh mesecih porabite 3.000 dolarjev, vam bo banka Bank of America podarila prijavni bonus 250 dolarjev za bitcoine.
 • Ko boste kartico uporabljali 120 dni, boste lahko v naslednjih štirih do šestih mesecih prejeli dodatne bonuse v višini do 3,5 %. Po avtorizaciji kartice v prvih 90 dneh lahko pridobite nagrade v višini 3,5 % v bitcoinih. Poleg tega, če letno porabite več kot 50.000 dolarjev s storitvijo BlockFi
 • Dodatne obresti lahko zaslužite, če priporočite prijatelje. Za vsako napotitev stranke boste prejeli 30 dolarjev v bitcoinih.
 • Z VEN lahko plačujete račune, kupujete in dvigujete kriptovalute v fiat denarju v vseh trgovinah, prodajnih mestih ali na bankomatih VISA.
 • Zaradi izpolnjevanja pogojev kreditnega preverjanja ni treba opraviti.
 • Za uporabo te kartice ni pristojbin. Uporabljate jo lahko po vsem svetu, prvo leto pa je račun brez provizij. S to kartico niso povezani stroški tujih transakcij ali drugi stroški.
Pregled kartice Visa Signature Card 2022

Pregled kartice Visa Rewards družbe BlockFi

Kartica Visa Wirex – Stranke, ki se ponavljajo in/ali so navdušenci nad altcoini, jo bodo cenili.

Uporabniki lahko upravljajo račune v fiat in kriptovalutah, menjajo kriptovalute za fiat denar in zaslužijo denarno povračilo pri nakupih s kartico Wirex Visa. Ko uporabniki porabijo ali kupijo blago s svojo kartico, lahko prejmejo denarno povračilo.

Ta kartica omogoča tudi nadzor več podpisov.

Pregled kartice Wirex 2022:
Wirex Card – pregled

Lastnosti:

 • Na voljo je 2 % povračilo denarja pri transakcijah s kartico. Cashback, ki ga izplača WXT, je lastna kriptovaluta platforme, ki se lahko zamenja za katero koli drugo kriptovaluto.
 • Poleg tega je neomejen limit za dvig gotovine povečan na 1.400 S$ na dan in 2.500 S$ na teden za dvige na bankomatih in pologe na debetnih/kreditnih karticah.
 • V aplikaciji lahko nastavite obvestila za določene težave, povezane s kartico. V aplikaciji lahko spremljate svoje nakupe.
 • Ta denarnica je varna in enostavna za uporabo. Trenutno podpira 36 kriptovalut in več kot 150 nacionalnih valut.
Wirexova kartica - značilnosti
Kartica Wirex – kako deluje
 • Če v podjetjih in na bankomatih kriptovaluto pretvorite v lokalno valuto, prihranite do 3 % pri tujih transakcijah.
 • Na spletnem mestu WXT morate pridobiti posebno kodo APB in jo vnesti v platformo. Za vsakega priporočenega uporabnika, ki se pridruži vaši skupini, boste prejeli 0,1 WXT, ne glede na to, ali redno uporablja vašo platformo ali ne.
 • Obstaja nekaj debetnih kartic za kriptovalute, ki zaračunavajo letno provizijo, vendar se to ne splača. Pristojbina pogosto znaša od 1 do 2 dolarja na transakcijo, kar se lahko poveča, če v kratkem času opravite veliko nakupov. Odvisna je tudi od vrste kartice (debetna ali kreditna). Pri pretvorbi bitcoinov v fiat denar
Kartica Wirex - prednosti in slabosti
Kartica Wirex – primerna za katere valute

Dvigi na bankomatih so brezplačni do mesečne porabe 400 SGD, nato se zaračuna 2 % pristojbina. Dvigi kriptovalut od 10.000 USD do 50.000 USD na dan

Koliko zasluži rudar kriptovalut?

Nexo – Najboljši za tiste, ki jih zanimajo kriptovalute.

Kartica Nexo
Je boljši Nexo ali kripto?

S fizično kriptokartico Nexo MasterCard si lahko uporabniki izposodijo do 2 milijona USD v kriptovaluti.

S svojo kriptovaluto jamčite ali zavarujete posojilo, zato lahko prejmete le posojilo, ki je manjše od vrednosti vaše kriptovalute. Izogibati se morate prodaji bitcoinov in izstopu iz svojega stališča. Trenutno podpira več kot 20 različnih kriptovalut.

Ali je Nexo dober za obresti?
Na kateri borzi je bolje kupiti kriptovaluto Coinbase ali Nexo?

za zagotavljanje poročil in analitike uporabite spletno nadzorno ploščo ali pa jo vgradite v sistem.

 • Denarno povračilo je mogoče zaslužiti le za kvalificirane nakupe, opravljene z vašim računom Wells Fargo CashBack Checking Account.
 • Zagotavlja mobilno aplikacijo za iOS in Android, ki omogoča upravljanje kartice, na primer zamrznitev in nastavitev obvestil za vse transakcije. Po potrebi lahko posodobite kodo PIN in dvignete gotovino na bankomatu.
Ali lahko Nexo zaupamo?
Pregled Nexo 2022
 • Ustvarite račun, upoštevajte postopke KYC in položite kriptovalute v denarnico, da lahko zaprosite za kredit. Do tega ste že upravičeni.
 • Posojilo je mogoče najeti v kriptovaluti ali fiat valuti in zanj plačati obresti.
 • Sprejemajo jo po vsem svetu, kar pomeni, da jo sprejema 40 milijonov trgovcev in bankomatov.
 • Ustvarite virtualno kartico, ki vam bo pomagala varno uporabljati internet.
 • Ni mesečnih ali letnih provizij in ni treba vložiti vloge.

Ali so kriptovalute dobre za dnevno trgovanje?

Razlogi, zakaj rad uporabljam kartico Nexo
Kaj so provizije Nexo?

Visa Cryptocurrency Crypterium Card – To je najboljša možnost za ljudi, ki so že kupili pri vas.

Crypterium vam omogoča nakup in uporabo virtualne ali plastične predplačniške debetne kartice, ki jo je mogoče financirati s kriptovaluto. Z njimi lahko kriptovalute zamenjate za fiat denar, ki ga lahko porabite povsod, kjer je na tisoče lokacijah po svetu sprejeta kartica VISA, z njimi pa lahko tudi dvignete gotovino na bankomatih po vsem svetu.

Crypterium: denarnica za kriptovalute z neomejenimi funkcijami
Kako deluje kartica Crypterium?

Virtualna kartica je na voljo v nekaj minutah in ne v nekaj dneh. Gre za obsežno omrežje z več kot 30.000 karticami v obtoku in več kot 1 milijonom transakcij na mesec.

Kaj so vrste naročil v kriptovalutah?

Lastnosti:

Ali je Crypterium denarnica?
Kako dodam kartico Crypterium v Apple Pay?
 • S kartice VISA lahko na mesec dvignete do 2.976 USD. Denar lahko dvignete v skoraj 200 državah ter nakupujete na spletu in v fizičnih trgovinah po vsem svetu. Najvišji dnevni znesek je 5.000 EUR.
 • To je biometrični čitalnik, ki vam omogoča odpiranje vhodnih vrat samo z obrazom. Povezan je tudi z ApplePay.
 • Varno shranite svoj Crypterium Gold na katerem koli namiznem ali prenosnem računalniku. Dodali smo možnost zaklepanja, premikanja in izmenjave sredstev prek mobilne aplikacije. Z biometričnimi tehnologijami, kot sta Touch ID in prepoznavanje obraza, so transakcije hitrejše kot kdaj koli prej!  –
 • 3 vrste kartic – virtualne, plastične in polni paket.
 • Mesečni strošek vzdrževanja znaša 3,56 dolarja, ki se mu lahko izognete, če kartico vsak mesec napolnite za 356 dolarjev. Dejanska plastična kartica stane 14,99 EUR.
Kako uporabljate kartico Crypterium?
Kako dobim virtualno kartico Crypterium?

Kreditna kartica SoFi – Verjamemo, da je najboljša vrednost za vlagatelje in imetnike naložba v izdelek z velikim potencialom rasti.

S kreditno kartico SoFi lahko uporabniki za nakupe prejemajo nagrade. Trenutno podpira le bitcoine in eterij.

Ali je SoFi prava kriptografska kartica Mastercard?
Katera banka izdaja kreditno kartico SoFi?

Lastnosti:

 • Za vsak porabljen dolar lahko zaslužite 2 točki, vsako točko pa lahko s prenosom na račun SoFi zamenjate za drobiž. To pomeni, da jih lahko vplačate na račun SoFi Money, SoFi Invest ali odplačate študentska posojila SoFi.
 • Investirajte v SoFi Money ali Investirajte za 100 USD in prejmite kreditno kartico SoFi.
 • Pri nakupih s kartico prejmite 2 % povračila denarja.
 • Če 12-krat mesečno pravočasno plačate minimalni znesek, lahko prihranite 1 % letne obrestne mere.
Kakšna je obrestna mera na kreditni kartici SoFi?
Katere so prednosti SoFi?
 • Obrestna mera za nakupe znaša od 12,99 % do 24,99 %, odvisno od vaše kreditne sposobnosti. Obrestna mera za prenos stanja je od 12,99 do 24,99 odstotka. Obrestna mera za gotovinsko predplačilo znaša 26,99 odstotka.
 • Prvo leto je letna pristojbina oproščena. Pristojbine za tuje transakcije se ne zaračunavajo. Za vsak prenos stanja se zaračuna 10 dolarjev ali 5 odstotkov provizije, za vsako predplačilo gotovine pa 10 dolarjev ali 5 odstotkov provizije. Nadomestila za zamudo pri plačilu in goljufijo s kreditno kartico znašajo od 39 do 50 dolarjev za vsak primer.

TenX Visa Card – Ta kartica je idealna za pogoste uporabnike kriptožetonov.

Plačevanje povsod z debetno kartico Visa
Vizumska kartica TenX

S to debetno kartico lahko bitcoine, etherje in litecoine zapravljate pri trgovcih, ki sprejemajo Visa. To pomeni, da lahko kriptovalute dvignete v fiat valuti ali plačate za predmete in storitve povsod, kjer sprejemajo Visa.

Uporabniki lahko kartice naročijo prek aplikacije, dostava pa traja od 7 do 9 dni v državah Evrope/EGP in do 5 tednov v državah APAC. Uporabniki morajo preprosto naložiti svojo kartico s kriptovaluto z uporabo aplikacij za iOS in Android, da bi lahko porabili denar.

Kako deluje kartica Visa podjetja Binance?
Ali je Crypto COM Visa kreditna kartica?

Kartico je leta 2017 izdala družba Wirecard Card Solutions Ltd. Podjetje je bilo vključeno v začetni program PayPal. Družba TenX ima žetone platforme PAY in TENX, ki se uporabljajo kot storitveni žetoni. Prvi je reguliran subjekt, medtem ko drugi ni

Lastnosti:

Kako deluje kreditne kartice kriptovaluta Visa za bitcoin?
Za kaj je namenjena kartica Crypto com Visa?
 • Preprečevanje goljufij z Visa 3-D Secure.
 • Dvofaktorsko preverjanje pristnosti in varnejše transakcije brez povezave. Poleg obvestil v aplikaciji v realnem času, zaklepanja in odklepanja kartice ter dvostopenjskega preverjanja pristnosti, ki varuje kartico pred goljufi, je za vse nakupe nad 30 funtov potreben čip + PIN ali čip in podpis, nato pa za vsako dodatno transakcijo 10 funtov.
 • V primerjavi z Mastercardom dejansko podpira manj kriptovalut, vendar se je podjetje leta 2020 soočilo s težavami s plačilno sposobnostjo.
 • VPN lahko plačate samo s kriptovalutami.
 • Svojo porabo lahko spremljate v realnem času prek mobilne aplikacije. Pripravite mesečna poročila in uredite svoje finance.
 • Pristojbine: $15 za uporabnike iz EU/EGP in A$19 za uporabnike iz azijsko-pacifiške regije. Odvisno od države se lahko zaračuna 3,25 USD ali 3 EUR za vsak dvig.

Kaj je kriptovaluta Helij

Porabite s kartico Visa – odlično za vsakodnevno porabo.

Najboljša kriptožetona Visa leta 2022
Kako deluje kriptografska kartica Visa?

Debetna kartica Swipe Visa je prava kartica z dvojnim vmesnikom NFC/EMV in možnostjo dviga denarja na bankomatih. To pomeni, da imajo uporabniki možnost štirih dodatnih stopenj kartice, vsaka z različnimi odstotki nagrad: Saffron, Sky, Steel in Slate.

Kupci lahko z nakupom izdelkov v storitvah Netflix, Apple Music, Hulu in Amazon Prime zaslužijo denar nazaj. Če na spletno mesto napotijo prijatelje ali družinske člane, dobijo dodatno povračilo denarja za storitve Travala, Uber, Starbucks in Airbnb.

Ali ima Visa debetno kartico s kriptovalutami?
Za kaj se uporablja kriptokartica?

Najmanjša stava je en žeton, ki stane 1 $. Vstopna kartica stane 25 $ in zanjo ni treba uporabljati žetonov. Zaslužite lahko 1 % denarnega povračila v bitnih kovancih. Podjetje Sky ponuja 2-odstotno denarno povračilo, ki je pogoj za sklenitev stave v višini 300 SXP. Z načrtom Steel boste prejeli 4 odstotke denarnega povračila

Uporabniki lahko več žetonov SXP zaslužijo s porabo v verigi Ethereum in Binance. Uporabniki lahko dobijo nagrade za vsako stavo, opravljeno z žetonom.

Kako lahko dvignem svojo kriptožetonsko kartico Visa?
Kako lahko dvignem denar s kartice Visa s kriptovalutami?

Lastnosti:

 • Uporabniki lahko zdaj nakupujejo s svojo kartico, saj so integrirane storitve Samsung Pay, Apple Pay in Google Pay.
 • Denarno povračilo je na voljo pri nakupih v vrednosti 50 USD ali več.
 • NFT ne morete poslati z borze v denarnico ali drugo platformo.
 • Omogoča vam preprosto in prilagodljivo upravljanje denarja. Podpira tudi sedem kriptovalut, ki jih lahko naložite za porabo na kartici
 • Obdobje veriženja blokov za pridobitev kartic je 6 mesecev, ko vložite žetone za pridobitev kartic.
 • Uporabnikom naprav Steel in Slate za razliko od drugih ni treba plačevati pristojbin za tuje transakcije. Poleg stroškov parjenja morate za kartice plačati od 25 do 50 dolarjev. Če želite pridobiti številne ravni kartic, morate na platformi položiti žetone. Pri tem se zaračuna 2-odstotni strošek pretvorbe valute.
Kdo izda kreditno kartico Gemini?
Katera kriptokartica je boljša?

Kreditna kartica Gemini Crypto – Že na podlagi občutka in videza je to čokoladna tablica, ki vam bo v trenutku prinesla užitek.

Ali je kriptografska kreditna kartica Gemini na voljo?
Pregled kreditne kartice kriptovaluta Gemini 2022

Kreditna kartica s kriptovaluto še ni na voljo, vendar bo morda izdana letos poleti. Dostopna bo vsakomur na svetu in bo povezana s kartico MasterCard. Gemini obljublja nagrade v realnem času za nakupe v bitcoinih ali drugih kriptovalutah na kartici Gemini, za razliko od drugih kreditnih kartic za bitcoine, ki ne omogočajo nagrajevanja v realnem času za nakupe.

Za izdatke v restavracijah boste prejeli do 3 % denarnega povračila, za nakupe v supermarketih 2 %, za druge izdatke pa 1 %. Gemini vam omogoča shranjevanje 30 različnih vrst kriptovalut. Izdajatelj kartice je banka WebBank; gre za podjetje, ki se ukvarja z dajanjem digitalnih posojil.

Kako lahko plačam s svojo kriptografsko kartico?
Ali lahko dobite kreditne kartice kriptovaluta?

Lastnosti:

 • Do 3 % vračila denarja bo poslano neposredno na vaš račun Gemini.
 • Za posameznike, ki želijo nakupovati s svojimi debetnimi ali kreditnimi karticami kjer koli na svetu, ponuja Visa Checkout aplikacijo za iOS in Android. Program lahko uporabite za takojšnjo zamrznitev kartice, pregled porabe in drugo.
 • Prebivalci Združenih držav Amerike lahko uporabijo podatke o svoji kreditni kartici ter Apple Pay in/ali Google Pay, če jim je omogočen dostop. Prebivalci vseh 50 držav se lahko zdaj pridružijo čakalnemu seznamu. Za prijavo vam ni treba biti uporabnik sistema Gemini; namesto tega morate ustvariti račun za kriptovaluto Gemini, če želite prejemati nagrade.
 • Kovinske kartice v črni, srebrni in rožnato zlati barvi.
 • Zagotavlja pomoč agenta v živo štiriindvajset ur na dan, sedem dni na teden. Po vložitvi vloge praktično takojšen dostop do kartice.
 • Pristojbine: S to kartico niso povezane nobene pristojbine. Za uporabo kartice se ne zaračuna nobena pristojbina.
Ali lahko dobite kreditne kartice kriptovaluta
Ali lahko za nakup kriptovalute na Geminiju uporabim kreditno kartico?

Umik

Čeprav je na trgu veliko različnih kreditnih kartic za kriptovalute, se bomo v tem članku osredotočili le na družbi Gemini in BlockFi. Druge kartice so debetne. Številne med njimi pa vam omogočajo, da ob nakupih z njimi ali celo s kriptovalutami zaslužite kripto bonuse.

Če iščete način, kako zaslužiti nagrade za kriptovalute za vsak nakup, priporočamo Crypto.com (prej BitPay), ki omogoča do 8 % denarnega povračila za nakupe. Coinbase ponuja 4 %, vendar je tu še vprašanje pristojbin za prijavo in vzdrževanje.

Kako lahko plačam s svojo kartico s kriptovaluto?
Kako lahko dvignem denar s kartice Visa s kriptovalutami?

Če vodite podjetje, Crypto.com se odlikuje, saj ima največ možnosti plačila v kriptovalutah, ki so na voljo, da lahko dobite nadomestilo za predmete in storitve. Če za nakupe s kartico Nexo Card potrebujete dobroimetje in povračilo denarja, vam bo zadostovala samo kartica.

Kreditna kartica Gemini, ki bo začela veljati v začetku leta 2019, bo omogočala hitro vračilo denarja pri nakupih, kot ga ne omogoča nobena druga kartica na trgu.

Začetnik

Vodnik za začetnike po kriptovalutah

Vmesni

Vodnik za začetnike po blockchainu in kriptovalutah

Strokovnjak

Novice o kriptovalutah za strokovnjake